Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Ιστο-παπατζήδες: οι μεταμφιέσεις των ποικίλων εγκάθετωνΟ φίλος 
ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΗΣ 
αποκαλύπτει και θέτει το πρόβλημα των ιστο-παπατζήδων.
 
Η καπιταλιστική ζούγκλα της αγοράς και της διαφθοράς δεν ήταν δυνατόν να μην επικρατήσει και στα ιστολόγια με άπειρους και συχνά μεταμφιεσμένους αρουραίους των υπονόμων.

 
Κάποιοι αρουραίοι απαστράπτουν αμέσως.
Οι περισσότεροι, όμως, δεν φαίνονται από πρώτη, ούτε από δεύτερη ματιά…
Χρησιμοποιούν πολλά καμουφλάζ
Προσοχή, λοιπόν στα καμουφλάζ
Προσοχή και στην «ελαφρότητα»: Δηλαδή στην επιπολαιότητα εκείνη που μας κάνει να παίρνουμε τοις μετρητοίς ό,τι λάχει, ό,τι διαβάζουμε και ό,τι διαλαλείτε…Διαβάστε και πρόσφατα κείμενα για το ζήτημα:

  Σκέψεις για τα ιστολόγια
 

ΜΑΪΜΟΥ ΤΟ ''ΝΕΟ'' TROKTIKO

Ας απαλλαγούμε επιτέλους από τους παπατζήδες και τους έμμισθους
  ΠΗΓΗ
 

Σήμερα ανακάλυψα οτι υπάρχει ένα blog που ΔΗΘΕΝ είναι συνέχεια του blog troktiko. Και το όνομα αυτού: tromaktiko! Είναι τελικά τρομακτική η χυδαιότητα κάποιων ανθρώπων που προσπαθούν να αναρριχηθούν ΑΚΟΜΑ και στον ψηφιακό κόσμο των ιστολογίων πατώντας ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ επι πτωμάτων για να έχουν αναγνώστες.

Οι ίδιοι βέβαια που διατηρούν το blog έχουν γράψει ''ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ troktikoi, είμαστε tro(ma)ktikoi'' χωρίς να ξεκαθαρίζουν κάτι και αφήνοντας ΣΚΟΠΙΜΩΣ να υπάρχει αμφιβολία για το αν είναι ή όχι η ομάδα του troktiko με νέο όνομα.


ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ και με αποδείξεις:

1) Αν πράγματι το ''tromakitiko'' το διαχειριζόταν η παλιά ομάδα του troktiko δεν θα προσπαθούσαν να φτιάξουν το blog ώστε να μοιάζουν τα χρώματα και τα στοιχεία της σελίδας με αυτά του troktiko, ΑΠΛΑ ΘΑ ΑΝΤΕΓΡΑΦΑΝ ΤΟΝ HTML ΚΩΔΙΚΑ ΤΟΥ TROKTIKO ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΠΙΚΟΛΛΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΝΕΟ, όπως άλλωστε είχει κάνει και ο δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης όταν έκλεισε το pressmme.blogspot.com και άνοιξε το fimotro και το ίδιο έχει κάνει και στο εφεδρικό του blog, το faskela.

2) Επίσης την προκήρυξη της ''Σέχτας Επαναστατών'' που λένε ότι δολοφόνησαν τον Σωκράτη Γκιόλια, την ανάρτησαν ολόκληρη ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ και ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ. Αφύσικη αντιμετώπιση του θέματος αν πράγματι επρόκειτο για τους συνεχιστές του troktiko. 

3) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ η πρώτη προσπάθεια να συνδεθούν ορισμένα ιστολόγια με τον έναν ή τον άλλον τρόπο με το troktiko. Όπως κάποτε μετά την επιτυχία του press-gr πολλά blogs κόλλησαν το -gr στον τίτλο τους, έτσι και με το troktiko, σε μικρότερη κλιμακα, κάποιοι προσπάθησαν να κάνουν τα ιστολόγιά τους σαν το troktiko. Έτσι έχουμε το Sarotiko και πιο καραμπινάτες περιπτώσεις αντιγραφής και καπηλείας όπως το troktikaras, αλλά και κακέκτυπα που δεν... τσούλησαν όπως το troktiko2!

Τώρα βέβαια αναμένεται να δούμε από την συνέχεια της λειτουργίας του ''τρομακτικού'' αν πρόκειται για blog που το διαχειρίζονται δημοσιογράφοι, αν και μέχρι στιγμής δεν έχουν δείξει κάτι τέτοιο έχοντας επιδοθεί σε ένα αχαλίνωτο copy paste από ενημερωτικά portals και από άλλα blogs δείχνοντας επίσης οτι δεν έχουν άποψη ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.

Ας καταδικάσουμε και απομονώσουμε λοιπόν τους αεριτζήδες όπως τους ''τρομακτικους'', τους δημοσιγράφους που παίζουν τα παιχνίδια τους και τα ΕΜΜΙΣΘΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ όπως τον παπαρα-πολιτικό που βρωμίζουν τα blogs.

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP