Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Ελεεινό και βλάσφημο το πρωτοσέλιδο του "Ποντικιού"Αυτοί που έχουν φιλήσει κατουρημένες ποδιές και προσκυνάνε με τα τέσσερα τους βαρόνους του χρήματος δεν μπορεί ΠΟΤΕ να αγωνίζονται για ΙΔΕΕΣ και το ΔΙΚΑΙΟ…

Πουλάνε στο βωμό της κατανάλωσης και της σκανδαλολογικής έξαψης κάθε Ιερό και Όσιο…


Δεν πρέπει να πέφτουμε στις παγίδες κάποιων καλών κείμενων: Για άλλοθι προβάλλονται και για απόκτηση «κύρους», έτσι ώστε μετά να πασάρουν τα γαγγραινώδη υγρά τους…

Προσυπογράφουμε το παρακάτω οργισμένο κείμενο του Κλασσικοπερίπτωση:
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2010/07/blog-post_2065.html


"...Απο σήμερα και μέχρι να ζητήσετε συγνώμη απο τον Ελληνικό λαό για αυτή την ιεροσυλία που πράξατε με το χθεσινό πρωτοσέλιδο, η εφημερίδα σας δεν θα έχει θέση ούτε στον πάτο του κλουβιού με το καναρίνι. Και φυσικά εμείς και πολλοί άλλοι φίλοι μας bloggers δεν θέλουμε να ξαναδούμε στο ταχυδρομείο μας ούτε ζωγραφιστά τα e-mail σας..."

Είναι αλήθεια ότι κατά καιρούς δημοσιεύαμε μερικά απο τα άρθρα που μας έστελνε η βδομαδιαία εφημερίδα "Το ποντίκι". Όμως τα κριτήριά μας δεν περιορίζονται μόνο στο πόσο εύστοχο ή "καλογραμμένο" είναι ένα αρθρο αλλά και στο εν γένει ήθος και ύφος της εφημερίδας απο την οποία προέρχονται.

Δεν είχαμε βέβαια αυταπάτες για το τί εκπροσωπεί ο κ. Δελατόλας ούτε ξεχάσαμε που ήταν και τι έλεγε πριν γίνει αφεντικό στο "Ποντίκι", ωστόσο ούτε και αυτό μας επηρέασε στο να αναδημοσιεύσουμε ακόμα και πρωτοσέλιδα που μας έστελναν στο e-mail μας οι συνεργάτες του.

Όμως χθές με το άθλιο και βλάσφημο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας του, μας έπεισε ότι προκειμένου να κάνει "ντόρο" δεν διστάζει να χλευάσει ακόμα και ότι πιο ιερό έχει μέσα στην καρδιά του ο Έλληνικός λαός.

Άλλο το πολιτικό χιούμορ με έξυπνες ή χαζές φωτοσυνθέσεις και άλλο η προσβολή των ιερών εικόνων όπως της Υπεραγίας Θεοτόκου μας που αναίσχυντα και με βλάσφημη διάθεση χρησιμοποίησε ο παλιάτσος της "Νέας εποχής" προκειμένου να καυτηριάσει τις επιλογές της Ντόρας.


Για τον Παπανδρέου, τον Καραμανλή, το Σαμαρά, σχεδόν όλους τους πολιτικούς, την Ντόρα και όλο το Μητσοτακέϊκο έχουμε κάνει και εμείς άπειρες χιουμοριστικές φωτοσυνθέσεις, ποτέ όμως με χυδαίο και βλάσφημο τρόπο.

Πέστε μας κ. Δελατόλα σε τι διαφέρετε απο τα κουκουλοφορεμένα "τάγματα εφόδου" της "Νεας Τάξης" που κατά καιρούς εισέβαλαν ως ιερόσυλοι βάρβαροι σε Ιερούς Ναούς για να γράψουν κάθε είδους χυδαιότητα πάνω στις Ιερές Εικόνες;

Πώς θα αισθανόσαστε αν κάποιος έβρισκε μια φωτογραφία της μητέρας σας και δημοσίευε ένα χυδαίο και προσβλητικό φωτομοντάζ;
Πως θα αντιδρούσατε αν αύριο βλέπατε πρωτοσέλιδο τη μούρη σας,ή την οικογένειά σας σε μια φωτοσύνθεση γεμάτη χυδαία υπονοούμενα;


Πέρασε ο καιρός κύριε "Ποντικάρχη" που παιδαγωγούσατε τον κόσμο με τα κατα παραγγελία κείμενα και τις τηλεοπτικές "περαντζάδες"σας στα κανάλια των διαπλεκομένων διαφθορέων της κοινωνίας.

Απο σήμερα και μέχρι να ζητήσετε συγνώμη απο τον Ελληνικό λαό για αυτή την ιεροσυλία που πράξατε με το χθεσινό πρωτοσέλιδο, η εφημερίδα σας δεν θα έχει θέση ούτε στον πάτο του κλουβιού με το καναρίνι.Και φυσικά εμείς και πολλοί άλλοι φίλοι μας bloggers δεν θέλουμε να ξαναδούμε στο ταχυδρομείο μας ούτε ζωγραφιστά τα e-mail σας.

Έχουμε κάθε δικαίωμα να προτρέψουμε κάθε Έλληνα Ορθόδοξο Χριστιανό να κάνει όπως και εμείς μήνυση στην εφημερίδα "Το Ποντίκι" για προσβολή των θρησκευτικών μας συμβόλων .

Αυτά και τέλος για πάντα το "Ποντίκι" απο αυτό τουλάχιστον το ιστολόγιο.

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP