Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Η διαλεκτική του επαναστατικού αυθόρμητουΌπως, ήδη γράψαμε, το γρανιτένιο ιστορικό θεμέλιο της επαναστατικής αισιοδοξίας είναι η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ του «ΑΥΘΟΡΜΗΤΟΥ»: Δηλαδή το αναπόφευκτο της ρωμαλέας, αποφασιστικής και επιθετικής έκρηξης των λαϊκών μαζών.

Το απαισιόδοξη στοιχείο της ιστορικής κίνησης είναι οι προδοσίες εκείνων που μιλούν στο όνομα της εργατικής τάξης και των λαϊκών κινημάτων, δηλαδή η σημερινή θλιβερή «αριστερά»: Οι σφετεριστές κάθε αγωνιστικού ιερού και οσίου…ΟΛΟΙ αυτοί, η ιστορία το αποδεικνύει καταλυτικά, επιχειρούν, με νύχια και με δόντια το ΑΥΘΟΡΜΗΤΟ να μην προχωρήσει σε ανώτερα, συνειδητά στάδια αγώνα που θα θέτουν το υπ’ αριθμόν ένα ζήτημα κάθε λαϊκής έκρηξης: Το ζήτημα της εξουσίας, δηλαδή το ζήτημα της ανατροπής του καθεστώτος.

Γι’ αυτό αυτή η «αριστερά» κάνει ότι μπορεί να αναχαιτίζει την ορμή του λαού, να τον αδρανοποιήσει και να περιορίσει το αυθόρμητο λαϊκό ρεύμα στην παθητική κοίτη του καθεστώτος, στα κανάλια του κοινοβουλευτισμού και του ψηφοδελτίου.

Και όμως και εδώ είναι αδυσώπητη η ιστορικά διαλεκτική: Αυτές οι προδοσίες που οδηγούν σε ήττες προετοιμάζουν τις μεγάλες νίκες, είναι και αυτός ένας αναπόφευκτος ιστορικός σταθμός.

Η αντίφαση ανάμεσα στην οξύτητα με την οποία μπαίνουν αντικειμενικά τα προβλήματα της κοινωνίας και του λαού και η έλλειψη των προθέσεων για τη λύση τους, στην πρώτη φάση κάθε επαναστατικής, οδηγούν στο εξής αποτέλεσμα: Αγώνες που καταλήγουν σε ήττα, αλλά δημιουργούν δεξαμενές επαναστατικών εμπειριών και προάγουν, με ρυθμούς γεωμετρικής προόδου, τη ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, δηλαδή τους όρους που θέτουν τα θεμέλια της τελικής νίκης.

Η τελική νίκη ΠΑΝΤΑ προετοιμάζεται με μια σειρά από «ήττες»…

Η σημερινή κατάσταση είναι τόσο ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ που θα «συρρικνώσει» καταιγιστικά αυτόν τον χρονικό κύκλο των «ηττών».

Αυτό το μεγάλο ιστορικό νόμο της Επανάστασης αγνοούν τα γραφειοκρατικά παράσιτα της «αριστεράς».

Δεν θα αργήσει ο χρόνος που οι λαϊκές θύελλες θα τους πνίξουν κυριολεκτικά.

Χρέος μας: να συμβάλλουμε στην γρηγορότερη ταφή τους… 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4771

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP