Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Η απελπισμένη προσπάθεια της "Σέχτας" για ξεκάρφωμα..


 ΣΚΙΝΙΟΥΣ


Η σέχτα εμφανίστηκε λίγο πριν το "μπαμ" με το ΔΝΤ και την "οικονομική κρίση". Συνεχίζει ενω τα blogs παίρνουν τα πάνω τους και η συστημική έντυπη δημοσιογραφία τα κάτω της. Μόνο μια παράγραφος από την καινούρια προκήρυξη εκφέρει αντικαπιταλιστικό - επαναστατικό λόγο (να βάλουμε και λίγη σάλτσα για ξεκάρφωμα).
Μα πιο πολύ, μου έκαναν εντύπωση 2 σημεία:

1ο σημείο. "...Δύο-τρία όπλα για αρχή, μερικά βιβλία και κάποιες παραβατικές γνώσεις από προηγούμενες εμπειρίες του παρελθόντος..."
2ο σημείο: Υ.Γ. 2 ...

" Προς όλους τους υπεύθυνους φυλακών, διευθυντές, εισαγγελείς, σωφρονιστικούς υπαλλήλους και κοινωνικούς λειτουργούς, σας προειδοποιούμε πως αν δεν αλλάξετε άμεσα τη στάση σας και δεν σταματήσετε να ταλαιπωρείτε βασανισμένους φυλακισμένους ανθρώπους θα μπείτε στη λίστα προτεραιότητας ώστε να παραδειγματιστούν οι υπόλοιποι. Ιδιαίτερα για κάποιους από εσάς γνωρίζουμε μέχρι και τι ώρα παίρνετε τα χάπια σας. Κόψτε τους τσαμπουκάδες που κάνετε με την απαγόρευση αδειών και τα κομμένα επισκεπτήρια, να σέβεστε τους φυλακισμένους και να μην παραβιάζετε τα δικαιώματά τους γιατί σε διαφορετική περίπτωση και σε ανυποψίαστο χρόνο θα δεχθείτε επίσκεψη των μαχητών της Σέχτας Επαναστατών με οριστική μεταγωγή στον άλλο κόσμο."

Προσέξτε τα bold: Αν αυτές δεν είναι "εξομολογήσεις και απειλές τύπου ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑ, τότε τι είναι; Πως ξέρουν τόσα πολλά για τις φυλακές; Η Σέχτα αυτοαποκαλύπτεται: Παρακρατικό μαφιόζικο κατασκεύασμα και βέβαια, βρίζουμε και μερικούς μεγαλοεργολάβους των ΜΜΕ για ξεκάρφωμα... Πετυχημένη "σύλληψη" αλήθεια: αποπροσανατολισμός του λαού από τα πραγματικά του προβλήματα (σιγά μην ήταν εχθρός του λαού ο Γκιόλιας!) και ταυτόχρονα εξασφάλιση της κυριαρχίας του έντυπου συστημικού τύπου. Το επίπεδό τους είναι τραγικό. Υποτιμούν τη νοημοσύνη μας.

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP