Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

στημένη προβοκάτσια εναντίον της μεγάλης συγκέντρωσης της 6ης Φεβρουαρίου

Κλασσικοπερίπτωση

Το παρακράτος καλεί τους "πολίτες" να καταλάβουν την Βουλή - στημένη προβοκάτσια εναντίον της μεγάλης συγκέντρωσης της 6ης Φεβρουαρίου
Μέχρι τώρα ξέραμε ότι τέτοιου είδους "προσκλήσεις" και προτροπές σε τέλεση εγκλημάτων έκανε το προστατευόμενο από την κ. Διαμαντοπούλου και τις άλλες ...δημοκρατικές δυνάμεις indymedia.
Λίγες ημέρες πρίν κατασκευάστηκε ένα παρόμοιο διαδικτυακό "υβρίδιο" το οποίο καλεί τους Έλληνες πολίτες να φορέσουν μαύρα μπουφάν κράνη και αντιασφυξιογόνες μάσκες και να καταλάβουν "ειρηνικά" την Βουλή των Ελλήνων στις 5 Φεβρουαρίου.
Δηλαδή καλεί τον Έλληνα πολίτη να φορέσει την "επίσημη στολή" των γνωστών παρακρατικών και να γίνει μελανοχίτωνας προβοκάτορας και εγκληματίας.

Έχουν μάλιστα το θράσος να παρουσιάζονται με πατριωτικό προσωπείο ενώ η μέχρι τώρα εγκληματική τους δραστηριότητα ταιριάζει μόνο σε εχθρούς της πατρίδας μας.


Δεν χρειάζεται να έχει κανείς ιδιαίτερη αντιληπτική ικανότητα για να καταλάβει ότι αυτοί οι σκοτεινοί τύποι που ξεπήδησαν αιφνιδίως από το ...πουθενά και που καμώνονται τους "αγανακτισμένους πατριώτες", έχουν την εντολή να κατασκευάσουν μια προβοκάτσια ακριβώς την παραμονή της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας εναντίον της "κάρτας του πολίτη" και της δικτατορίας της "ηλεκτρονικής διακυβέρνησης", την οποία διοργανώνει η "Συντονιστική επιτροπή κατά της κάρτας του πολίτη" και για την οποία εδώ και καιρό έχει λάβει την σχετική άδεια από την ΓΑΔΑ (Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών).

Αν βέβαια είχαν εκτιμήσει ότι η συγκέντρωση της 6ης Φεβρουαρίου θα είναι μικρής έκτασης και δεν θα προσελκύσει πολύ κόσμο, τότε σίγουρα δεν θα βλέπαμε στο διαδίκτυο τετοιου είδους προβοκατόρικες "προσκλήσεις" - προτροπές σε τέλεση εγκληματικών πράξεων.

Όμως αυτό που διαπίστωσαν οι "ενδιαφερόμενοι" είναι αυτό που βλέπουμε και εμείς καθημερινώς, ότι δηλαδή όλο και περισσότερος κόσμος αφυπνίζεται γύρω από αυτό το μείζον ζήτημα της επερχόμενης δικτατορίας της "ηλεκτρονικής διακυβέρνησης" και της "κάρτας του πολίτη"¨, και εκφράζει την πρόθεσή του να συμμετάσχει στην πρώτη αληθινά ακομμάτιστη και ακαθοδήγητη ΕΙΡΗΝΙΚΗ συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Τις τελευταίες εβδομάδες διανεμήθηκαν ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ πάνω από 300.000 έντυπα - προσκλήσεις απο την "Συντονιστική Επιτροπή κατά της Κάρτας του Πολίτη" και τους "Ελληνες youtubers" που ενημερώνουν για την προγραμματισμένη ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας της 6ης Φεβρουαρίου.


Οι ιστότοποι "Ορθόδοξο Παρατηρητήριο", "Αναβάσεις", "Ασυμπίεστος" , "Όρθρος",καθώς επίσης και εκατοντάδες άλλα ιστολόγια και ιστοσελίδες, δεν έχουν σταματήσει ούτε στιγμή τον αγώνα της ενημέρωσης και των αποκαλύψεων γύρω απο αυτό το μείζον ζήτημα καλώντας φυσικά όλους τους Έλληνες σε αυτήν την ειρηνική και δημοκρατική συγκέντρωση διαμαρτυρίας πράγμα που έπραξαν και πράττουν ευτυχώς πολλοί ραδιοφωνικοί σταθμοί και εφημερίδες κυρίως της περιφέρειας αλλά δυστυχώς ελάχιστες εφημερίδες και ΜΜΕ της Αθήνας.

Όλος αυτός ο αγώνας ενημέρωσης έχει "ξεσηκώσει" εκατοντάδες χιλιάδες συμπολιτών μας απο όλη την Ελλάδα, οι οποίοι όπως φαίνεται απο τις ενοικιάσεις τουριστικών λεωφορείων θα συμμετάσχουν μαζικά στην συγκέντρωση της 6ης Φεβρουαρίου.

Η διαρκώς αυξανόμενη συμμετοχή του κόσμου στην πρωτοβουλία συλλογής υπογραφών εναντίον της κΤπ των "Αντιρρησιών Ορθόδοξης Συνείδησης" καθώς επίσης και η πληροφόρηση απο τους προαναφερθέντες ιστοτόπους για το πλήθος των e-mails συμπαράστασης , δεν αφήνουν κανένα απολύτως περιθώριο αμφιβολίας για την μαζικότητα και την επιτυχία αυτής της συγκέντρωσης.

Αυτός λοιπόν είναι και ο λόγος για τον οποίο "επιστρατεύτηκαν" οι "γνωστοί - άγνωστοι" εχθροί της Δημοκρατίας και της πατρίδας.

Αυτό όμως που δεν έχουν αντιληφθεί οι κάθε είδους και προέλευσης εντολοδόχοι προβοκάτορες, είναι ότι όλοι όσοι θα πάμε σε αυτήν την ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ, έχουμε βάλει στο "συρτάρι" εδώ και πολύ καιρό τον φόβο και την δειλία και δεν έχουμε κανένα ψυχολογικό εμπόδιο ή κομματική - πολιτική εξάρτηση, που θα μας έκανε να οπισθοχωρήσουμε.

Καταγγέλλουμε στον Ελληνικό λαό όλες αυτές τις εγκληματικές μεθοδεύσεις και καλούμε τόσο την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος όσο και τον αρμόδιο εισαγγελέα να επέμβουν άμεσα, μιας και αυτή η διαδικτυακή πρόσκληση για κατάληψη της βουλής συνιστά προτροπή σε εγκληματική ενέργεια και μάλιστα με χαρακτηριστικά βίαιης ανατροπής του πολιτεύματος.

Αυτό το "κίνημα" με την κίβδηλη και υποκριτική ονομασία "Η δύναμη του πολίτη" που εμφανίστηκε εδώ και λίγες ημέρες από το ..πουθενά, δεν εκφράζει ασφαλώς παρά τους ελάχιστους που νομίζουν ότι με τις εγκληματικές τους ενέργειες και κρυμένοι πίσω απο ψευτοπατριωτικές μουτσούνες και κράνη θα καταφέρουν να μαγαρίσουν κάθε δημοκρατική και Ορθόδοξη κινητοποίηση , ή θα τρομοκρατήσουν τον κόσμο με τα καραγκιοζιλίκια τους.

Ούτε αυτοί, ούτε όσοι μας βάζουν το πιστόλι στον κρόταφο για να μαρκαριστούμε σαν τα ζώα μέσω μιας κάρτας την οποία με θράσσος την είπαν "κάρτα του πολίτη", θα μας αναγκάσουν να το βάλουμε στα πόδια και να πετάξουμε στα σκουπίδια τα Θεόσδοτα δώρα της ελευθερίας και του αυτεξούσιου .

Δεν θα πάψουμε να δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση την άρνησή μας να παραλάβουμε την "κάρτα του πολίτη" και την πρόθεσή μας να δείξουμε ανυπακοή στις εντολές των αντίχριστων επιτελείων της "Νέας Τάξης Πραγμάτων" που προσβάλλουν το Ορθόδοξο και δημοκρατικό μας φρόνημα.

Τον δρόμο σε αυτόν τον καλό και δίκαιο αγώνα δεν μας τον δείχνουν μανιφέστα κομμάτων, ευρωπαϊκές ντιρεκτίβες ή πολιτικές κατευθύνσεις, αλλά το παράδειγμα του πλήθους των Αγίων Μαρτύρων και Ομολογητών του χθές και του σήμερα και εκείνων των προγόνων μας που αγωνίστηκαν "δια την πίστιν του Χριστού την Αγίαν και δια της πατρίδος την Ελευθερίαν"


ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5332

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP