Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

«Ζήμενς»: Οι συμψηφισμοί της σήψης και η σήψη των συμψηφισμών
Σε ένα προτεκτοράτο των μαφιών του χρήματος, σε εποχές βαθιάς κρίσης και παρακμής, έρχονται στον αφρό, σαν χείμαρρος, όλα τα γαγγραινώδη υγρά του καθεστώτος.
Το σκάνδαλο «Ζήμενς» είναι ένας, μόνο ένας, από τους άπειρους οχετούς της σήψης του καθεστώτος. Αντανακλά, ωστόσο, τη ΣΥΝΟΛΙΚΗ αποσύνθεση του καπιταλιστικού συστήματος και ιδιαίτερα του «προτεκτοράτου Ελλάς»: Όλα τα καρκινώδη, δομικά και αθεράπευτα νοσήματα της παγκόσμιας «ελεύθερης αγοράς», του κέρδους και του παρασιτισμού.
Αποτυπώνει επίσης με βαθιές και μακάβριες γεροντικές ρυτίδες τη «φρενοβλάβεια» της διάβρωσης και της εξαγοράς του πολιτικού καθεστώτος: Του κράτους, των κυβερνήσεων, των κομμάτων και των ιερατείων (πνευματικών και δημοσιογραφικών).
Όλος αυτός ο κόσμος της παρασιτικής αλητείας του κεφαλαίου «ξερνάει» όλα τα αποθέματα του «πολιτισμού» του: Δεν είναι απλώς βουτηγμένος μέχρι το λαιμό στις ακαθαρσίες και στους ρύπους του καθεστώτος, αλλά εμπορεύεται πολιτικά και τις ίδιες τις βρωμιές του. Δεν είναι απλώς διεφθαρμένος μέχρι τα οστά και το μεδούλι, αλλά εμπορεύεται και τη διαφθορά του.

Η «αγοραία αρένα» αυτού του εμπορίου της σήψης και της διαφθοράς είναι η ΣΚΑΝΔΑΛΟΛΟΓΙΑ!!!

Ο παροξυσμός αυτού του θεάτρου της σήψης και της διαφθοράς οδήγησε στον ανοικτό πολιτικό και αυθάδη εμπαιγμό: στην αποχαλίνωση των κυβερνητικών συμψηφισμών της διαφθοράς και των εγκλημάτων του καθεστώτος.

Αυτοί οι πολιτικοί απατεώνες ανοικτά και ξετσίπωτα πλέον συμψηφίζουν, ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ, τις βρωμιές τους!!!

7 πρώην υπουργοί της ΝΔ και 5 του ΠΑΣΟΚ στον δρόμο για την προανακριτική!!!

Οι λεπτομέρειες του ρεπορτάζ ΕΔΩ:
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2011/01/siemens.html

Η ΑΠΑΤΗ απαστράπτει από μακριά: Καρατομούνται κάποια πρόσωπα για να διασωθούν οι ΔΟΜΕΣ του καθεστώτος και κυρίως το κυβερνητικό του οικοδόμημα.

Παραπέμπονται κυβερνητικοί πυλώνες, πρόσωπα κεντρικά των κυβερνήσεων και μένουν στο απυρόβλητο οι ίδιες οι κυβερνήσεις, λες και τα κεντρικά αυτά πρόσωπα ήταν ανεξάρτητα και αυτόνομα γρανάζια της κυβερνητικής μηχανής.

Η φρενοβλαβής υποκρισία και η απάτη χωρίς όρια, συστολές και αναστολές.

Παραπέμπονται κυβερνητικοί επιτελάρχες, υπάρχουν ομολογίες των «πρωθυπουργικών εστιών» (Τσουκάτος, Μαντέλης), αλλά οι κυβερνήσεις τους και πρωθυπουργοί τους και ιδιαίτερα ο Σημίτης, μένουν στο απυρόβλητο!!!!!

Αυτή η αυθάδης και σκανδαλώδης επιλεκτική «εκτέλεση» προσώπων είναι το άκρον άωτον της υποκρισίας και της απάτης.

Αποδεικνύει, για άλλη μια φορά και κατά τρόπο τελεσίδικα κατηγορηματικό ότι η μόνη συνταγή που έχει απομείνει στο υπό κατάρρευση καθεστώς είναι αυτή των αποδιοπομπαίων τράγων: Καρατομούνται επιλεκτικά κάποια «ηχηρά» πρόσωπα για να διασωθεί το σύστημα, να εκτονωθεί, όσο είναι δυνατόν, η λαϊκή οργή και να αναπαλαιωθεί το σάπιο πολιτικό οικοδόμημα…

Μέσα σε αυτή τη λογική εντάσσονται και οι δραματικές απόπειρες ανακύκλωσης των σάπιων υλικών και της κατασκευής νέων «ειδώλων» της σήψης τα οποία θα στηλιτεύουν τη σήψη και θα εμφανίζονται σαν «Κινήματα Ανεξάρτητων Πολιτών»!!!

Διαβάστε και το εύστοχο άρθρο του Νίκου Μπογιόπουλου:


Οι ξετσίπωτοι συμψηφισμοί και οι συμψηφισμοί της ξετσιπωσιάς
Γράφει:
ο Νίκος ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ

Πρώτον, το ΠΑΣΟΚ ήταν αυτό που έκλεινε δουλειές και έκανε παραγγελίες στη «Ζήμενς» (όπως το C4i) και η ΝΔ ήταν αυτή που τις ολοκλήρωνε και τις παραλάμβανε.
*
Δεύτερον, είναι δηλωμένο, δεδομένο και δικαστικά επικυρωμένο (στη Γερμανία) ότι η «Ζήμενς» έσπρωχνε το 2% του τζίρου της για να λαδώνει κόμματα και κέντρα εξουσίας για να κάνει τις δουλειές της στην Ελλάδα.
*
Τρίτον,
το ίδιο το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους παραδέχτηκε (...εκ παραδρομής) ότι αξιωματούχοι από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ «λαδώνονταν» από τη «Ζήμενς».
*
Τέταρτον,
το δεξί χέρι του τότε πρωθυπουργού, ο επονομαζόμενος και «στρατηγός» του ΠΑΣΟΚ, ο Θ. Τσουκάτος έχει ομολογήσει ότι υπήρξε αποδέκτης διόλου ευκαταφρόνητου χρηματικού ποσού από τη «Ζήμενς» και ένας ακόμα υπουργός και στενότατος συνεργάτης του Σημίτη, ο Μαντέλης ομολόγησε (κατόπιν πολλών διαψεύσεων...) ότι λάμβανε «χορηγίες» από τη «Ζήμενς».
*
Πέμπτον,
αξιωματούχοι της κυβέρνησης της ΝΔ, παράγοντες του κόμματος της Ρηγίλλης και υπηρεσίες επί των ημερών της «σεμνής και ταπεινής» διακυβέρνησης, έχει αποδειχτεί ότι αφενός είχαν «ιδιαίτερη μεταχείριση» στις δοσοληψίες τους με τη «Ζήμενς» και αφετέρου ελέγχονται διά πράξεων και παραλείψεών τους για το γεγονός ότι κατηγορούμενοι για την υπόθεση «έκαναν φτερά» από τη χώρα. Το αυτό συνέβη και επί της θητείας τού «όλα στο φως» κ. Παπανδρέου.
*
Τα παραπάνω στοιχεία είναι υπεραρκετά για να εξάγει το «πόρισμά του» και ο τελευταίος Ελληνας πολίτης.

Από εκεί και πέρα, η υπόθεση με τη «Ζήμενς» εξελίχθηκε και ολοκληρώνεται με τον τρόπο που αρμόζει σ' ένα πολιτικό σύστημα που συνηθίζει να δείχνει συγκαταβατικότητα σε όσους «κάνουν δωράκια στον εαυτό τους» (κατά την αθάνατη ρήση του Αντρέα Παπανδρέου).
*
Εν ολίγοις:

Ξέραμε ότι επρόκειτο για ένα σύστημα βουτηγμένο στη λαμογιά και στη διαπλοκή.

Το νεότερο στοιχείο είναι πως ούτε καν στη διαπλοκή, ούτε καν στη λαμογιά, μπορούν να διατηρήσουν ένα κάποιο «επίπεδο». Και κει ξεπεσμένοι είναι. Και κει ξετσίπωτοι είναι.

Τόσο ξετσίπωτοι μέχρι του σημείου να φτάνουν να συμψηφίζουν ακόμα και τις ξετσιπωσιές τους!

ΠΗΓΗ:

http://www1.rizospastis.gr/story.do?id=6052505&publDate=21/1/2011


ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5330

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP