Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Χρήμα, εξουσία και πορνεία πάνε μαζί…


Η «πορνεία» της αγοράς οδηγεί στην κοινωνική και πολιτική πορνεία…
Τα ανδρείκελα της γενικευμένης, μαφιόζικης οικονομικής και πολιτικής πορνείας ανοίγουν ορθάνοικτα τις πόρτες της εκπόρνευσης του ανθρώπου και της απρόσκοπτης αγοραίας κατανάλωσης του σεξ.
Το εμπόριο της λευκής σαρκός αποτελεί το επακόλουθο της γενικευμένης καθεστωτικής πορνείας.
Τα κυβερνητικά ανδρείκελα προχωρούν στην «απελευθέρωση» αυτού του εμπορίου: Ανοίγουν το …επάγγελμα!!!

 
  Διαβάστε από ΚΛΑΣΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗ
 

"O tempora o mores" - Λίγο πριν τα Χριστούγεννα το κατοχικό καθεστώς "νομιμοποίησε" το εμπόριο λευκής σαρκός.

Δυστυχώς δεν πρόκειται περί αστείου ή έστω για μια απο τις συνηθισμένες "αντιπολιτευτικές" ...υπερβολές.

Το κατοχικό καθεστώς των σφετεριστών της εξουσίας δύο ημέρες πρίν γιορτάσουμε την έλευση του Σωτήρα και Απελευθερωτή του κόσμου Ιησού Χριστού, έδειξε για άλλη μια φορά το μισάνθρωπο και αντίχριστο στην κυριολεξία πρόσωπό του.

"...την προπαραμονή των Χριστουγέννων η κυβέρνηση αποφάσισε να κάνει ένα μεγάλο «δώρο» στις εκδιδόμενες γυναίκες αλλά και στα κυκλώματα σωματεμπόρωνεξορθολογισμός και βελτίωση στην απονομή της ποινικής δικαιοσύνης και άλλες διατάξεις» αποποινικοποίησε την παράνομη πορνεία μετατρέποντας την σε πταισματική παράβαση! καθώς με το νόμο 3904 του 2010 που τιτλοφορείται «Με την παράγραφο επτά του άρθρου 31 ο εν λόγω νόμος ακυρώνει τον παλαιότερο νόμο 2734/1999 που προέβλεπε τη σύλληψη των παράνομα εκδιδόμενων γυναικών και των ιδιοκτητών μη αδειοδοτημένων οίκων ανοχής και την επιβολή ποινής φυλάκισης μέχρι δυο έτη..."
(http://koukfamily.blogspot.com)

Δεν έχει πια απολύτως κανένα νόημα να εκφράζουμε την αγανάκτησή μας διατυπώνοντας την κοινότυπη πλέον ερώτηση "τί άλλο περιμένουμε να δούμε για να καταλάβουμε ποιοί μας κυβερνούν".

Είμαστε υπο ξένη κατοχή με μία κυβέρνηση που έχει ξεπεράσει σε ανηθικότητα και μισανθρωπία ακόμα και τους νεοταξίτες "εκπαιδευτές" της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ τη συνέχεια εδώ:
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2011/01/o-tempora-o-mores.html

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP