Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Οι προβοκάτσιες δεν μπορούν να αναχαιτίσουν το κίνημα για την «Κάρτα του Πολίτη»


Το ιμπεριαλιστικό σύστημα και τα όργανά του πλειοδοτούν σε κυνισμό και κτηνωδία από κάθε προηγούμενο εκμεταλλευτικό καθεστώς. Ο ιμπεριαλισμός αποτελεί την πιο αδίστακτη και μοχθηρή μορφή εξουσίας. Οι δυνάμεις του κεφαλαίου θα προτιμήσουν να μετατρέψουν τις κοινωνίες και τα έθνη σε σωρούς από καπνίζοντα ερείπια παρά να παραιτηθούν από τα προνόμιά τους και τα κέρδη τους.

Οι δυνάμεις αυτές σήμερα και οι πολυεδρικοί μηχανισμοί τους (Νέα Τάξη) είναι ακόμα πιο αποκρουστικές, αδίστακτες και πωρωμένες: Σκέτες μαφίες…
Οι δυνάμεις αυτές έχουν αναγάγει σε «επιστήμη» και τις μαφιόζικες πρακτικές εξόντωσης και δολοφονίας των λαών: έχουν επεξεργαστεί και τελειοποιήσει «επιστημονικές» και «λεπτές» μεθόδους εξόντωσης όχι μόνο της φυσικής υπόστασης του ανθρώπου, αλλά και του μυαλού και της ψυχής των ανθρώπων.
Φυσικά έχουν τελειοποιήσει και τις «κλασσικές», συνταγές των μηχανισμών εξουσίας: τις συνταγές της προβοκάτσιας.

Ο ιμπεριαλισμός ανήγαγε την προβοκάτσια σε επιστήμη. Σήμερα αυτή η «επιστήμη» έχει πάρει θηριώδεις και μακάβριες διαστάσεις. Οργανώσεις και κόμματα έχουν διαβρωθεί από τους καθεστωτικούς μηχανισμούς της προβοκάτσιας και αποτελούν γρανάζια του πολυεδρικού ιστού της ιμπεριαλιστικής τάξης.

Τα ΜΜΕ είναι οι στρατηγικές συνιστώσες αυτού του άθλιου προβοκατόρικου παιχνιδιού.


Παράλληλα υπάρχουν ποικίλες εξωθεσμικές προβοκατόρικες στρατιές. Επαγγελματικές «εστίες» και «κύκλοι» προβοκατόρων: Το «αναγκαίο» υλικό και «λιπαντικό» κάθε προβοκατόρικου παιχνιδιού του καθεστώτος και των υπηρεσιών του.

Όλοι αυτοί οι μηχανισμοί εξουσίας με τα παρακρατικά τους όργανα και τα «αναλώσιμα» υλικά τους στήνουν ποικίλες ενέδρες, παγίδες και τρικλοποδιές στα λαϊκά κινήματα και εναντίον της κοινωνίας και των λαών γενικά.

Η «τρομοκρατία» έχει αναχθεί σε προνομιούχο πολιτικό «πεδίο» για την προώθηση των στρατηγικών, αλλά και των ειδικών πολιτικών παιχνιδιών και στόχων των νεοταξικών μηχανισμών.

Φυσικά με τα ίδια ύπουλα «όπλα» αντιμετωπίζονται και οι λαϊκές ζυμώσεις και κινήματα, ιδιαίτερα η απελπισία και η οργή των λαών.

Όσο φουντώνει η λαϊκή οργή και τα αυθόρμητα μαζικά κινήματα τόσο εντείνονται και πολλαπλασιάζονται οι καθεστωτικές πρακτικές της προβοκάτσιας.

Πάντα προσπαθούν, από την αρχή, πριν γίνει χείμαρρος η λαϊκή οργή, να στήσουν προβοκατόρικες ενέδρες και παγίδες εναντίον κάθε λαϊκής εκδήλωσης που εγκυμονεί κινδύνους έκρηξης των συσσωρευμένων εκρηκτικών αποθεμάτων της λαϊκής οργής.

Με αυτές τις παγίδες του πολύχρωμου προβοκατόρικου μηχανισμού «σακάτεψαν» τις πρωτοβουλίες των κατοίκων του Αγ. Παντελεήμονα.

Κατάφεραν, αξιοποιώντας το σεχταρισμό των φετιχιστών της «άμεσης δράσης» και ιδιαίτερα την ακροδεξιά καπηλεία (ύποπτη εξ ορισμού) να κατασκευάσουν μια αρένα μεταξύ δύο τρομοκρατικών «γκέτο»: Της «Χρυσής Αυγής» και των «επαγγελματιών αντιρατσιστών»!!!

Για τον Αγ. Παντελεήμονα γράφουμε πιο αναλυτικά εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5300

Φυσικά η προβοκάτσια έχει μόνο βραχυπρόθεσμα, πολύ βραχυπρόθεσμα, οφέλη για το καθεστώς.

Όταν η λαϊκή οργή εκδηλώνεται μαζικά και οι οργανωτές ΕΠΑΓΡΥΠΝΟΥΝ, η προβοκάτσια όχι μόνο αποτυγχάνει, αλλά αποτελεί και συντελεστή μεγαλύτερης λαϊκής συσπείρωσης, έντασης και οργάνωσης.

Το ΚΙΝΗΜΑ για την «Κάρτα του Πολίτη», μάλλον το υποτίμησαν στην αρχή, επειδή ξεκινούσε από τους παπάδες. Οι τεχνοκράτες της εξουσίας δεν μπορεί να αποκρυπτογραφήσουν τον βαθμό των ζυμώσεων, ούτε τις «αποχρώσεις» των εντάσεων.

Το Κίνημα για την «Κάρτα του Πολίτη», παρά τις περιφερειακές προβοκατόρικες πρακτικές εναντίον του, τους …ξεπέρασε. Φούντωσε σαν πυρκαγιά…

Το καμπανάκι κτύπησε απειλητικά για το καθεστώς από την πρώτη, αυθόρμητη και «πρόχειρη», αλλά πετυχημένη συγκέντρωση στο Σύνταγμα, παρά τα μεγάλα προσκόμματα που στήθηκαν από παντού…

Το καθεστώς έχει θορυβηθεί πολύ από εκείνη τη μέρα.
Θα μπορούσαμε να πούμε ότι σήμερα οι δυνάμεις των καθεστωτικών ιεραρχιών (κυβέρνηση, κόμματα, εκκλησιαστική ιεραρχία και ιερατεία) έχουν κυριολεκτικά πανικοβληθεί. Βλέπουν με τρόμο ότι έρχεται στις 6 Φεβρουαρίου σεισμός!!!

Αυτό έβγαλε στον αφρό και με πυρετώδη, νευρική βιασύνη αυτόν τον ιντερνετικό προβοκάτορα που καλεί στις 5 Φεβρουαρίου (μία μέρα πριν) κατάληψη της Βουλής.

Κατασκευάζουν τρομοκρατικά προβοκατόρικα γεγονότα!!!

Μόνο που το ποτάμι που έχει ξεκινήσει για τη συγκέντρωση στις 6 Φεβρουαρίου για την «Κάρτα του Πολίτη» δεν μπορεί να αναχαιτιστεί και ούτε να γυρίσει πίσω.

Ό,τι και να κάνουν η εκδήλωση θα γίνει. Αν τολμήσουν προβοκάτσια θα πετύχουν το εντελώς αντίθετο και ούτε θα αποτρέψουν τη συγκέντρωση…

Θα επιχειρήσουν φυσικά να στήσουν και άλλες παγίδες και τρικλοποδιές. Θα αποτύχουν αν οι οργανωτές βρίσκονται σε διαρκή επαγρύπνηση, σε διαύγεια πνεύματος και περιφρουρήσουν την εκδήλωση…

Και ένα από τα πρώτα που πρέπει να προσέξουν είναι: Κανένα ιδεολογικό και πολιτικό λάβαρο στη συγκέντρωση. Καμία πολιτική ταμπέλα, Μόνο Ελληνικές σημαίες…


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5332

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP