Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Η «Σπίθα» του Μίκη και ο Καρλ Λήμπκνεχτ
Ο Καρλ Λήμπκνεχτ, ο μεγάλος αυτός επαναστάτης, μόλις τον χειροκρότησαν οι αντίπαλοί του, στο γερμανικό κοινοβούλιο, σηκώθηκε και είπε: «Ανακαλώ τα όσα είπα, διότι όταν σε χειροκροτούν οι ταξικοί σου αντίπαλοι σημαίνει ότι κάνεις λάθος…».

Παρένθεση: Σαν χθες, 15 Ιανουαρίου του 1919, Η Ρόζα Λούξεμπουργκ και ο Λήμπκνεχτ, συνελήφθησαν και δολοφονήθηκαν αυθημερόν και ΑΓΡΙΩΣ από τη σοσιαλδημοκρατική κυβέρνηση των Φρίντριχ Έμπερτ, Νόσκε και Σία…
Θυμηθήκαμε χθες αυτή τη θέση και τα λόγια του μεγάλου επαναστάτη, όταν η ΝΕΤ, η κυβερνητική, κατοχική ΝΕΤ, είχε πάλι ένα τρίωρο αφιέρωμα, από τις 11 μέχρι τις 2 μετά τα μεσάνυχτα, για το Μίκη: Τον άνθρωπο που έχει συγκροτήσει το «Κίνημα των Ανεξάρτητων Πολιτών» ΕΝΑΝΤΙΟΝ της κυβέρνησης!!!

Την περασμένη εβδομάδα, πάλι το κατοχικό κανάλι πρόβαλε σε επανάληψη την εκπομπή για τα 85 χρόνια του Μίκη: Εκπομπή που όλο το κατεστημένο (και το «αριστερό») που θα …ανατρέψει ο Μίκης, ΥΜΝΟΥΣΕ τον Μίκη!!!

Χθες μάλιστα υμνούσε τον Μίκη πάνω από 20 λεπτά, ο Πρωθυπουργός ανδρείκελο που εναντίον αυτού και του Μνημονίου που υπέγραψε, «ώθησαν» το Μίκη για το νέο κίνημά του!!!

Φαίνεται ότι ο Λήμπκνεχτ μάλλον δεν ήξερε τι του γινόταν ή έχουμε εμείς χάσει τα αυγά και τα πασχάλια και δεν μπορούμε να καταλάβουμε ότι οι καιροί άλλαξαν και σήμερα για να πολεμήσεις τα καθεστώτα και να τα ανατρέψεις απαιτείται όχι απλώς η συγκατάθεσή τους αλλά και οι υμνολογίες τους!!!

Σήμερα, φαίνεται για να κατασκευάζεις «σπίθες» εναντίον της κατοχικής κυβέρνησης των ανδρεικέλων πρέπει να σε εγκρίνουν και να σε υμνολογούν τα ανδρείκελα και τα προπαγανδιστικά τους μέσα!!!

Φυσικά και οι «νταβάδες»: Η εικόνα «σπίθα» (Μίκης) που θα φουντώσει την πυρκαγιά εναντίον του κατεστημένου πρέπει καθημερινά να προβάλλεται με αφίσες του λαμπρακιστάν (Μέγαρο Μουσικής) και με πολύωρες εκπομπές στα κυβερνητικά κανάλια!!!


Βρε πώς άλλαξαν οι καιροί!!!!Οι μεγάλες ανατροπές γίνονται με τη συγκατάθεση και την ψυχωτική προβολή αυτών που θα ανατρέψεις!!!

Τα «Ανεξάρτητα Κινήματα Πολιτών» κατασκευάζονται με μαζώξεις των παρασίτων της εξουσίας και των διαπλεκόμενων οικονομικών συμφερόντων: Σύλλογοι Δικηγόρων, Επιμελητηρίων, ομοσπονδίες ιατρών, συμβολαιογράφων, φαρμακευτικών και δε συμμαζεύεται…

Φυσικά υπάρχουν και οι κομπάρσοι σε κάθε καθεστωτική παράσταση που τρέχουν να «οργανώσουν» τους διαπλεκόμενους μηχανισμούς «επαναστατικά»…

Έτσι, μας λένε ΔΕΝ θα είναι έξω από την … «πράξη»!!!

Μόνο όταν η απελπισία σμίξει με την ολοκληρωτική ηλιθιότητα μπορεί να γεννήσει αυτές τις νέες «θεωρίες» περί ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ…


ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5302

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP