Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Μητροπολίτης Πειραιώς : "Δεν είμαι ξενοφοβικός"


Κυπριανός Χριστοδουλίδης

"Δεν είμαι ξενοφοβικός", δηλώνει μετά παρρησίας ο σεβασμιότατος Πειραιώς. Αλλά δεν βλέπει ότι μας έκαναν όλους να ειμαστε, με αυτά τα επιδοτούμενα και κατευθυνόμενα στίφη των λαθρομεταναστών μουσουλμάνων-ισλαμιστών. Ποιος μπορεί να κυκλοφορήσει το βράδυ εις τα πέριξ της Ομονοίας, του αγ. Παντελεήμονα, Κυψέλης και δεν ξέρω πού αλλού;
Να αγαπάμε τον πλησίον και τους εχθρούς μας. Ουδεμία αντίρρηση. Όχι όμως και στο σημείο του "σφάξε με πασά ν΄ αγιάσω". Εμείς τους φέραμε όλους αυτούς (μας τους έφεραν) για να αποδείξουμε πόσο άγιοι είμαστε, λες και θα μας πονέσουν, αυτοί που προγραμμάτισαν εκ του ασφαλούς τη σφαγή που θα μας κάνουν οι φιλοξενούμενοι!

Η διεστραμμένη ροζ απόχρωση του σταλινισμού είναι ο υποβολέας των κυβερνητικών αποφάσεων και επιλογών. Υπεράνω όλων τα ανθρώπινα δικαιώματα και ένα χρέος που το ξεπληρώνουμε εκχωρώντας τα πάντα.

Έφεραν εδώ ποιούς; Αυτούς που μας είχαν για τετρακόσια χρόνια υπόδουλους και που αγωνιστήκαμε για να τους βγάλουμε πάνω από το σβέρκο μας. Ας είναι καλά οι φιλέλληνες. Μας ελευθέρωσαν από τον Τούρκο και τώρα μας σκλάβωσαν στη Δημοκρατία - και πίσω πάει το ΔΝΤ. Προηγήθηκαν τα βασιλευόμενα και τα αβασίλευτα.

Τώρα μας λένε ότι δεν πρέπει να είμαστε ξενοφοβικοί και παράλληλα επισημαίνουν τις στρεβλώσεις τις εποχής και το μπέρδεμα από τη σύγχυση των εννοιών. Αυτή είναι η παθογένεια που έχουμε σήμερα. Την επισημαίνει ο Πειραιώς. Αυτή όμως την παθογένεια την εισήγαγαν τα ανθρώπινα δικαιώματα. Που θέλουν να σεβόμαστε τους άλλους, για να μας σεβαστούν κι εκείνοι.

Ποιοί όμως; Οι ισλαμιστές και οι άλλοι, που τους υπόσχεται η θρησκεία τους να κοψοκεφαλιάζουν χριστιανούς, αν θέλουν να πάνε στον παράδεισο. Αλλά έχουμε και το άλλο, να αυτοκτονούν κατά τα πρότυπα του βιβλικού Σαμψών. Αυτούς να σεβαστούμε;

Όλοι αυτοί που έχουν μπει εδώ μέσα περιμένουν το σύνθημα. Τότε να δούμε τι θα μας λέει ο Πειραιώς Σεραφείμ. Τότε να δούμε αν είναι ξενοφοβικός ή αν δεν είναι;

Μήπως νομίζει ότι αυτά που θα γίνουν εδώ θα γίνουν και στη Γερμανία, στην Αγγλία, στη Γαλλία ή στην Αμερική; Ας πάνε εκεί να κάνουν κατάληψη πανεπιστημιακού χώρου - άσυλο αθεΐας - και μετά τα λέμε.

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP