Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Η Ιστορία και η Αλήθεια από τα «τηλεοπτικά εγχειρίδια»!!!
Εδώ και δεκαετίες έχει αρχίσει μια σταθερή, συστηματική και επιδοτούμενη «εργασία» κατά της εθνικής μας συγκρότησης, συνακόλουθα κατά της ιστορίας, των αγωνιστικών μας παραδόσεων και εθνικών συμβόλων.
Η «εκσυγχρονιστική» λαίλαπα του σημιτισμού θεμελίωσε, συστηματοποίησε και εντατικοποίησε τις επιθέσεις για την αποδόμηση όλων των «σπονδύλων» του συνεκτικού ιστού του ελληνικού έθνους και της αγωνιστικής μνήμης.
Οι πρώτες επιθέσεις στόχευαν την Ορθοδοξία (ταυτότητες), τις εθνικές εορτές (παρελάσεις) και τα εθνικά σύμβολα (σημαία).
Θυμάστε τα παραληρήματα των «φωταδιστών» εκείνης της περιόδου…
Αυτά τα υστερικά παραληρήματα εκείνης της περιόδου κατασκεύασαν και την ιδεολογική «Άλγεβρα της Νέας Τάξης»:
Το δόλιο τέχνασμα της τυπικής μονοχρωμίας (εθνικού-αντεθνικού), που λειτουργούσε σαν προκρούστεια κλίνη.

Με αυτήν την ιδεολογική άλγεβρα οτιδήποτε αντιτίθετο στον οδοστρωτήρα της παγκοσμιοποίησης, το βάπτιζαν «εθνικισμό», «ρατσισμό» κ.λπ και το αντιπαρέθεταν, μηχανικά και απόλυτα, στην «πρόοδο», την οποία βάπτιζαν «αντιεθνικισμό», «αντιρατσισμό», «πολυπολιτισμικότητα» κ.λπ.

Πάνω σε αυτές τις ιδεολογικές κατασκευές και τα «ερεθίσματα» των «φωταδιστών» συγκροτήθηκε και οργανώθηκε ένα πλατύ δίκτυο επιδοτούμενων «εστιών» για την επέκταση και το βάθεμα της εθνικής μας αποδόμησης.

Επέκταση και βάθεμα με στόχο την «επιστημονική», «προοδευτική» και «αντιεθνικιστική» αναδιατύπωση της ελληνικής μας ιστορίας, συνακόλουθα με στόχο την ισοπέδωση της Παιδείας και τον επαναπροσδιορισμό της πάνω στις επιταγές της Νέας Τάξης.

Έτσι δημιουργήθηκαν οι επιδοτούμενες «εστίες» των νέων «γενιτσάρων» ιστορικών και ακαδημαϊκών που κυριάρχησαν μέσα στο εκπαιδευτικό σύστημα και άρχισαν να ξαναγράφουν την ιστορία σύμφωνα με τις νέες ανάγκες των πολυεθνικών, χρηματοδοτούμενες από τους «προοδευτικούς» της διεθνούς κερδοσκοπίας: Σόρος και CIA…

Ο «άμβωνας» αυτής της καταιγιστικής ιδεολογικής και πολιτικής πλύσης εναντίον του έθνους και όλων των παραμέτρων του ήταν οι προπαγανδιστικές ύαινες του καθεστώτος: Τα ΜΜΕ με τους πολύχρωμους «προοδευτικούς» και «αριστερούς» λακέδες τους.

Σήμερα αυτές οι μήτρες τού ολοκληρωτισμού και τα εκτροφεία του δωσιλογισμού και των νέων γενιτσάρων αναλαμβάνουν και άμεσα «πρακτική δράση»: Αναδιατυπώνουν την ιστορία μας και κατασκευάζουν τη νέα «ιδεολογική ατμόσφαιρα» μέσω της εικόνας και των τηλεοπτικών θεαμάτων.

Η σειρά του Σκάι για το 1821 είναι μια τέτοια χυδαία απόπειρα ισοπεδωτικής υπεραπλούστευσης, πλαστογράφησης, αφυδάτωσης και «επαναδιατύπωσης» της ιστορίας μας, σύμφωνα με τα νέα πλανητικά ιδεολογήματα και τα τωρινά συμφέροντα του ελληνοτουρκικού κεφαλαίου.

Ο Αλαφούζος γράφει την ιστορία τού 1821 σύμφωνα με τα συμφέροντα της ελληνοτουρκικής συνεκμετάλλευσης Αιγαίου!!!

Το ιδεολογικό «υλικό» της αποστείρωσης, μέσω της τηλεοπτικής εικόνας, της εθνικής μας ιστορίας είναι η γνωστή νεοταξική άλγεβρα: «Εθνικισμός»- «αντιεθνικισμός»!!!

Τα πάντα φυλακίζονται μέσα σ’ αυτό το σχήμα.

Αυτό είναι και το ιδεολογικό ευαγγέλιο των πολύχρωμων ιδεολογικών γενιτσάρων: Από Γανναράδες μέχρι τους «αριστερούς» Γιανναράδες…

Διαβάστε ένα αποκαλυπτικό κείμενο από τη σημερινή «Καθημερινή» του Θεόδωρου Κουλουμπή: «Επιδημίες νεοεθνικισμού».
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_6_23/01/2011_429837

Θαυμάστε «επιστημονική» σκέψη από έναν ακαδημαϊκό: Χυδαία απλουστευτική και αφοριστική ρητορεία (λογική «Ιών») που αναδεικνύει, κατά δραματικό τρόπο, την τυπική μονοχρωμία «εθνικισμός»-αντιεθνικισμός»!!!

Σημείωση: Για τη «συνταγή» των ΜΜΕ που εκτρέφει και αξιοποιεί τους ακαδημαϊκούς γενίτσαρους και τα πολύχρωμα «άλλοθι» θα γράψουμε σε ξεχωριστό κείμενο: Είναι μια παλιά και επεξεργασμένη συνταγή…

Ας ρίξουμε λοιπόν την ιστορική επιστήμη και τους μεγάλους ιστορικούς ερευνητές μας στον κάλαθο των αχρήστων. Υπάρχει ο Σκάι και οι έμμισθοί του για να μας διδάξουν την ιστορία μέσα από το τελετουργικό τηλεθέαμα!!!

Υπάρχουν και τα άλλα ελληνοτουρκικά σήριαλ, μας κατακλύζουν από όλες τις οθόνες, για να κατασκευάζουν την «ιδεολογική ατμόσφαιρα» της εποχής!!!

Υπάρχει και το πλήθος των εκπομπών, των ποικίλων διαστροφών, για να διαπαιδαγωγούν το λαό και ιδιαίτερα τη νεολαία στις «νέες αξίες»!!!

Αυτό που δεν θέλουν να υπάρχει, που κάνουν τα πάντα να ΜΗΝ υπάρχει είναι να σκέφτεσαι, να μελετάς σοβαρά, να ερευνάς και να διαβάζεις την ιστορία σου, την κοινωνία σου, τις ανθρώπινες σχέσεις, τους νόμους της ζωής…


Αυτό που καταδιώκουν με όλα τα μέσα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ. Κυρίως μοχθούν να σε μάθουν να μην μπορείς να ανιχνεύσεις την ΑΛΗΘΕΙΑ…


 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5337

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP