Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣΕύστοχο και παραστατικό το κείμενο του Κυπριανού.
  Ανακηρύσσουν πλέον ανοικτά και ξετσίπωτα το μακάβριο μαλθουσιανό ρατσιστικό δόγμα.
  Διαβάστε εδώ


Δείτε το βίντεο
 
ΜΙΑ χούφτα απατεώνες έχουν συγκεντρώσει στα χέρια τους όλο τον παγκόσμιο πλούτο. Ένας από αυτούς είναι και ο κύριος Bill Gates. Δείτε και ακούστε τι είπε στο παρακάτω βίντεο: "Είμαστε πολλοί και πρέπει να λιγοστέψουμε"!

Πολλοί οι κάτοικοι του πλανήτη και πολλα χρήματα χρειάζονται για να τραφούν. Άρα, τα πλούτη που έχουν συγκεντρώσει στα χέρια τους, αυτό το "μάτσο" των απατεώνων και αρπακτικών, θα αρχίσει να λιγοστεύει.

Και τι σκέφτονται να κάνουν για να μη σωθούν τα αμύθητα πλούτη τους; Να λιγοστέψουν τον πληθυσμό της γης! Είναι η καλύτερη λύση γι΄ αυτούς. Πολλοί άνθρωποι, πολλά τα έξοδα, λίγοι άνθρωποι, λιγότερα και τα έξοδα, που πρέπει να κάνουν για να τους συντηρούν : Με τηλεμαραθώνιους αγάπης και φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, για να δείχνουν την ανθρωπιά και το ενδιαφέρον τους. Το απεμπλουτισμένο "απελευθερωτικό" ουράνιο, οι βόμβες χειρουργικής ακριβείας και τα περιορισμένης έκτασης ολοκαυτώματα (Ιράκ) δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα. Ο ρυθμός μείωσης δεν είναι ικανοποιητικός. Είναι και λιγάκι "άκομψος", εδώ που τα λέμε, αυτός ο τελευταίος.

Η πράσινη ανάπτυξη και οι αεροψεκασμοί (chem trails), έχουν αρχίσει να γίνονται πράγματα ύποπτα και τώρα μηχανεύονται άλλα κόλπα. Ένα από αυτά είναι και τα εμβόλια, που κάνουν τα βρέφη για λόγους προστασίας από τις αρρώστιες, αλλά και τη μεγάλη παγκόσμια νόσο του υπερπληθυσμού.

Σε λίγο μόνο οι εκλεκτοί περιούσιοι, οι 144.000 χιλιάδες αμόλυντοι της μεσσιανικής (γιεχωβίτικης) κοινωνίας, θα έχουν το προνόμιο του πολλαπλασιασμού. Όλοι οι άλλοι θα είναι υπό έλεγχο και το προσδόκιμο της επιβίωσής τους προδιαγεγραμμένο και προσδιορισμένο.

Αυτοί μας κυβερνούν, βλάκες, ψεύτες, κλέφτες, οι απάνθρωποι ανθρωπιστές της συμμορίας του κυρίου Bill Gates.

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP