Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Ο διαμελισμός των εθνικών κρατών

 25 Μαρτίου 2001
«Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ στα «ανθρώπινα δικαιώματα» και την «εθνική αυτοδιάθεση» αποτελεί σήμερα τη μεγάλη απάτη της Νέας Τάξης, τον ιδεολογικό εκείνο μύθο (με σημαιοφόρους κάποιος αξιοθρήνητους «αριστερούς» και «αριστεριστές») που προλειαίνει το έδαφος για το νεοταξικό Μεσαίωνα».ΟΤΑΝ ακούει κανείς τον κ. Σημίτη και τους αξιωματούχους της κυβέρνησης να λένε ότι είναι αντίθετοι με την αλλαγή συνόρων στα Βαλκάνια σκέφτεται ότι είναι ή πωρωμένοι ψεύτες και υποκριτές ή ηλίθιοι. Φυσικά είναι από όλα: και ψεύτες και υποκριτές και βλάκες…

ΟΙ «ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΕΣ» ψεύδονται και υποκρίνονται ασυστόλως όταν προσπαθούν να πείσουν τον ελληνικό λαό ότι είναι αντίθετοι στην αλλαγή συνόρων. Μήπως αλλαγή συνόρων, η οποία έγινε με ελληνική συγκατάθεση, δεν είναι η αναγνώριση της Σλοβενίας, της Κροατίας και της Βοσνίας; Αλλαγή συνόρων δεν είναι η απόσχιση του Κοσόβου και του Μαυροβουνίου που επιβλήθηκε με το θηριώδη βομβαρδισμό της Γιουγκοσλαβίας; Η κυβέρνηση Σημίτη μήπως δεν συμμετείχε ενεργά σε αυτή την επιβολή της αλλαγής των συνόρων;

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Σημίτη συμμετέχει ενεργά και συνειδητά στη διαλεκτική της αλλαγής συνόρων. Είναι υποταγμένη πλήρως στους αμερικανικούς σχεδιασμούς που προωθούν σταδιακά, αλλά σταθερά την αναδιάταξη των συνόρων και των γεωπολιτικών ισορροπιών στα Βαλκάνια, με τη δημιουργία αμερικανικών προτεκτοράτων.

Σε αυτή τη δουλική υποταγή στη λογική των αμερικανικών συμφερόντων αναδεικνύεται δραματικά και η ηλιθιότητα της κυβέρνησης Σημίτη. Ηλιθιότητα διπλή.

Πρώτον, δεν αντιλαμβάνεται ότι έχει μετατραπεί σε εξάρτημα της αμερικανικής πολιτικής και ότι το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών έχει γίνει παράρτημα των ΗΠΑ.

Δεύτερον, δεν αντιλαμβάνεται ότι η διαλεκτική της αλλαγής συνόρων «διεισδύει» και στην Ελλάδα. Δεν αντιλαμβάνεται ότι η μεταβολή των υφιστάμενων συνόρων θίγει άμεσα την Ελλάδα, η οποία μέσα στα προσεχή χρόνια θα αντιμετωπίσει το πρόβλημα και της αλλαγής των δικών της συνόρων στο βορειο-ανατολικό και βορειο-δυτικό ηπειρωτικό τμήμα της, όσο και στο Αιγαίο.

Η ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ υπήρξε το πρώτο θύμα των νεοταξικών σχεδιασμών: Το σχέδιο πιλότος. Το δεύτερο θύμα θα είναι τα Σκόπια και το τρίτο η Ελλάδα. Και είναι να απορεί κανείς με την πολιτική μυωπία και ηλιθιότητα των «εκσυγχρονιστών» και των «αριστερών» δεκανικιών της. Γι αυτό, όμως, η κυβέρνηση και οι «χρήσιμοι ηλίθιοί» της (οι ποικιλίες των «αριστερών», τύπου Μπίστη και Σία) αποτελούν όλοι μαζί τους «χρήσιμους ηλίθιους» της Νέας Τάξης…

ΟΛΟΙ αυτοί που κουδουνίζουν δημοκρατικές φράσεις περί αυτονομίας των εθνοτήτων και δικαιωμάτων των μειονοτήτων δεν αντιλαμβάνονται (δεν θέλουν να αντιληφτούν) ότι οι φράσεις αυτές δεν είναι απλώς ήχοι χωρίς περιεχόμενο, αλλά και αντιδραστικά οχήματα για τη διάλυση των εθνικών κρατών και τον αλληλοσπαραγμό των λαών.

Τα αιτήματα για εθνική αυτοδιάθεση δεν οδηγούν σε εθνικά κράτη (αυτή η διαδικασία συγκρότησης εθνικών κρατών ανήκει στο αγύριστο παρελθόν), αλλά σε προτεκτοράτα της νεοταξικής βαρβαρότητας, σε μαφιόζικους κρατικούς μηχανισμούς-γρανάζια του πλανητικού ιμπεριαλιστικού κράτους.

Και μέσα σε τέτοια προτεκτοράτα της πιο ασύλληπτης ιμπεριαλιστικής εκμετάλλευσης και κτηνωδίας ΚΑΝΕΝΑ δικαίωμα των πολιτών (ούτε και καμιάς μειονότητας) μπορεί να υπάρξει.

Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ στα «ανθρώπινα δικαιώματα» και την «εθνική αυτοδιάθεση» αποτελεί σήμερα τη μεγάλη απάτη της Νέας Τάξης, τον ιδεολογικό εκείνο μύθο (με σημαιοφόρους κάποιος αξιοθρήνητους «αριστερούς» και «αριστεριστές») που προλειαίνει το έδαφος για το νεοταξικό Μεσαίωνα.

Αυτό που επιδιώκεται είναι ο διαμελισμός, με λάβαρα τα «ανθρώπινα δικαιώματα», τις εθνότητες και τις μειονότητες, των εθνικών κρατών και η δημιουργία μεσαιωνικών δουκάτων: Μια ασύλληπτη ιστορική οπισθοδρόμηση που η λογική της οδηγεί ακόμα και στην πόλη-κράτος. Γρανάζια αυτού του διαμελισμού των κοινωνιών που περνάει μέσα από το διαμελισμό των εθνικών κρατών είναι οι «εκσυγχρονιστές» και οι «αριστεροί» ιπποκόμοι τους.

ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ χώρο των Βαλκανίων οι «εκσυγχρονιστές» και όλοι οι υπόδουλοι στοχαστές του ευρωατλαντισμού ( «αριστεροί» και μη) δεν θέλουν να διακρίνουν εκτός των άλλων και τούτο: Ότι οι Αλβανοί αποτελούν ένα συστατικό στοιχείο της νεοταξικής στρατηγικής προς την κατεύθυνση της υπονόμευσης και διάβρωσης των κοινωνιών, με συνακόλουθο αποτέλεσμα τον πλήρη διαμελισμό των εθνικών κρατών.

Και αυτό που γίνεται σήμερα στα Σκόπια και προωθεί η ελληνική κυβέρνηση αποτελεί το πρώτο βήμα:
αυτό της εσωτερικής κοινωνικής διάβρωσης και υπονόμευσης του κρατιδίου.

Αυτό που εισηγούνται, με το υποκριτικό τέχνασμα της μη αλλαγής συνόρων, είναι: η αλλαγή Συντάγματος, η χρήση της αλβανικής γλώσσας σε όλους τους κρατικούς θεσμούς, η συγκρότηση ισχυρών και αναβαθμισμένων τοπικών κυβερνήσεων και η ουσιαστική αποκέντρωση των εξουσιών (πρωτοστατεί το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών). Τι σημαίνουν όλα αυτά; Διάβρωση εκ των έσω του κράτος των Σκοπίων.

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ωστόσο, δεν περιορίζεται στα Σκόπια. Το αλβανικό στοιχείο είναι διάχυτο παντού και στην Ελλάδα. Οι ίδιες «απαιτήσεις», όταν νομιμοποιηθούν στα Σκόπια θα προβάλλουν παντού. Γι΄αυτό λέμε ότι η Αλβανία έχει επιλεγεί από τους Αμερικανούς για το ρόλο της εσωτερικής διαλυτικής υπονόμευσης των κοινωνιών των Βαλκανίων, συνακόλουθα για το διαμελισμό, στο απώτερο μέλλον, των εθνικών κρατών.

ΟΣΟΙ δεν βλέπουν τους κινδύνους που απειλούν την Ελλάδα ή έχουν πλήρη άγνοια της κατάστασης ή είναι εντελώς τυφλοί. Κάποιοι επίσης «αριστεροί» και «ακροαριστεροί», αιχμάλωτοι των αντιρατσιστικών στερεοτύπων τους οπλίζουν ιδεολογικά την τρομοκρατική και υπονομευτική δράση των οργάνων της Νέας Τάξης ( UCK) που ήδη οργανώνεται στο εσωτερικό της Ελλάδας…

25 Μαρτίου 2001


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5286

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP