Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Ο Θεοδωράκης στον ΑΝΤ1 και η "ειρηνική επανάσταση" του τραμπούκου "Στέντορα"


ΚΛΑΣΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗ
 

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά την απομάκρυνση του "Μητσοτακικού βαριδιού" από την "διοίκηση" (βλ. "οργανωτικό") των "ανεξαρτήτων" πολιτών ο γηραιός σπιθάρχης βγήκε στον ΑΝΤ1 και με καλά λιμαρισμένο πολιτικό λόγο μίλησε πάλι για εθνική ενότητα και "ειρηνική επανάσταση" ενώ φανερά εκνευρισμένος τόνισε με έμφαση ότι "εμείς είμαστε οι μόνοι που είμαστε έξω από το σύστημα αυτό".
Σήμερα και αφού έβαλε στον "πάγκο" τον γνωστό από τα παλιά Δημητροκάλλη, το τέως πρωτοπαλλήκαρο του Μητσοτάκη, αυτόν δηλαδή που ο ίδιος έχρισε πριν από λίγο καιρό "οργανωσιάρχη" των σπιθών, μπορεί βέβαια τυπικά να ισχυρίζεται ότι "μόνο εμείς δεν έχουμε σχέση με το σύστημα".

Εδώ ισχύει αυτό που λέει ο λαός "η ο γιαλός στράβωσε ή εμείς στραβά αρμενίζουμε".

Τέλος πάντων δεν θα ασχοληθούμε προς το παρόν άλλο με τις πολιτικές εφεδρείες της "Νέας Τάξης Πραγμάτων" ούτε με τις αντιφατικές δηλώσεις του κ. Θεοδωράκη ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω έλεγε στην περίφημη συγκέντρωση του Κολωνακίου προαναγγέλοντας την κίνησή του:

"...Αυτές οι αλλαγές που κάνει το ΠΑΣΟΚ ήταν απαραίτητο να γίνουν ,διότι είναι καρκινώματα τα οποία μπήκαν απο την εποχή του Μεταξά και δεν έχουν φύγει ακόμα απο πάνω μας..."
(βλ. εδώ)
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2010/11/blog-post_5735.html

Με αυτές τις βάσεις όχι ειρηνική επανάσταση δεν κάνεις αλλά ούτε βόλτα στον εθνικό κήπο δεν μπορείς να πάς.

Για το ήθος και το ύφος μερικών ανεξαρτήτων πολιτών - σπιθιστών σας παραθέτουμε μόνο το σχόλιο που έκανε σε κάποιο άλλο ιστολόγιο ο αρχαιόπληκτος παλληκαράς που αυτάρεσκα φέρει το ψευδώνυμο του Στέντορα (γνωστός από παλιά).

Δείτε λοιπόν τι γράφει αυτός ο ευγενής αγωνιστής και πατριώτης της φακής:

#8 Stendoras 05-04-2011 17:12
Σπιθιστές συναγωνιστές,

είναι κάποια κατάπτυστα sites όπως αυτό, το ΡΕΣΑΛΤΟ, η ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ, η ΚΛΑΣΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩ ΣΗ κ.α που κάνουν λυσσαλέο πόλεμο στην Κίνησή μας και στον Μίκη.
ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!


Μπείτε σε αυτά τα site και ξεφτιλίστε τους ξεφτιλισμένους!

Αυτοί δεν θέλουν ευγένειες, θέλουν τσεκούρι και φωτιά!

Που τολμούν και κρίνουν τον Μίκη απ' την ασφάλεια του καναπέ τους και του πληκτρολογίου τους! Τον Μίκη που 85 ετών βγήκε ξανά στις επάλξεις όπως έκανε πάντα για το καλό της Ελλάδας!

Σκουλήκια πριν μιλάτε για τον Μίκη να φροντίζετε πάντα να πλένετε το στόμα σας πρώτα!

http://www.newstrap.gr/apopseis/6303-o-mikis-oi-diorismenoi-kai-ta-texnasmata-apatis-.html

Τσεκούρι και φωτιά λοιπόν σε όποιον αμφισβητεί τον "μεσσία" σπιθάρχη και μετά τους φταίει ο Δημητροκάλλης που κοντεύουν να γίνουν από εξαρτημένοι πολίτες ,κατευθυνόμενοι τραμπούκοι.

Αγαπητέ κ. Στέντορα σου έχουμε απαντήσει σε άλλη ανάρτηση. Δυστυχώς μας αναγκάζεις να αποκαλύψουμε ποιός είσαι και να σου κάνουμε εδώ και τώρα μήνυση αφού προτρέπεις τον κόσμο σε κακουργηματικές πράξεις όπως κάνουν οι "λεβέντες" του indymedia.

Ελπίζουμε ότι σύντομα η δικαιοσύνη θα ασχοληθεί μαζί σου μιας και η συμπεριφορά σου δείχνει άνθρωπο αποφασισμένο όχι για "ειρηνική επανάσταση" αλλά για φόνο.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5532

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP