Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ "ΔΩΡΗΤΕΣ" ΣΩΜΑΤΟΣ



Ορθόδοξο Παρατηρητήριο
 

Σε νομοσχέδιο του υπουργείου υγείας προβλέπεται η κατάργηση του παναθρώπινου δικαιώματος της αυτοδιάθεσης του σώματός μας και θα θεωρούμαστε ΟΛΟΙ ως "δωρητές σώματος" εκτός έάν έχουμε μεριμνήσει να δηλώσουμε εγγράφως την άρνησή μας στην επιτροπή μεταμοσχεύσεων.
Δεν προλαβαίνουμε πλέον να καταγράφουμε τις "τρομοκρατικές" πράξεις των "αντιεξουσιαστών της εξουσίας" που εκδηλώνονται είτε σαν "προεδρικά διατάγματα" , είτε σαν "πράξεις νομοθετικού περιεχομένου" , είτε σαν "νόμοι",είτε σαν "επικαιροποιημένα μνημόνια" είτε σαν "εκπαιδευτικές μεταρρυθμίσεις".

Ο κατάλογος των εφαρμογών του "νέου πατριωτισμού" και της "ευνομίας" (όπως την εννοεί η "Νέα Τάξη Πραγμάτων"), δεν σταμάτησε δυστυχώς στα διαρκώς αυξανόμενα μέτρα οικονομικής εξόντωσης του ελληνικού λαού, στην de facto αποδοχή του κυριαρχικού ρόλου της Τουρκίας στο Αιγαίο (τελευταίο παράδειγμα η έκδοση άδειας απο την Τουρκία στο Ιταλικό ερευνητικό σκάφος Explora για έρευνες στο Καστελόριζο και στα ανοιχτά της Πελοποννήσου) και στην συστηματική οργάνωση της "Γκεστάπο" της παγκόσμιας κυβέρνησης, που είναι η "ηλεκτρονική διακυβέρνηση" και τα χρήσιμα εργαλεία της (Κάρτα του Πολίτη, Φοροκάρτα, Κάρτα εργασίας, Κάρτα του Δημότη, Κάρτα του Μετανάστη κλπ).

Η σημερινή κυβέρνηση
των Ελλήνων για άλλη μια φορά θέλησε να δείξει την "πρωτοπορεία" της σε μέτρα που θα της χαρίσουν την εύνοια και την "πιστοποίηση" απο τα επιτελεία της "Νέας Τάξης Πραγμάτων".

Σε νομοσχέδιο λοιπόν του υπουργείου υγείας προβλέπεται η κατάργηση του παναθρώπινου δικαιώματος της αυτοδιάθεσης του σώματός μας και θα θεωρούμαστε ΟΛΟΙ ως "δωρητές σώματος" εκτός έάν έχουμε μεριμνήσει να δηλώσουμε εγγράφως την άρνησή μας στην επιτροπή μεταμοσχεύσεων.

Για να το κάνουμε ακόμα πιο σαφές, αν π.χ κάποιος εξ ημών ή κάποιος συγγενής μας θεωρηθεί απο κάποιον γιατρό ως "κλινικά νεκρός" , τότε χωρίς να έχουν την συγκατάθεση κανενός και ενώ η καρδιά του θα λειτουργεί ακόμα δηλαδή ενώ θα είναι ακόμα ζωντανός , θα μπορούν να του αφαιρέσουν όποιο όργανο θέλουν , ανάλογα βέβαια με τις "ανάγκες" της ...αγοράς.

Με λίγα λόγια , αυτό το νομοσχέδιο δεν καταργεί μόνο κάθε έννοια αυτοδιάθεσης του ανθρωπίνου σώματος ,αλλά διαστρέφει ακόμα και την έννοια των λέξεων "δωρεά" και "δωρητής" αφού πλέον η "δωρεά" δεν θα είναι αποτέλεσμα της ελεύθερης επιλογής του "δωρητή", αλλά δεδομένη διαδικασία που θα πραγματοποιείται υπο τον όρο ότι δεν θα έχει προϋπάρξει άρνηση του υποκειμένου.

Όλοι γνωρίζουμε ότι οι ανάγκες για μεταμοσχεύσεις οργάνων είναι πραγματικά μεγάλες όπως επίσης γνωρίζουμε, ότι τα ποσά που διαθέτουν οι άρρωστοι μεγιστάνες για ένα ζευγάρι μάτια ή ένα συκώτι ή μια κάρδιά είναι αστρονομικά.

Δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια απο τότε που διαβάζαμε με φρίκη για τα περιστατικά συμπατριωτών μας που απήχθησαν , ναρκώθηκαν και τους αφαίρεσαν π.χ το νεφρό και τους παράτησαν σε κάποιο διαμέρισμα.Αυτοί βέβαια ήταν οι "τυχεροί" διότι οι "έμποροι οργάνων" είχαν "ανθρωπιά" και ειδοποίησαν με ανώνυμο τηλεφώνημα για την ύπαρξη του θύματος.

Με αυτο το φρικτό υπο κατάθεση νομοσχέδιο του υπουργείου υγείας, το "παράνομο" εμπόριο οργάνων όντως θα δεχτεί ένα σοβαρό πλήγμα, μιας και όλες οι ...διαδικασίες θα γίνονται πλέον στα νοσοκομεία και μάλιστα όχι μόνο στα δημόσια όπως προέβλεπε ο σχετικός νόμος αλλά και στα ιδωτικά.

Ακόμα και ο αφελής που θα δεχτεί ως δείγμα του "νέου πολιτισμού" αυτό το Φρανκεσταϊνικής έμπνευσης νομοσχέδιο, θα αναρωτηθεί για το πως θα προστατευθεί με βάση έστω και αυτην την ακρωτηριασμένη ηθική της νεοεποχήτικης "ευνομίας".

Ποιός και πως θα διασφαλίσει με αντικειμενικό και απόλυτο τρόπο, ότι π.χ δεν θα υπάρξουν περιπτώσεις επιόρκων γιατρών, οι οποίοι υπό το καθεστώς κάθε είδους πιέσεων και ...πειρασμών ,θα φροντίσουν είτε με σκοπούμενη αμέλεια, είτε με δόλο, να καταστήσουν κάποιον "κλινικά νεκρό" ώστε αυτομάτως να μετατραπεί απο άνθρωπος - ασθενής σε "στόκ ανταλλακτικών";

Εδώ και πολλά χρόνια η μητέρα του σημερινού πρωθυπουργού και τότε σύζυγος του επίσης πρωθυπουργού πατέρα του, είχε κάνει μεγάλο "αγώνα" για την νομιμοποίηση των φόνων αγέννητων παιδιών, δηλαδή των εκτρώσεων, χρησιμοποιώντας ως βασικό επιχείρημα το δικαίωμα της γυναίκας στην αυτοδιάθεση του σώματός της.

Αυτή η αντίληψη έγινε αποδεκτή και απολύτως σεβαστή.

Το αποτέλεσμα ήταν βεβαίως φρικτό, αφού απο τότε μέχρι σήμερα έχουν δολοφονηθεί εκατοντάδες χιλιάδες αγέννητων συνανθρώπων μας και άλλες τόσες εκατοντάδες χιλιάδες ψυχών που πίστεψαν σε αυτή την μισάνθρωπη προπαγάνδα.

Το "δικαίωμα" λοιπόν μιας γυναίκας να ζητά και να επιτυγχάνει την δολοφονία του παιδιού της το σεβάστηκαν, ανακατεύοντάς το μάλιστα με το παναθρώπινο δικαίωμα της αυτοδιάθεσης του σώματός μας.

Γιατί δεν σέβονται το ίδιο δικαίωμα και θέλουν να μας κάνουν με το ζόρι "στοκ ανθρωπίνων ανταλλακτικών";

Η απάντηση είναι πολύ απλή

Για τον ίδιο λόγο που θέλουν να μας μεταμορφώσουν με το ζόρι απο ανθρώπινα πρόσωπα σε πιστοποιημένους μαρκαρισμένους και αριθμοποιημένους κρατούμενους μιας παγκόσμιας ηλεκτρονικής φυλακής.

Και ο λόγος είναι ένας και μόνο ένας: Η απόλυτη αφαίρεση του ΘΕΟΣΔΟΤΟΥ δώρου της ελευθερίας και του αυτεξούσιου ,ώστε να ζουγκλοποιηθεί και να δαιμονοποιηθεί η κοινωνία κατά τα αντίχριστα πρότυπα φυσικά της "Νέας Εποχής".

Οι μάσκες πλέον έπεσαν. Οι σημερινοί εκπρόσωποι και εντολοδόχοι της "Νέας Τάξης Πραγμάτων" δεν ενδιαφέρονται πια να κρύψουν το πραγματικό τους πρόσωπο αλλά να επιβάλλουν "fast and now" τις αντίχριστες ντιρεκτίβες εξοντώνοντας ηθικά και φυσικά τον Ελληνικό λαό.

Αν δείξουμε αδιαφορία ή "ωχαδερφισμό" σε αυτές τις "τρομοκρατικές" επιθέσεις της κυβέρνησης και συνεχίσουμε να αναμένουμε "διαβεβαιώσεις" και "επεξηγήσεις", είτε για την Κάρτα του Πολίτη , είτε τώρα για αυτό το τερατούργημα που το oνόμασαν νομοσχέδιο, τότε δεν θα διαφέρουμε σε τίποτα απο εκείνον που προσδοκά ότι την τελευταία στιγμή θα τον λυπηθεί ο δήμιος και δεν θα του πάρει το κεφάλι.


Διαβάστε σχετικά κείμενα εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5515

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP