Τρίτη 5 Απριλίου 2011

δότες οργάνων (στον Σόρος) ...Από ΣΤΑΘΗ
Δέκα μήνες χωρίς κυβέρνηση το Βέλγιο, κι όμως τη Λιβύη τη βομβαρδίζει...»

Αναγνώστης 


Οι Οίκοι Αξιολόγησης είναι -καλημέρα σας- σαν την AGB. Και, αν η AGB σού λέει τι βλέπεις (το βλέπεις, δεν το βλέπεις), οι Οίκοι σού λένε πόσο δικαιούσαι να φας και ποιος δικαιούται να σε φάει!
Απλά πράγματα και δεν χρειάζεται να τριχοτομήσει κάποιος την τρίχα για να καταλάβει γιατί επισκέφθηκε την Ελλ... ουπς! συγγνώμην, τον Γιωργάκη τον Δόσωνα ο κ. Σόρος.

Είναι γνωστόν ότι ο Γιωργάκης ο Ψευτοθόδωρας είναι δότης οργάνων (των άλλων) και ότι ο κ. Σόρος είναι ένας πολύ ευγενικός αγοραστής.

Με καλές συστάσεις! (τουλάχιστον από εκείνους τους έλληνες πανεπιστημιακούς που συνέγραψαν μαζί του βιβλία για την Ιστορία της Ιστορίας των Βαλκανίων)...
...και των χαρτονομισμάτων στην περιοχή.
* * *
Τι διαφορά έχει το κλείσιμο ενός σχολείου από τον βομβαρδισμό του; Οτι το κλείσιμο -μάλιστα όταν παρενδύεται τον φερετζέ της συγχώνευσης- είναι πιο έξυπνο όπλο απ' τις βόμβες...

Πιο αποτελεσματικό. Πιο ακριβές. Πιο ολοκληρωτικό.
Πλην όμως, ομολογώ ότι με συγκινεί η προσπάθεια της κυρίας Κατσέλη.

Ολο και πιο πολύ η κυρία Υπουργός θυμίζει την «καλή θεία της οικογένειας». Η οποία προσπαθεί κάθε φορά να μας χρυσώσει το χάπι, να στρογγυλέψει κάπως τις αγριότητες, να μας πει μια καλή κουβέντα. Κακώς απεδοκιμάσθη και η κυρία Κατσέλη -ως άλλος Πάγκαλος- από αγριεμένους πολίτες• η κυρία Υπουργός είναι απ' αυτούς που θα έρχονταν στο προσκεφάλι μας, που θα έχυναν ένα δάκρυ εις μνήμην των αδικοχαμένων συντάξεων (κι ορισμένων συνταξιούχων).

Τώρα που πολλοί Πασόκιοι έχουν αρχίσει να μην αντέχουν το ΠΑΣΟΚ, η κυρία Κατσέλη μπορεί να είναι το ανθρώπινο πρόσωπο του κ. Καρχιμάκη.

Ή έστω του «φανοποιού-τορναδόρου» απ' την Κρήτη...

ΠΗΓΗ:
http://www.enet.gr/?i=arthra-sthles.el.home&id=265231

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5529

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP