Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Δεν υπάρχει ελιξίριο ζωής ούτε για το ΚΚΕ

Το ΚΚΕ είναι και αυτό τελεσίδικα καταδικασμένο, ακριβώς γιατί αποτελεί γρανάζι της καπιταλιστικής μηχανής: Το «αριστερό» τεκμήριο και άλλοθι του καθεστώτος.
Το ΚΚΕ, όχι μόνο στην πράξη δεν αναιρεί το καπιταλιστικό σύστημα ούτε και προωθεί την ανατροπή του, αλλά ούτε πλέον και στα λόγια δεν θέτει το ζήτημα της ανατροπής του.
Απλώς φλυαρεί περί «ανυπακοής». Κούφια λόγια δίχως ούτε καν να θέτουν κάποια κοινωνική, πολιτική και οργανωτική προοπτική στην «ανυπακοή», παρά μόνο καθαρά εκλογική: Την αύξηση των ψηφοδελτίων… 

Η κοροϊδία και η απάτη αυτής της κούφιας ρητορείας περί «ανυπακοής» αποκαλύπτεται σε κάθε αγωνιστική ανυπακοή του λαού, σε κάθε ΑΥΘΟΡΜΗΤΗ εκδήλωση έμπρακτης ανυπακοής και έμπρακτης αμφισβήτησης του καθεστώτος: Από το γιαούρτωμα των πολιτικών απατεώνων, μέχρι τις ανοικτές κινηματικές και αντικαθεστωτικές πράξεις τμημάτων του ελληνικού λαού, περιοχών ή γειτονιών.

Κάθε αυθεντική αγωνιστική κινητοποίηση και «ανυπακοή» η ηγεσία του ΚΚΕ την καταδικάζει είτε ανοικτά είτε σιωπηρά: Κίνημα φορτηγατζήδων, δυναμικές λαϊκές εκδηλώσεις και αντιστάσεις περιοχών, με αποκορύφωμα την επαναστατική ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, στο κατοχικό καθεστώς, των κατοίκων της Κερατέας…

Η ηγεσία του ΚΚΕ αποτελεί πλέον τον «αριστερό» ροπαλοφόρο του καθεστώτος, ακόμα πιο δόλιο και χρήσιμο (για το καθεστώς) και από τους ροπαλοφόρους του Συνασπισμού και τω Συριζαίων: Αυτοί πλέον έχουν ξεγυμνωθεί τελείως και αποτελούν μια απλή καθεστωτική τσόντα…

Όλα τα παραπάνω έχουν αναλυθεί διεξοδικά από το ΡΕΣΑΛΤΟ.

Εδώ θα αναπτύξουμε συνοπτικά την προδοσία του ΚΚΕ και στο ζήτημα της καπιταλιστικής κρίσης: Στο κεντρικό ζήτημα της εποχής μας, ένα ζήτημα που θέτει άμεσα και επιτακτικά την οργάνωση της αυθόρμητης λαϊκής οργής προς την κατεύθυνση της ΣΥΝΕΙΔΗΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ του καταρρέοντος καπιταλιστικού καθεστώτος.

Η Ηγεσία του ΚΚΕ, στο ζήτημα της κρίσης κατάρρευσης του καπιταλισμού, ξεπερνάει και τα ανοικτά φερέφωνα του καθεστώτος στα υπνωτικά χάπια της μοιρολατρίας και της ηττοπάθειας.

Η Ηγεσία του ΚΚΕ παπαγαλίζει το γενικό απόφθεγμα περί των καπιταλιστικών κρίσεων: Η «αιώνια» συνεχόμενη «κυκλική οικονομική κρίση», όπου «η άνοδος εναλλάσσεται με την πτώση»!!!!

Εδώ βρισκόμαστε μπροστά σε μια σύνθετη, δογματική, αλλά και δόλια σοφιστεία με καταστροφικές συνέπειες για την κοινωνία και το λαϊκό κίνημα:

ΠΡΩΤΟΝ. Η ηγεσία του ΚΚΕ φλυαρεί περί του κυκλικού χαρακτήρα των καπιταλιστικών κρίσεων, επικαλύπτοντας και αποκρύβοντας τα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ χαρακτηριστικά της σημερινής κρίσης: Ότι δηλαδή η κρίση αυτή οδηγεί το καπιταλιστικό σύστημα σε ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ κατάρρευση, είναι ΚΡΙΣΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ, κρίση χωρίς γιατρικά.

Το μόνο «γιατρικό» το οποίο θα σώσει τις κοινωνίες από την καταστροφή και τη φρίκη της βαρβαρότητας είναι η ΑΝΑΤΡΟΠΗ, η ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ανατροπή αυτού του συστήματος.

ΣΥΝΕΠΩΣ η κρίση αυτή θέτει ΑΜΕΣΑ και ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΑ στο εργατικό και λαϊκό ΚΙΝΗΜΑ και στα επαναστατικά πολιτικά του υποκείμενα, το ΚΑΘΗΚΟΝ της ανατροπής του καπιταλισμού.

Η ηγεσία, όμως, του ΚΚΕ αυτό ακριβώς θέλει να αποφύγει πάση θυσία: Να μη θέσει τα καθήκοντα (στρατηγικά και τακτικά) τα οποία απορρέουν και καθορίζονται αδυσώπητα από την κρίση κατάρρευσης του καπιταλισμού.

Γι αυτό αερολογεί περί των γνωστών «κυκλικών κρίσεων»!!!

ΔΕΥΤΕΡΟΝ. Η δεύτερη δόλια σοφιστεία για την κρίση είναι: «η άνοδος εναλλάσσεται με την πτώση»!!!!

Τι μας λέει ουσιαστικά εδώ το ΚΚΕ;

Τη σημερινή πτώση και καταστροφή θα την διαδεχτεί η άνοδος και η ανάπτυξη!!!

Η Ηγεσία του ΚΚΕ εδώ υπνωτίζει το λαό με ουτοπικά μυθεύματα και μας λέει: Υπομείνατε την καταστροφή, τον αφανισμό των κοινωνιών και των εθνών, τη βαρβαρότητα και το θάνατο γιατί η κρίση είναι «κυκλική» και θα έρθει μετά η ανάπτυξη (του καπιταλισμού) και η Ανάσταση!!!!!

Τα ίδια λένε και τα κυβερνητικά κόμματα!!!


Εδώ ο προδοτικός και δωσίλογος ρόλος της ηγεσίας του ΚΚΕ αποκαλύπτεται δραματικά. Καθαρά διαπαιδαγωγεί το λαό ΟΧΙ στην ΑΝΥΠΑΚΟΗ προς το καθεστώς και στην ΑΝΑΤΡΟΠΗ του, αλλά στη διάσωσή του και στη διατήρησή του.

Σημείωση: Διαβάστε το άρθρο:
«Ανυπακοή»: Το «αριστερό» σλόγκαν της κοροϊδίας»
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5198

Γι αυτό η ηγεσία του ΚΚΕ καταναλώνει απεργιακές παρελάσεις και σώου «ανυπακοής» τα οποία υπακούουν ευλαβικά στην καπιταλιστική «νομιμότητα» και καταλήγουν στις Στήλες του Ολυμπίου Διός, ή στις ραχούλες του Φιλοπάππου…

Η ηγεσία του ΚΚΕ έχει προδώσει κάθε έννοια επαναστατικού κινήματος και έχει ακρωτηριάσει βάναυσα τις επαναστατικές εμπειρίες και την επαναστατική θεωρία.

Όταν δεν τίθεται, δεν προωθείται και δεν οργανώνεται το στρατηγικό ΑΙΤΗΜΑ της ανατροπής του σάπιου και βάρβαρου καπιταλιστικού συστήματος στις περιόδους τέτοιων κρίσεων ολικής καταστροφής των κοινωνιών και μάλιστα κρίσεων τελεσίδικης κατάρρευσης του καπιταλισμού, Πότε θα τεθεί;

Πότε θα τεθεί, αλήθεια, ΑΜΕΣΑ και ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΑ η ανατροπή του καπιταλισμού; Όταν θα βρίσκεται σε άνοδο, αφού πρώτα θα έχει μετατρέψει τις κοινωνίες σε καπνίζοντα ερείπια και τους λαούς σε υποζύγια;

Οι μεγάλοι ηγέτες των επαναστατικών κινημάτων μίλαγαν διαφορετικά, ειδικά για τέτοιες περιόδους γενικευμένων και μεγάλων καταστροφικών κρίσεων του καπιταλισμού:

α). «Οι μάζες πρέπει να ξέρουν ότι τραβάνε για αιματηρό, και απελπισμένο αγώνα» (Λένιν).

β) Το άμεσο καθήκον είναι να «κτυπάμε όλες τις καμπάνες και να διακηρύσσουμε την ανάγκη της τολμηρής επίθεσης και εφόδου…» (Λένιν).

γ) Το άμεσο καθήκον είναι να εξαλείφουμε την παθητικότητα, την ηττοπάθεια και την αναμονή.

Η Ηγεσία του ΚΚΕ διδάσκει τα εντελώς αντίθετα: Οι κρίσεις είναι «κυκλικές» και την πτώση (την καταστροφή μας) θα την διαδεχτεί η «άνοδος» (η σωτηρία του συστήματος)!!!!


Δηλαδή: Σφάξε με αγά μου να αγιάσω!!!! 


Διαβάστε και ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5584

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP