Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Ληναίος- Καζάκης: «Ντρίπλες» αμοραλισμού



Είναι τουλάχιστον αστείο, δύο διορισμένοι «καθοδηγητές» του Μίκη, να μας το παίζουν «μωρές παρθένες».
Αν «ανακάλυψαν» σήμερα, μετά από τόσους μήνες τι ήταν το «κίνημα Μίκη», αν δεν γνωρίζουν να διαβάσουν όλα τα ιδρυτικά κείμενα του Μίκη, αν δεν είναι σε θέση να αντιληφθούν ότι ανεξάρτητες πολιτικές κινήσεις δεν κατασκευάζονται με τις «πλάκες του Μωυσή, με δικτατορικό αυταρχισμό χειρότερο και από τον σταλινισμό, ΚΑΙ τέλος αν παρόλα αυτά αποδέχονται και τον Δημητροκάλλη και παραμένουν στις διορισμένες θέσεις τους, ΤΟΤΕ ή εντελώς βλάκες είναι ή ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ τυχοδιώκτες ελεεινής μορφής….
Ας αφήσουν, λοιπόν τα σάπια και τις φτηνές και αστείες ταχυδακτυλουργίες.

Όταν συμμετέχεις στην απάτη που τώρα «ανακαλύπτεις» το πρώτο που οφείλεις να κάνεις είναι να μιλήσεις καθαρά πολιτικά και να αποκαλύψεις γενναία τα πάντα.

Δεν μπορεί να κρύβεσαι πίσω από αοριστίες θυμιατίζοντας τον εαυτό σου, αντί να οικτίρεις την ηλιθιότητά σου και τον χαμαιλεοντισμό σου…

Το σπουδαιότερο: Δεν μπορεί να μην αναφέρεις ανοικτά τους συγκεκριμένους λόγους και το τι μεσολάβησε το τελευταίο διήμερο γύρω από την «κίνηση Μίκη».

Το ζήτημα δεν αφορά μόνο το στενό «κύκλο» Μίκη και διορισμένων. Αφορά το σύνολο του ελληνικού λαού, διότι σε βάρος των απελπισμένων πολιτών που αναζητούν μια πολιτική διέξοδο «στήθηκε» όλη αυτό το δόκανο της ΑΠΑΤΗΣ, με τη συμμετοχή και ΣΥΝΕΝΟΧΗ των διορισμένων συμβουλατόρων.

Οι ηθικολογικές «ντριπλές» του Ληναίου επί των «προσωπικών μεταπτώσεων» του Μίκη και του «αγώνα» του να τον «προφυλάξει» είναι για γέλια. Δείχνουν επιπλέον ότι πάει, με την μπαμπεσιά και τις δικολαβίες του πολιτικάντη, νε παρακάμψει το μέγιστο πολιτικό και ηθικό ζήτημα: Την εξαπάτηση του ελληνικού λαού.

Ποια μεταλλαγή του Μίκη «άνοιξε» τα μάτια του Ληναίου; Ούτε αυτή μας λέει, ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, ποια είναι.

Ο Μίκης, μια ζωή οβιδικές μεταλλαγές είναι. Ποια είναι η «νέα» που εξανάγκασε το Ληναίο να το βάλει στα πόδια;;;

Ο Ληναίος, παλιά γνωστή «καραβάνα» των πολιτικών καθεστωτικών παιχνιδιών, δεν αποκαλύπτει στο λαό το τι «ανακάλυψε», μέσα σε δύο μέρες, και έγινε λαγός: Αυτή είναι η πολιτική του διορατικότητα και το πολιτικό του ήθος. Να παίζει πάντα το κρυφτούλι και να βγάζει την ουρά του έξω, όταν τα πράγματα σκουραίνουν και οι αποκαλύψεις που θα έρθουν θα τον λασπώσουν…

Η υπόθεση του Καζάκη είναι ακόμα χειρότερη: Αυτός παριστάνει το σημαιοφόρο ενός νέου ΕΑΜ και δεν μπόρεσε να διακρίνει ότι η «κίνηση Μίκη» συγκροτήθηκε (κατασκευάστηκε) με πολιτικούς και οργανωτικούς όρους ακραίου καθεστωτικού ολοκληρωτισμού!!!

Και όχι μόνο αυτό: Έσπευσε ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΚΑ να ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ σε αυτό το κατασκεύασμα και να ποζάρει, δύο μέρες πριν, στην Κερατέα, στο «αγωνιστικό» σώου του Μίκη…

Τώρα, από την επιστολή του μαθαίνουμε ότι γνώριζε ότι πίσω από την «κίνηση» αυτή βρισκόταν το «παρακράτος» και κατασκευαστές «πορτοκαλί κινημάτων»!!!!

Μαθαίνουμε ότι οι «σπίθες» εκκολάπτουν «μελανοχιτώνες του παρακράτους»!!!!

Ο Καζάκης, φαίνεται, σαν υποπροϊόν του σταλινισμού» που είναι, ότι περνάει τον ελληνικό λαό «αμερικανάκι»: Βγάζει τη «φαλτσέτα», μιλώντας για «παρακράτος», «μελανοχιτώνες» κ.λπ , έτσι γενικά και αόριστα, δίχως να αποκαλύπτει απολύτως τίποτα. Απλώς για να προκαλέσει εντυπωσιακό θόρυβο ο οποίος θα επικαλύψει το δικό του καιροσκοπικό έγκλημα: Ότι και ο ίδιος βρισκόταν μέσα σε αυτά που κατηγορεί τώρα (ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ μάλιστα, αλλά ήθελε να «σώσει το Μίκη!!!), ο ίδιος είναι ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ σε αυτήν την απάτη.

Ο Καζάκης οφείλει πρώτα απ’ όλα να προβεί σε μια γενναία αυτοκριτική και παράλληλα να αποκαλύψει τα «κρυμμένα μυστικά» του σήριαλ: Το τι συνταρακτικό μεσολάβησε το τελευταίο διήμερο και τον ανάγκασαν να κάνει ηρωική έξοδο…


Διαβάστε και άλλα σχετικά ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5549

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP