Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Το κατασκεύασμα του Μίκη αντί να πυρπολήσει καίγεται…


Τα γεγονότα, χιονοστιβάδα. Δύο διορισμένοι από το Μίκη ξαφνικά «ανακάλυψαν» και την όρασή τους και τις «ευαισθησίες» τους και αποχωρούν με επιστολές αόριστες και ηθικολογικές: Ο Στέφανος Ληναίος και ο Δημήτρης Καζάκης.
Δεν θριαμβολογούμε για το κατάντημα της «κίνησης αυτής» και των διορισμένων από το Μίκη που ακόμη και σήμερα που παραιτούνται, δεν μας εξηγούν επακριβώς το τι «ανακάλυψαν» μετά από 4 μήνες και παραιτούνται.
Απλώς θλιβόμαστε. Να τους βλέπουμε σήμερα να μιλάνε σαν Πυθίες.

 
Για ποια μεταστροφή μας λέει ο Ληναίος; 

 
Μέχρι χθες μίλαγε για «νέο ξεκίνημα»!!!

 
Το πρώτο οργανωτικό, άκρως δικτατορικό «οργανωτικό» με Δημητροκάλλη, το είχε καταπιεί;




Ο μέγας καιροσκόπος, Καζάκης που μέσα σε λίγο καιρό έχει τσαλαβουτήσει σε πολλά «θολά νερά», το Σάββατο δεν κορδωνόταν δίπλα στο Μίκη στην Κερατέα;

Τι μεσολάβησε αυτές τις δύο ημέρες (Κυριακή και Δευτέρα) και ανακάλυψε αυτό που έλαμπε από την αρχή, ότι το «κίνημα Μίκη» ήταν κατασκευή με σπόνσορες και χορηγούς;

Αν το γνώριζε και παρέμενε μέσα για να «σώσει το Μίκη», όπως υπαινίσσεται, τότε είναι και ο ίδιος «λερωμένος».

Μας λέει ότι: «Τα ηνία κρατά συγκεκριμένο «ίδρυμα» πέραν του Ατλαντικού… αλλά θεωρώ ότι το παρακράτος υπερίσχυσε»!!!

Δηλαδή έδινε αγώνα με το παρακράτος για να σώσει το Μίκη: «Έκανα ότι περνούσε από το χέρι μου για να προστατέψω το όνομα, την ιστορία και κυρίως την υστεροφημία σας. Δυστυχώς απέτυχα»!!!

Δεν μπορεί ΠΟΤΕ να είσαι μέσα και δια οιονδήποτε λόγο σε ένα κατασκεύασμα του Σόρος ή αμερικάνικων υπηρεσιών, και να μη το καταγγέλλεις από την αρχή ανοικτά…

Αν πάλι το ανακάλυψε τώρα ο κ Καζάκης, γιατί δεν μιλάει συγκεκριμένα;

Αυτό το «συγκεκριμένο» μας το αποκρύβουν και οι δύο επιστολές των διορισμένων και όψιμα «ευαισθητοποιημένων».

Το έβαλαν στα πόδια γιατί έρχονται γεγονότα τα οποία θα τους εξευτέλιζαν εντελώς…

Και το παίζουν και υπέρ των «ανεξάρτητων κινημάτων» ενώ οι ίδιοι είχαν αποδεχτεί το ΔΙΟΡΙΣΜΟ τους!!!!

Η δειλία, τα μισόλογα και οι ηθικολογίες του τύπου «να σώσουμε το Μίκη» είναι χαρακτηριστικά των καιροσκόπων και χαμαιλεόντων…

Θα επανέλθουμε…

Δημοσιεύουμε τις επιστολές


ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Σ. ΛΗΝΑΙΟΥ


Αγαπητέ Μίκη

Διάβασα σήμερα, στην επίσημη ιστοσελίδα, την αναπάντεχη, ολοκληρωτική μεταστροφή της ΣΠΙΘΑΣ και λυπήθηκα πάρα πολύ.

Όπως είναι φυσικό, μου είναι αδύνατο πλέον να συνεχίσω να βρίσκομαι δίπλα σου. Δεν μου το επιτρέπει ο χαρακτήρας μου, τον οποίο ξέρεις πολύ καλά.

Όπως ακριβώς έκανα κάθε φορά, στα 50 χρόνια της γνωριμίας μας που αποφάσιζες παρόμοιες, ακατανόητες, μεταστροφές. Θέλοντας πάντα να υπερασπιστώ το μεγάλο έργο σου και τους μεγάλους αγώνες σου που κάποιοι προσπαθούσαν και προσπαθούν, συστηματικά, να αμαυρώσουν.

Παραμένω μαχόμενος στις Ιδέες της Κίνησης Ανεξάρτητων Πολιτών της 1ης Δεκέμβρη και της 3ης Απρίλη.

Δεν θέλω όμως να έχω καμιά σχέση με την Κίνηση Εξαρτημένων Πολιτών της 11ης του Απρίλη 2011.-

Στέφανος Ληναίος


ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Δ.ΚΑΖΑΚΗ

Αγαπητέ Μίκη,

Όπως σας έχω εξηγήσει λεπτομερώς το πρόβλημα που αντιμετωπίζαμε ως οργάνωση δεν είχε σχέση τόσο με πρόσωπα, όσο με έναν μηχανισμό παρακράτους, ο οποίος ήθελε να αλώσει την Σπίθα και να την μετατρέψει σε μια νέου τύπου φασιστική οργάνωση. Τα ηνία κρατά συγκεκριμένο «ίδρυμα» πέραν του Ατλαντικού. Το ίδιο που κατασκεύασε την otpor στην Γιουγκοσλαβία και συνέβαλε στις «πορτοκαλί επαναστάσεις» στην Ουκρανία, την Γεωργία και αλλού.

Όμως, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις θεωρώ πλέον ότι το παρακράτος υπερίσχυσε. Έκανα ότι περνούσε από το χέρι μου για να προστατέψω το όνομα, την ιστορία και κυρίως την υστεροφημία σας. Δυστυχώς απέτυχα.

Όπως σας είχα εξηγήσει εξαρχής, προσωπικά έχω αφιερωθεί στην ιδέα του νέου ΕΑΜ. Την παλεύω, με τις λιγοστές δυνάμεις που διαθέτω, πολύ καιρό πριν υπάρξει η Σπίθα. Θα συνεχίσω στον ίδιο δρόμο με την ακλόνητη πεποίθηση ότι το νέο ΕΑΜ θα γεννηθεί. Όχι γιατί το θέλω εγώ, αλλά γιατί είναι ζήτημα ζωής ή θανάτου για το λαό και την Ελλάδα. Όταν δημιουργηθεί - μιας και είναι σίγουρο ότι κάτι τέτοιο θα γίνει - προσωπικά θα βρίσκομαι στις γραμμές του, απλός στρατιώτης όπως ήμουν πάντα. Το δυστύχημα είναι ότι θα έχει απέναντί του και τους μελανοχιτώνες του παρακράτους που έχει διαλέξει τη Σπίθα για να τους εκκολάψει.

Αποχωρώ από την Σπίθα και την συμβουλευτικής σας, μιας και ο δρόμος που έχετε επιλέξει δεν έχει καμμιά σχέση με τον δικό μου.

Ευχαριστώ,
Δημήτρης Καζάκης


ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5549

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP