Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

ΚΕΡΑΤΕΑ: Σχέδιο εξόντωσης και η υπακοή των «ανυπάκουων»



Το κράτος και η κυβέρνηση των ανδρεικέλων κλιμακώνουν και εντείνουν τις πολεμικές επιχειρήσεις τους εναντίον των κατοίκων της Κερατέας.
Για άλλη μια φορά κατακλύστηκε η περιοχή από τη νεροποντή των δακρυγόνων και των χημικών. Και από αεροπορικές επιδρομές και από τις χερσαίες δυνάμεις: 9 διμοιρίες ΜΑΤ με μηχανοκίνητα.
Επί μήνες τώρα τα κυβερνητικά στρατεύματα, με ασυνήθιστη δικτατορική αυθάδεια, ισοπεδώνουν την περιοχή.

Το σχέδιο εξόντωσης είναι καθαρό: Καταστρέφουν ολοσχερώς την οικονομική ζωή της περιοχής, δηλητηριάζουν αδίσταχτα (σαν κοινοί γκάνγκστερ) τους κατοίκους της, ισοπεδώνουν ακόμα και τη βλάστηση, ξεριζώνουν κάθε βλαστάρι ζωής, ποτίζουν τη γη με δηλητήρια…

Η κυβέρνηση των ανδρεικέλων η οποία εκτελεί αδίστακτα τα «συμβόλαια θανάτου» της ελληνικής κοινωνίας, τα οποία της ανέθεσαν οι μηχανισμοί της διεθνούς μαφίας του χρήματος, στην ΚΕΡΑΤΕΑ βάζει σε εφαρμογή και το «συμβόλαιο θανάτου» της πολεμικής εξόντωσης των ανθρώπων και της αποτέφρωσης ολόκληρων περιοχών που αντιστέκονται…

Στην ΚΕΡΑΤΕΑ δοκιμάζονται τα μακάβρια σχέδια των «νονών» του χρήματος για την πολεμική, στρατοκρατική ισοπέδωση και υποταγή ολόκληρου του ελληνικού λαού.

Η ΚΕΡΑΤΕΑ δεν είναι ζήτημα που αφορά μόνο τους κατοίκους της περιοχής. Αφορά ολόκληρη την ελληνική κοινωνία και το λαό της.

Να, γιατί ο αγώνας των κατοίκων της περιοχής είναι ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΟΛΟΥ του ελληνικού λαού εναντίον της δικτατορίας της τρόικας, των κυβερνητικών της ανδρεικέλων, των ελεεινών μηχανισμών προπαγάνδας (ΜΜΕ), αλλά και εναντίον του πολύχρωμου κομματικού κατεστημένου που στηρίζει με τη ΣΙΩΠΗ του και τη ΣΥΝΕΝΟΧΗ αδράνειά του τη στραταρχική, κυβερνητική αυθάδεια του «αποφασίζουμε και διατάζουμε»!!!

Ο αγώνας των κατοίκων της Κερατέας δεν ξεγυμνώνει μόνο την κυβέρνηση των ανδρεικέλων, αλλά και όλα τα κόμματα που νομιμοποίησαν την ΚΑΤΟΧΗ της Ελλάδας από τους μηχανισμούς του διεθνούς κεφαλαίου, όλα τα κόμματα που αποτέλεσαν τους ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ των εγκλημάτων της κυβέρνησης, τα υποστυλώματά της στην ισοπέδωση και καταστροφή της χώρας (φυσικά εκτοξεύοντας εναντίον της, για εσωτερική κατανάλωση, διπλωματικές ρητορείες και κούφια «ανακοινωθέντα»).

Ιδιαίτερα, όμως, ο δυναμικός αγώνας των κατοίκων της Κερατέας αποκαλύπτει την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ και την ΑΠΑΤΗ εκείνων των δήθεν «αριστερών» κομμάτων τα οποία έχουν πλημμυρίσει την ατμόσφαιρα με τις λεκτικές βόμβες της «ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ»!!!

Η ηγεσία του ΚΚΕ μάς έχει πρήξει τα αυτιά για «ανυπακοή» και ενώ η Κερατέα φλέγεται από ΑΝΥΠΑΚΟΗ απέναντι στους καταστροφείς κυβερνητικούς δικτάτορες, αυτή ΟΧΙ μόνο δεν καλεί τον κόσμο σε ΠΡΑΚΤΙΚΗ συμπαράσταση των μαχόμενων κατοίκων, αλλά ούτε καν ασχολείται με το ζήτημα, έστω στα λόγια.

Η «ανυπακοή» του ΚΚΕ (στα λόγια) είναι ΥΠΑΚΟΗ στα πολεμικά σχέδια της κυβέρνησης κατά της Κερατέας (στην πράξη).

Η «ανυπακοή» της ηγεσίας του ΚΚΕ είναι οι κομματικές παρελάσεις με την ουρά κάτω από τα σκέλια.


Εδώ η Κερατέα ισοπεδώνεται από την κυβέρνηση και αντιστέκεται ηρωικά και η Παπαρήγα καλεί τη Δευτέρα, 18 Απριλίου κομματική παρέλαση για να μιλήσει!!!!!!

Το λιγότερο που θα έκανε ένα αυθεντικό «αριστερό» κόμμα της εργατικής τάξης και του λαού σε τέτοιες πολεμικές συνθήκες, και με δεδομένη τη εκρηκτική λαϊκή ΟΡΓΗ του συνόλου της ελληνικής κοινωνίας, είναι: Κάλεσμα για ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ενεργητικής συμπαράστασης στον αγώνα των κατοίκων της Κερατέας.

Με μια τέτοια κίνηση η κυβέρνηση θα κατέρρεε παταγωδώς σε 24 ώρες και το λαϊκό κίνημα θα έβγαινε ισχυρό, αλλάζοντας θεματικά τους συσχετισμούς δυνάμεων σε βάρος του καθεστώτος.




Τώρα το καθεστώς ανενόχλητο θα χρησιμοποιήσει την Κερατέα για τα ύπουλα, βρώμικα, αλλά και αιματοβαμμένα πολιτικά του παιχνίδια

Μέσα σε αυτά τα δόλια παιχνίδια διάσωσης και αναπαλαίωσης του καθεστώτος είναι και η ηγεσία του ΚΚΕ, γι αυτό κάθε ιδέα πραγματικής ανυπακοής της προκαλεί τρόμο…

Έτσι υπακούει στο καθεστώς, στηρίζει πρακτικά την κυβέρνηση και δηλώνει «ανυπακοή» με τις κομματικές φιέστες και παρελάσεις…

Στο ίδιο μοτίβο της ΥΠΑΚΟΗΣ στο καθεστώς και ανυπακοής στη ρητορική δημαγωγία είναι και η «ειρηνική επανάσταση» του άλλου Μεσσία «ανατροπέα»: Του Μίκη.

Και αυτός πήγε σαν κλέφτης στην Κερατέα για να εκτελέσει το «συμβόλαια ανυπακοής» και για επικοινωνιακούς λόγους, αλλά στην πράξη, στην καυτή πολεμική πράξη της Κερατέας, δεν καλεί τον ελληνικό λαό για ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ γύρω από το κέντρο της κυβερνητικής επίθεσης: ΚΕΡΑΤΕΑ!!!

Η ΚΕΡΑΤΕΑ δέχεται άγριες επιθέσεις από την κυβέρνηση και οι «ανυπάκουοι» ούτε καν ψελλίζουν για όλα αυτά!!!!!!

Τέτοιοι ογκόλιθοι απάτης και υποκρισίας….


Υ.Γ. Αλήθεια οι προσφάτως και οψίμως, πανεπιστημιακοί και συνταγματολόγοι, οι οποίοι σήκωσαν και αυτοί τη σημαία της «αντισυνταγματικότητας» του Μνημονίου (άλλου είδους κάλπικης, αλλά δόλιας ανυπακοής) εδώ γιατί έχουν βάλει φίμωτρο;


ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5562

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP