Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Η Τρομοκρατία της «έκτακτης ανάγκης»…

Γραμμένο το Νοέμβριο του 2010: Σήμερα πιο επίκαιρο από την ημέρα που γράφτηκε
  ΕΔΩ
 
 


Ένα από τα ψευδώνυμα της δικτατορίας των ισχυρών του χρήματος είναι η «συναίνεση».
Αυτή η μαγική λεξούλα κατέχει σήμερα την αποκλειστικότητα του εξουσιαστικού λόγου.
Όπως έχουμε αναλύσει σε άλλα άρθρα μας η «συναίνεση» είναι το ντροπαλό ψευδώνυμο της «έκτακτης ανάγκης».
Συναίνεση σημαίνει, αν θέλουμε να ακριβολογούμε, συμφωνία και επιστράτευση των κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων πάνω σε ένα κοινό στόχο. Και σήμερα αυτός ο στόχος είναι συγκεκριμένος: Για να σωθεί και να επιβιώσει η Ελλάδα (δηλαδή, για να είμαστε ακριβολόγοι, για να διασωθούν τα κέρδη των μαφιών του χρήματος και για να επιτευχθεί η ολοκληρωτική λεηλασία της ελληνικής κοινωνίας) ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ «οικουμενική αποδοχή» και «συναίνεση».

Μπροστά σ’ αυτό το «έκτακτο» και «επείγον», η πολιτική και κομματική ανεξαρτησία - γιατί όχι και οι δημοκρατικές ελευθερίες- είναι πολυτέλεια...

Σήμερα είναι τόσο «έκτακτη» και «επείγουσα» η κατάσταση που οι «νταβάδες» (διεθνείς και εγχώριοι) και τα πολύχρωμα ανδρείκελά τους (κυβερνητικά, κομματικά, δημοσιογραφικά) δεν κρατάνε πλέον ούτε τα προσχήματα. Ούτε τα ντροπαλά ψευδώνυμα.

ΚΥΝΙΚΑ και ενορχηστρωμένα μιλάνε απευθείας για καθεστώς «έκτακτης ανάγκης».

«Το ελληνικό κράτος θα έπρεπε να λειτουργεί σαν να βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης», γράφει σε κύριο άρθρο της η «Καθημερινή»: το Συγκρότημα του Αλαφούζου, από τα πιο επιθετικά και «μαφιόζικα» της Νέας Τάξης.

Σε αυτό το πνεύμα έχει στηθεί, εδώ και καιρό, ένας τρομοκρατικός χορός από όλες τις προπαγανδιστικές μήτρες των «νταβάδων» και τα πολιτικά τους ανδρείκελα.

Ταυτόχρονα προωθούνται πυρετωδώς και τα «κομματικά υλικά» που θα «συναινέσουν» και θα επιβάλλουν «δημοκρατικά» το καθεστώς της «έκτακτης ανάγκης»: Το νέο κόμμα του ακραίου δωσιλογισμού της Ντόρας, η υπάρχουσα «τσόντα» του Καρατζαφέρη (ο «λαγός» και ο «προβοκάτορας» των «νταβάδων»), το «αριστερό» δεκανίκι του κόμματος Κουβέλη και άλλα που είναι έτοιμα να εμφανιστούν…

Μέσα σε αυτό τον «πανεθνικό» χορό των «νταβάδων» εντάσσονται και οι πρόσφατες, ανοικτά δικτατορικές, προτάσεις του Αλέκου Παπαδόπουλου: Προτάσεις για άμεσο καθεστώς «έκτακτης ανάγκης» επικυρωμένο, μάλιστα, και από τη Βουλή. Δηλαδή από τα ανδρείκελα των «νταβάδων» και τις «τσόντες» τους.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5150

Ακόμα και ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης
(ο «πατριώτης» και από τα ιδρυτικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ) βγήκε από το λαγούμι του για να προτείνει κυβέρνηση τεχνοκρατών και πολιτικών, όπως ο Αλέκος Παπαδόπουλος.

Πλέον το καθεστώς της «έκτακτης ανάγκης» (ανοικτή πολιτική δικτατορία) προωθείται ενορχηστρωμένα ως ΥΠΕΡΕΠΕΙΓΟΝ.

Και ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ: Πρέπει να υποχωρήσουν τα πάντα μπροστά στο «συμφέρον της πατρίδας». Μόνο που δεν μας λένε για ποια πατρίδα μιλάνε. Την πατρίδα του ελληνικού λαού ή την «πατρίδα» των μαφιών του χρήματος που δεν έχουν καμία πατρίδα και καταλύουν κυνικά κάθε έθνος και πατρίδα…

Αυτή η συστηματική επίκληση της «έκτακτης ανάγκης», που έχει πάρει υστερικές διαστάσεις τον τελευταίο καιρό, ένα και μόνο στόχο έχει: Να καλλιεργήσει ένα κλίμα τρομοκρατίας και παραίτησης του ελληνικού λαού από τα δικαιώματά του, ένα κλίμα υποταγής της ελληνικής κοινωνίας στη δικτατορία των ανδρεικέλων των πολυεθνικών και των μηχανισμών τους..,

Αυτό που θέλουν να περάσουν είναι:
Αναστολή των λαϊκών δικαιωμάτων, κατάργηση των απεργιών, κάθε διεκδίκησης και κάθε λαϊκής, αγωνιστικής εκδήλωσης.

Το καθεστώς της «έκτακτης ανάγκης» σημαίνει πόλεμο. Πόλεμο εναντίον της ελληνικής κοινωνίας και του ελληνικού λαού για να τον βάλουν στο γύψο.

Έχουν ετοιμάσει τα φέρετρά μας και θέλουν να μα βάλουν μέσα. Αυτό είναι το καθεστώς της «έκτακτης ανάγκης»…

Σκάβουν τον τάφο του λαού, αλλά αγνοούν την ιστορία. Στον τάφο αυτό θα μπούνε, αργά ή γρήγορα, οι ίδιοι…


ΟΙ λαοί δεν μπαίνουν σε τάφους, γιατί η ζωή δεν είναι ΘΑΝΑΤΟΣ και οι κοινωνίες δεν αυτοκτονούν…


Διαβάστε και ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5671
 

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP