Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Καμμένος: Το κόμμα των επιχειρηματιών με «αντιμνημονιακό» φερετζέΤο κόμμα των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» δεν διαφέρει σε τίποτα από τις μνημονιακές θέσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, παρά μόνο στο σκουφάκι: Στην «αντιμνημονιακή» ρητορεία.
Την ίδια ρητορεία που κατανάλωνε και ο Σαμαράς εναντίον του πρώτου Μνημονίου. Ρητορεία γιατί στην πράξη το πρώτο Μνημόνιο είχε ψηφιστεί στο μεγαλύτερο όγκο των διατάξεών του από τη ΝΔ και τον Καμμένο φυσικά…
Αυτό που διαπερνάει, σαν κόκκινη γραμμή,

το πρόγραμμα του Καμμένου, είναι το τραγουδάκι της ευρω-χούντας: «Ανταγωνιστικότητα και υγιή ανάπτυξη».

Το ίδιο πρόσταγμα έχει ο Βενιζέλος και ο Σαμαράς…


Ο «Αντιμνημονιακός», λοιπόν, Καμμένος από την αρχή ξεκαθαρίζει προγραμματικά τούτο:
«Οι δημόσιες επιχειρήσεις θα λειτουργούν με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια».

Και προτείνει την ίδρυση «Νέας Ελληνικής Επενδυτικής Τράπεζας» η οποία μεταξύ άλλων θα έχει ως αποστολή τη χρηματοδότηση των εξαγωγικών δραστηριοτήτων των ελληνικών επιχειρήσεων και την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας.


Προτείνει ακόμα τη φορολογική αμνηστία όλων των κεφαλαίων που θα έρθουν στην Ελλάδα από το εξωτερικό (το ζητάει αυτό και ο ΛΑ.Ο.Σ.) και την «αποποινικοποίηση της επιχειρηματικότητας με νομοθετικές ρυθμίσεις».


Τέτοιες ρυθμίσεις,
διευκρινίζει ο Καμμένος είναι η «προσαρμογή της ισχύουσας ποινικής νομοθεσίας περί εργατικών διαφορών και οφειλών στα ασφαλιστικά ταμεία».

Με απλά λόγια, λοιπόν, ο Καμμένος προτείνει την απαλλαγή των εργοδοτών από υποχρεώσεις στους εργαζομένους και τα Ασφαλιστικά Ταμεία!!!


Ιδιαίτερα απλόχερος είναι ο Καμμένος προς τους εφοπλιοστές:
Ζητά την «άμεση μείωση του κόστους διατήρησης της ελληνικής σημαίας» και χορήγηση κινήτρων για την εγγραφή στο ελληνικό νηολόγιο.

Επίσης απευθύνει πρόσκληση στους εφοπλιστές για μεταφορά των δραστηριοτήτων τους στην Ελλάδα, με στόχο τη δημιουργία «ελληνικής ναυτιλιακής πόλης» όπου το δημόσιο θα δώσει δωρεάν στους εφοπλιστές για 99 χρόνια τα σχετικά οικόπεδα και θα συμμετάσχει κατά 40% στο κόστος κατασκευής των απαραίτητων υποδομών.


Και σαν να μην έφταναν αυτά, οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» προτείνουν και το ξεπούλημα δημόσιων υποδομών αφού ζητάνε την «μακροχρόνια μίσθωση λιμένων και ναυπηγείων».


Ο Καμμένος φαίνεται ότι απέκτησε ρίζες μέσα στο τυχοδιωκτικά αρπακτικό εφοπλιστικό κύκλωμα όταν διατέλεσε υπουργός στο ανάλογο πόστο…


Ο Καμμένος συνεχίζει ακάθεκτος…


Ζητάει ακόμα μείωση της φορολογίας εισοδήματος των Νομικών Προσώπων (δηλαδή των επιχειρήσεων), καθώς και την κατάργηση της φορολόγησης της επιχειρηματικής αμοιβής και των μερισμάτων.


Τα δωράκια στους επιχειρηματίες δεν σταματάνε εδώ,
αφού προτείνει την «άμεση μείωση κατά 10% των εργοδοτικών εισφορών με αντίστοιχη μείωση του μη μισθολογικού κόστους των επιχειρήσεων» και τη θέσπιση αφορολόγητου μέχρι πέντε χρόνια για επενδύσεις που θα κάνουν ξένοι στην Ελλάδα ενώ μετά θα ισχύουν μειωμένοι φορολογικοί συντελεστές.

Αυτό είναι το κόμμα του Καμμένου:
Ένα υποπαράρτημα του μεγάλου κεφαλαίου και των δύο πολιτικών πυλώνων του Κεφαλαίου (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ) με «αντιμνημονιακό» φέσι…

Ήδη έχουμε αναλύσει διεξοδικά αυτό το «αντιμνημονιακό» κατασκεύασμα, όπως και πολλά από τα στοιχεία του προγράμματός του, στα άρθρα:


α). Καμμένος: Η νέα ξόβεργα
β). Καμμένος: Ιδεολογικοποιεί τον «πατριωτισμό» για να κρύψει το πολιτικό του πρόσωπο
γ). Νέα αποκαλυπτήρια για τον Καμμένο

Τα κείμενα βρίσκονται ΕΔΩ:

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6371


Θεωρούμε, όμως, σκόπιμο να αναδημοσιεύσουμε το παρακάτω:


«Ο Καμμένος προτείνει για το κυβερνητικό οικοδόμημα: Να είναι Υπουργός Εθνικής Άμυνας στρατιωτικός (ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ), υπουργός «Εσωτερικής Ασφάλειας» αστυνομικός (ο αρχηγός της ΕΛΑΣ) και υπουργός Δικαιοσύνης δικαστικός (ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου)!!!

Εδώ ο Καμμένος δεν εμπλέκει απλώς το στρατό, την αστυνομία και τη δικαστική εξουσία με την κυβερνητική εξουσία, αλλά ουσιαστικά ΚΑΤΑΡΓΕΙ, μερικώς, την κοινοβουλευτική δημοκρατία και τον ακρογωνιαίο λίθο της: Τη λαϊκή κυριαρχία.

Αυτή, η μερική κατάργηση της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας με την ανάθεση άμεσων κυβερνητικών εξουσιών στο στρατό, στην αστυνομία και στους δικαστές οδηγεί ΕΥΘΕΩΣ στην ολοκληρωτική κατάλυση της αστικής δημοκρατίας, ιδιαίτερα στη σημερινή εποχή που το καθεστώς καταρρέει.

Ο Καμμένος, με έμμεσο τρόπο, δηλαδή δια της πλαγίας οδού, προτείνει να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας ο στρατός (ο ελεγχόμενος από το ΝΑΤΟ), η αστυνομία (το παράρτημα των υπερατλαντικών μυστικών υπηρεσιών) και η δικαστική εξουσία (υποχείριο των «νταβάδων» και του παρακράτους).

Και μόνο αυτές οι «ιδεούλες» του Καμμένου αποκαλύπτουν τη φαιά φιλοσοφία του και δείχνουν το πόσο «αντιμνημονιακός» είναι και «ανεξάρτητος» από τους μηχανισμούς της Νέας Τάξης».


ΑΥΤΑ για να μην παραμυθιαζόμαστε με τις «αντιμνημονιακές» κορώνες και το θέατρο των παλιάτσων των εφοπλιστών, των επιχειρηματιών και των διεθνών τοκογλύφων…


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6425
 

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP