Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Μαρκάτος: ο «επαγγελματίας αντιεξουσιαστής» στο κόμμα του Καμμένου!!!


Ο πρώην Πρύτανης του Πολυτεχνείου είναι διαβόητος για τις τυχοδιωκτικές του κομματικής πτύσεις, κυρίως όμως: Για τις «αντιεξουσιαστικές» φορεσιές του, έντονα χρωματισμένες με «αντιεθνικισμό» και «αντιρατσισμό» και με κείνο το σύγχρονο ιδεολόγημα της Νέας Τάξης, αυτό των «ατομικών δικαιωμάτων»!!!
Αυτό, λοιπόν, το «φρούτο» της Νέας Εποχής «συνωστίστηκε»

στους «Ανεξάρτητους Έλληνες»!!!

Και μόνο αυτό αποκαλύπτει τον ακραίο αμοραλισμό και πολιτικάντικο τυχοδιωκτισμό του «αντιμνημονιακού» Καμμένου.


Να θυμίσουμε
ότι όταν είχε ξεσπάσει σάλος εναντίον της αυθάδους πρόκλησης της Πρυτανείας του Πολυτεχνείου που είχε παραχωρήσει το Σέρβερ στο "indymedia" του Σόρος, ο Μαρκάτος είχε δηλώσει με στόμφο:

«Η δημοκρατια οφείλει να δίνει λόγο σε όλες τις απόψεις και αν ένα Ίδρυμα όπως το Πολυτεχνείο δεν δώσει σε όλους το λόγο τότε ποιος θα το κάνει;».


Ο εραστής αυτός της «ελευθερίας του Λόγου» έδινε το άλλοθι στην «ελευθερία» της εστίας του Σόρος: «Ελευθερία στο έγκλημα, στις απειλές, στους τραμπουκισμούς και προπάντων ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ της κουκουλοφόρικης, τρομοκρατικής μανίας…».


Διαβάστε σχετικά στο άρθρο:

Η ασυλία των προβοκατόρων και των σπονσόρων της κουκούλας

ΕΔΩ:

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=3887


Φαίνεται ότι ο «πατριωτισμός» πολλών οπαδών του Καμμένου έχει ακριβώς τα ίδια ποιοτικά χαρακτηριστικά όλων των κάλπικων παράδων, ιδιαίτερα αυτών του ΛΑ.Ο.Σ…


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6425
  

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP