Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Η «φόλα» Καμμένου και τα «βαποράκια» της…
Μόνο όσοι μεθάνε και υπνωτίζονται από τους ήχους των λέξεων δεν μπορούν να αντιληφτούν ότι το κόμμα του Καμμένου είναι μια κατασκευασμένη εφεδρεία του καθεστώτος.
Γράφαμε, μεταξύ άλλων, στο άρθρο μας «Καμμένος: Η νέα ξόβεργα»:«Δεν χρειάζεται κανείς να διαθέτει βαθιές θεωρητικές, ιστορικές και πολιτικές γνώσεις, αρκεί να βγάλει τις τσίμπλες από τα μάτια, για να αντιληφθεί ότι το κόμμα των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» (πάντα οι πλέον εξαρτημένοι δηλώνουν «ανεξάρτητοι») ΑΠΟΤΕΛΕΙ μια ξόβεργα της οικονομικής εξουσίας, δορυφορική της ΝΔ… Μια ξόβεργα για να παγιδεύσει την απελπισία και την οργή των νεοδημοκρατών ψηφοφόρων κατά πρώτο λόγο, καθώς και του ΛΑ.Ο.Σ που καταρρέει και αυτό…».


Ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ:

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6371


Όπως κάθε φόλα, έτσι και καθεστωτικές «αντιμνημονιακές» φόλες, γαρνίρονται με «γεύσεις» ελκυστικές και ναρκωτικές, με παραισθησιογόνα γενικολογιών, συχνά ασυνάρτητων, με ηχηρές και πομπώδεις φράσεις, με ποικίλα πυροτεχνήματα και με θεατρικές πόζες, ανάλογα με την περίσταση…


Ο Καμμένος
τα διαθέτει αυτά τα «προσόντα» (τα κενά δοχεία πάντα θορυβούν) σε μεγάλο βαθμό και στις κακόγουστες φόρμες της ακροδεξιάς δημαγωγίας...

Μέχρι χθες,
π.χ., ψήφιζε το χρέος ακολουθώντας πειθήνια το κόμμα του, σήμερα, δια μαγείας, ανακάλυψε την «επαναστατική» φόρμα: «Άρνηση του παράνομου χρέους»!

Το στομφώδες δημαγωγικό πυροτέχνημα ελεεινής μορφής απαστράπτει:
Αρνείται το «παράνομο χρέος», αλλά στηρίζει, με υπερβάλλοντα ζήλο, τις ιμπεριαλιστικές οικονομικές εξαρτήσεις και τους μηχανισμούς που το παρήγαγαν και το επέβαλαν: ΕΕ, ΟΝΕ, Ευρώ και το ΝΑΤΟ (ο στρατιωτικός βραχίονας της διεθνούς μαφίας του χρήματος).

Με τέτοιες κούφιες φράσεις,
κενού περιεχομένου, μιλάει ο Καμμένος, με πομπώδη τρόπο, εναντίον του Μνημονίου κ.λπ., δίχως ΠΟΤΕ να προσδιορίζει ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ το ΠΩΣ, με ποιο ΤΡΟΠΟ και με ποια ΜΕΣΑ θα απαλλαγούμε από τα Μνημόνια και το χρέος, όταν ταυτόχρονα δηλώνουμε ΥΠΟΤΑΓΗ στην ΕΕ, την ΟΝΕ, το Ευρώ και το ΝΑΤΟ…

Βεβαίως, με μια απλή ματιά στο κυβερνητικό πρόγραμμα των «Ανεξάρτητων πολιτών» αντιλαμβάνεται κανείς την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ και την ΑΠΑΤΗ και το συνονθύλευμα των συνταγών διαχείρισης της ευρω-χουντικής ΦΡΙΚΗΣ.


Αρνείται το Μνημόνιο ο Καμμένος,
αλλά οι «συνταγές» του κυβερνητικού του προγράμματος είναι αυτές που καθορίζουν τα Μνημόνια και οι ίδιες οι θέσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Αερολογεί εναντίον του Μνημονίου αλλά κινείται στα πλαίσια του Μνημονίου: Παίρνει ως δεδομένα και αναπόφευκτα τα σφαγιαστικά μέτρα του Μνημονίου και τα συμπληρώνει με τη νεοδημοκρατική συνταγή της «υγιούς επιχειρηματικότητας και ανταγωνιστικότητας», με δέσμη μέτρων ΥΠΕΡ των επιχειρήσεων (αυτά που λένε οι ευρω-ληστές).

Το χειρότερο:
Τάσσεται υπέρ της δημιουργίας των Ειδικών Οικονομικών Ζωνών, που στην πραγματικότητα θέλουν να απλωθούν σε ολόκληρη τη χώρα με μισθούς Κίνας.

Περιττό να αναφέρουμε ότι ο όψιμα «αντιμνημονιακός» Καμμένος καταπίνει μία από τις πιο βάρβαρες συνιστώσες του Μνημονίου:
Την άγρια και ολοκληρωτική λεηλασία των Ασφαλιστικών Ταμείων.

Ρίχνει το πυροτέχνημα
για εγγυημένη κατώτατη σύνταξη των 800 ευρώ και παρασιωπά σκανδαλωδώς τη λεηλασία των Ασφαλιστικών Ταμείων και τη Χρηματοδότηση της Κοινωνικής Ασφάλισης.

Πώς θα επιτευχθεί και με ποιο τρόπο η «κατώτατη εγγυημένη σύνταξη των 800 ευρώ»;;;


Παρλαπίπας δημαγωγός χειρίστου είδους…


Ο Καμμένος, βεβαίως κάνει τη δουλειά του. Αυτός είναι ο ρόλος του:
Να υπνωτίζει τους απελπισμένους αφελείς με ασυνάρτητες παρλαπίπες δημαγωγίας και ηχηρές «πατριωτικές» λέξεις…

Πιο θλιβερός και αποκρουστικός είναι ο ρόλος εκείνων που υποδύονται τη λεοντή της «ανεξάρτητης» και «μαχητικής» Ενημέρωσης, ο ρόλος κάποιων ιστολογίων που το παίζουν «πατριωτικά», αντικαθεστωτικά, συχνά και «επαναστατικά». Ιστολόγια που έχουν μετατραπεί σε Γραφείο Τύπου του Καμμένου, σε «κλακαδόρους» του, σε κυνικά «βαποράκια» τα οποία κυκλοφορούν, με λιβανωτούς και ανυπόφορες υμνολογίες, κάθε «κοτσάνα» και πυροτέχνημα του Καμμένου…


Κάθε δημαγωγικό πυροτέχνημα του Καμμένου ανάγεται σε μεγάλη και ηρωική πολιτική πράξη.


Χθες, π.χ.,
παραληρούσαν τα «βαποράλια» για την «κοτσάνα» του Καμμένου στη Βουλή:

«ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έχουν υπογράψει χαρτί στην τρόικα ότι θα συγκυβερνήσουν αν δεν υπάρξει αυτοδυναμία στις επερχόμενες εκλογές».


«Κοτσάνα» πολιτική:
ΟΛΟΙ οι Έλληνες γνωρίζουν ότι δεν θα υπάρξει αυτοδυναμία σε αυτές τις εκλογές, συνεπώς τα συγκεβυρνητικά σχήματα και μάλιστα μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είναι αναπόφευκτα…

Το να εμφανίζεις,
λοιπόν, αυτό που είναι ΓΝΩΣΤΟ στους πάντες σαν «αποκάλυψη» σημαίνει ότι είσαι πολιτικός καραγκιόζης…

«Κοτσάνα» δημαγωγικού κιτρινισμού:
Όταν καταγγέλλεις «υπογραφή χαρτιού στην τρόικα» δεν μιλάς χωρίς αποδείξεις, χωρίς την εμφάνιση του χαρτιού.

Τέτοιου είδους προεκλογικοί εντυπωσιασμοί είναι όχι απλώς κιτρινισμός, αλλά και μέθοδος της φασιστικής δημαγωγίας. Το «καταγγέλλω» χωρίς να «αποδεικνύω» είναι η φιλοσοφία του φασιστικού ΚΙΤΣ…


Ένα άλλο πρόσφατο γεγονός είναι γύρω από τις σχέσεις του Καμμένου με την αμερικάνικη Πρεσβεία.


Τα «βαποράκια» χειροκροτούσαν τον Καμμένο γι’ αυτές τις σχέσεις, διότι ο εκλεκτός τους πέτυχε «ρουσφέτια» υπέρ της Ελλάδας!!!


Πολύ εύστοχα σχολιάζει το «Κλασσικοπερίπτωση» στο:


«Έλεος!!! Όποιος δηλαδή ζητά "ρουσφέτι" από τους Αμερικάνους είναι και γνήσιος πατριώτης;»:


«Αν λοιπόν ο Καμμένος θεωρείται ως γνήσιος πατριώτης επειδή παρακάλεσε τους Αμερικάνους να κάνουν ένα-δυό "ρουσφετάκια" στην Ελλάδα, τότε κατ’ αναλογία και ο Σημίτης που όχι μόνο τους ικέτεψε αλλά και τους ευχαρίστησε δημόσια πρέπει να αναδειχθεί εθνικός ήρωας».


Ολόκληρο το σχόλιο ΕΔΩ:

http://www.klassikoperiptosi.blogspot.com/2012/04/blog-post_3283.html


Τα «βαποράκια» είναι πιο άθλια και θλιβερά από τους «νταβάδες» τους, διότι κυκλοφορούν τις φόλες με το φανατισμό των «εγκάθετων» της παραπληροφόρησης…


 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6400

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP