Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Είναι αδίστακτοι οι πρωταγωνιστές της σφαγής μας και οι κομπάρσοι τους


Η προεκλογική απάτη έχει πάρει αποκρουστικές διαστάσεις και μορφές παράνοιας. Οι στυγνοί δολοφόνοι (τα κυβερνητικά ανδρείκελα) και οι πολύχρωμοι «μπράβοι» τους (οι ποικίλες κομματικές «τσόντες» τους»), μας λένε περίπου τα εξής: «Θα σας σφάξουμε, αλλά θα σας δώσουμε και κάποιες ασπιρίνες καταπραϋντικές της σφαγής σας!!!
Τέτοιο δολοφονικό κυνισμό συναντάς μόνο

στους πωρωμένους δολοφόνους του ποινικού δικαίου…

Οι πρωταγωνιστές σ’ αυτό το χορό της σφαγής μας είναι τα δύο κυβερνητικά κόμματα. Αυτά ερίζουν στο ποιο από τα δύο θα έχει το πάνω χέρι στη δολοφονία μας.


Και τα δύο αυτά κόμματα ουσιαστικά καυγαδίζουν γύρω από τις πολιτικές προϋποθέσεις που θα εξασφαλίζουν καλύτερα την εφαρμογή των μέτρων της ευρω-χούντας.


Ο Βενιζέλος
υποστηρίζει ότι οι καλύτερες προϋποθέσεις για την επιβολή των ευρω-τοκογλυφικών μέτρων και του νέου Μνημονίου είναι η συγκυβέρνηση, με πρώτο κόμμα το ΠΑΣΟΚ!!!

Ο Σαμαράς
μας λέει ότι οι καλύτερες προϋποθέσεις για τη σφαγή μας είναι η αυτοδυναμία της ΝΔ, δηλαδή να έχει το πάνω χέρι η ΝΔ!!!

Ο καυγάς τους, λοιπόν, δεν αφορά την καταστροφή και τη σφαγή του ελληνικού λαού, αλλά τις «προϋποθέσεις»:
Ποιο κόμμα θα έχει το πάνω χέρι στο έργο της σφαγής μας και της ταφής μας!!!

Τον υποκριτικό καυγά τους,
αυστηρά εντοιχισμένο μέσα στις πλάκες του ευρω-μονόδρομου, τον «ντύνουν» με δημαγωγική παροχολογία και ανυπόφορη ψηφοθηρία.

Αυτά τα κόμματα που συγκυβερνούν
και έχουν ρημάξει ανελέητα τον ελληνικό λαό έχουν το θράσος να υπόσχονται μετεκλογικά «μέτρα» που θα απαλύνουν τον πόνο του, μέτρα που θα μπορούσαν να τα πάρουν μια και είναι στην κυβέρνηση…

Είναι αισχροί και αδίστακτοι.


Να δούμε τι λέει, για παράδειγμα το ΠΑΣΟΚ:


Από τη μια διαβεβαιώνει
ότι θα πάρει όλα τα μέτρα που προβλέπει η συμφωνία με την τρόικα, αλλά θα διεκδικήσει αυτά να απλωθούν σε διάστημα τριών ετών.

Δηλαδή,
οι παραπέρα ανατροπές σε Εργασιακά, Ασφαλιστικό, κοινωνικές παροχές είναι δεδομένες, αλλά η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, αν εκλεγεί, θα φροντίσει να τα ισοπεδώσει στην τριετία και όχι στη διετία!

Τέτοια ξετσίπωτη και προκλητική κοροϊδία…


Τι προτείνει ακόμα το ΠΑΣΟΚ;
«Δίχτυ προστασίας» για τους πιο αδύναμους, με προγράμματα όπως το «Βοήθεια στο Σπίτι» ή η παροχή υπηρεσιών Υγείας για τους πλέον αδύναμους. Το κόστος από τα ψίχουλα, που πετάει σ' αυτούς που τσακίζει περισσότερο με την πολιτική του, το φορτώνονται ξανά τα Ταμεία, δηλαδή οι εργαζόμενοι και ο λαός. Με δεδομένο μάλιστα ότι τα οικονομικά τους βουλιάζουν, είναι σίγουρο ότι το επόμενο βήμα θα είναι νέες περικοπές σε συντάξεις και παροχές και συνολική αναμόρφωση προς το χειρότερο του Ασφαλιστικού.

Το ΠΑΣΟΚ έχει δείξει
πώς εννοεί την αλληλεγγύη για τους πλέον χτυπημένους από την κρίση και το σύστημα που υπερασπίζεται. Θέσπισε το λεγόμενο «φόρο αλληλεγγύης» τάχα για τους ανέργους και την ίδια ώρα μείωσε το πενιχρό επίδομα ανεργίας, ενώ ετοιμάζεται να βάλει και εισοδηματικά κριτήρια για να μειώσει και άλλο τους δικαιούχους.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η ΝΔ.


Λέει
πως δε θα κάνει άλλες οριζόντιες «περικοπές» σε μισθούς και συντάξεις, υπόσχεται μείωση της φορολογίας για το κεφάλαιο και αλλαγές στο συντελεστή του ΦΠΑ, επιτάχυνση των ιδιωτικοποιήσεων.

Στην πραγματικότητα,
για να καλύψει τη χασούρα στα οικονομικά του κράτους από τη μείωση της φορολογίας των επιχειρήσεων, θα μεγαλώσει την αφαίμαξη του λαού, όπως, για παράδειγμα, με τις ιδιωτικοποιήσεις, που θα οδηγήσουν σε παραπέρα ανατροπή των εργασιακών σχέσεων και ακριβότερες υπηρεσίες για το λαό.

Η ανάπτυξη που υπόσχεται ότι θα επανεκκινήσει, με τα «μέτρα» της η ΝΔ έχει για καύσιμο τους μισθούς πείνας που έχει επιβάλει μαζί με το ΠΑΣΟΚ και τους οποίους έχει δεσμευτεί ότι θα μειώσει περαιτέρω, χάριν της «ανταγωνιστικότητας»…


Οι προεκλογικές ψευτοπαροχές και των δύο αυτών κομμάτων είναι ΜΕΓΙΣΤΗ απάτη, είναι ψηφοθηρικά δολώματα για ηλιθίους…


Οι κομπάρσοιΔεν πάνε όμως πίσω και τα κόμματα-υποστηλώματα της ευρω-χούντας: Οι «κομπάρσοι» των «νταβάδων» (διεθνών και εγχώριων).

Οι πλέον δόλιες και «πονηρές» φόρμες της απάτης προέρχονται από τα δορυφορικά «αριστερά» σχήματα, αυτά της ευρω-λαγνείας: Αυτή η «αριστερά» παράγει πάντα τις πιο καλοδουλεμένες συνταγές της εξαπάτησης, τις επενδυμένες με γυαλιστερά χρώματα και ωραίες φράσεις…

Την πρωτιά την έχει ο ΣΥΡΙΖΑ: Αυτός ζητά μια «αριστερή» διαχείριση της ευρω-χούντας!!!

Η Χούντα της διεθνούς τοκογλυφίας με «αριστερή» διαχείριση: Τέτοιο πολιτικό, ΟΥΤΟΠΙΚΟ έκτρωμα!!!

Ο Τσίπρας, τελευταίως, έχει ξεσαλώσει σε δημαγωγία, πάει να ξεπεράσει και τα κυβερνητικά κόμματα.

Αποδέχεται κατηγορηματικά τον ευρω-μονόδρομο, την ΟΝΕ και το ευρώ, αναγνωρίζει το χρέος(!!!), όλα αυτά που επέβαλαν τα Μνημόνια και δημοκοπεί «αντιμνημονιακά», γύρω από «αυξήσεις μισθών» και «φορολογίες του κεφαλαίου», και γύρω από την «επαναδιαπραγμάτευση» αποπληρωμής του χρέους!!!

ΟΛΑ αυτά τα ωραία και ηχηρά θα τα πετύχει ο Τσίπρας μέσα στο λάκκο των λεόντων: Την ΕΕ, και την ευρωζώνη!!!

Τέτοιου είδους ΟΥΤΟΠΙΚΕΣ δημαγωγίες μόνο κρετίνους και ηλίθιους μπορεί να παρασύρουν. Αυτή η «αριστερή» διαχείριση της ευρωπαϊκής καπιταλιστικής ολοκλήρωσης ήταν το δόγμα του ευρω-κομμουνισμού: Σήμερα αυτές οι δυνάμεις βρίσκονται στην πρωτοπορία της ευρω-χουντικής τοκογλυφίας και του διεθνούς ιμπεριαλισμού…

Η «Δημοκρατική Αριστερά» του Κουβέλη είναι η τελική κατάληξη της λογικής ΣΥΡΙΖΑ: Η συνάθροιση των «εκσυγχρονιστικών» και εθνομηδενιστικών βυθοκορημάτων!!!

Εδώ η απάτη διατυπώνεται με τα παραμύθια περί «προγραμματικών συγκλίσεων»: Είναι ανοικτά μνημονιακές δυνάμεις, αλλά οι συγκυβερνήσεις πρέπει να στηρίζονται σε «προγραμματικές συγκλίσεις»!!!

Παραμύθια για μωρά παιδιά, διότι όταν αποδέχεσαι την ΕΕ, την ευρωζώνη και τα Μνημόνια, αυτά ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ την ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΒΑΣΗ.

Η «Δημοκρατική Αριστερά», μας δουλεύει ασύστολα…

Οι δύο άλλοι κομπάρσοι του ευρω-οικοδομήματος είναι ο Καρατζαφέρης και ο Καμμένος: Αυτοί είναι η κακογουστιά της «ακροδεξιάς» δημαγωγίας, το ΚΙΤΣ…

Ο Καρατζαφέρης είναι μια θλιβερή καρικατούρα των «νταβάδων» και της ευρω-δικτατορίας: Από τη μια ψηφίζει όλα τα Μνημόνια, συμμετείχε μάλιστα και στην κυβέρνηση της τρόικας, ζητά ακόμα πιο δολοφονικά μέτρα εναντίον του ελληνικού λαού και από την ΑΛΛΗ καταγγέλλει την τρόικα και όλα αυτά που στην πράξη έχει προωθήσει υστερικά.

Ο Καρατζαφέρης είναι η χαρακτηριστική περίπτωση του «φτύνω εκεί που έγλειφα» και πάλι θα ξερογλείψω: Είναι η φρενοβλαβής γελοιογραφία των λακέδων του χρήματος…

Οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες»: Οι «αντιμνημονιακές» βροντές και αστραπές της μνημονιακής λογικής και πολιτικής, αλλά και του ΤΙΠΟΤΑ…

Ο Καμμένος είναι ο νέος ψαράς των «νταβάδων» ο οποίος επιχειρεί να ψαρέψει σε θολά νερά και να καρπωθεί ένα μέρος της λαϊκής οργής.

Το τελευταίο του πυροτέχνημα, φωτοβολίδα κρότου-λάμψης είναι: «ούτε νεκρός δε θα συνεργαστώ με το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ»!!!

Έχει το ίδιο πρόγραμμα με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, το πρόγραμμα των ευρω-αποικιοκρατών μας και καταναλώνει κροτίδες εναντίον της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ: Ο θόρυβος των κενών δοχείων…

Για το πρόγραμμα των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» (άλλη δημαγωγική κατασκευή) και τον Καμμένο έχουμε γράψει πολλά. Παραπέμπουμε, ενδεικτικά, εδώ:
http://resaltomag.blogspot.com/2012/04/blog-post_20.html
και ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6371

ΟΛΑ αυτά τα κόμματα πρέπει να τα μαυρίσουμε…
Ας μην ανακυκλώσουμε το φαύλο κύκλο της ΑΠΑΤΗΣ…
Ας μην επιτρέψουμε την παράταση της αποδόμησης και της κατάρρευσης του ευρω-χουντικού κυβερνητικού οικοδομήματος…

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP