Σάββατο 28 Απριλίου 2012

ΣΥΡΙΖΑ: Επί της ουσίας λέει τα ίδια με τους ευρω-δήμιους και τα εδώ ανδρείκελά τουςΥπάρχει μια λεξούλα μαγική η οποία σ’ αυτές τις εκλογές ψάλλεται υστερικά και εν χορώ από όλες τις δυνάμεις των διεθνών ληστών και δημίων, καθώς και από τα εγχώρια ανδρείκελά τους.
Η μαγική λεξούλα είναι:
«Ανάπτυξη»!!!
Και μόνο αυτή η λεξούλα αποτελεί σήμερα, καθοριστικό και αλάνθαστο κριτήριο, για το τι θα ψηφίσουμε… 

  Ο Τσίπρας βροντοφωνάζει καθημερινά:
«Δρόμος σωτηρίας είναι ο δρόμος της ανάπτυξης, της απασχόλησης, της κοινωνικής συνοχής…»!!!

Το ίδιο βροντοφωνάζουν σε όλους τους τόνους και κλείνουν σε όλε τις πτώσεις: Βενιζέλος, Σαμαράς, Καμμένος και CIA…


ΟΛΟΙ κόπτονται για την «ΑΝΑΠΤΥΞΗ» εντός των γρανιτένιων τειχών της ΕΕ και της ευρωζώνης:
Εντός του λάκκου των λεόντων, των ληστών και δημίων μας…

Για τέτοια «ανάπτυξη» μιλάνε και σκούζουν τα κόμματα των ανδρεικέλων και οι «τσόντες» τους, για τέτοια «ανάπτυξη» διαρρηγνύει τα ιμάτιά του και ο ΣΥΡΙΖΑ:
Για την ΑΝΑΠΤΥΞΗ των αρπακτικών της παγκοσμιοποιημένης αγοράς και της ασυδοσίας των κερδών τους, για την ΑΝΑΠΤΥΞΗ των κερδών της ευρω-τοκογλυφικής χούντας, για την ΑΝΑΠΤΥΞΗ της λεηλασίας των λαών, της χρεοκοπίας και της διάλυσης των εθνικών κοινωνιών.

Με δύο λόγια
όλοι κόπτονται για την ΑΝΑΠΤΥΞΗ της κερδοφορίας και της ισχύος των νέων αποικιοκρατών. Δηλαδή για τη διάσωση των αιμοβόρων καπιταλιστικών θηρίων, μέσω της λεηλασίας, εξόντωσης και δολοφονίας των λαών και του εθνικού πλούτου κάθε χώρας…

Η Μεγάλη ΑΠΑΤΗ του Τσίπρα και της «αριστερής» αντιμνημονιακής ρητορείας επιχρυσώνεται με το δόλωμα της «επαναδιαπραγμάτευσης των Μνημονίων»!!!


Ένα ουτοπικό σόφισμα:
Θα διαπραγματευτείς την ΑΝΑΠΤΥΞΗ της καπιταλιστικής κερδοσκοπικής αναισχυντίας (αυτό σημαίνει εντός ΕΕ και ευρώ) με τους ληστές που επέβαλαν τα Μνημόνια, και που τα επέβαλαν ακριβώς για τη ΔΙΑΣΩΣΗ και ΑΝΑΠΤΥΞΗ των κερδών τους και τη ΣΩΤΗΡΙΑ του συστήματός τους!!!!!!

Με τέτοιες «φόλες» επιχειρεί ο Τσίπρας να ναρκώσει τον ελληνικό λαό: Πουλάει το όπιο των ψευδαισθήσεων…


Η σύνθετη σοφιστεία αυτής της παραληρηματικής ουτοπίας είναι η εξής ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ:
Η «αριστερή» ή «κεντροαριστερή» κυβερνητική διαχείριση των συμφερόντων και της πολιτικής του «λάκκου των λεόντων», δηλαδή της ΕΕ, της ΟΝΕ και του Ευρώ, καθώς και η «αριστερή» διαχείριση της ελληνικής αποικίας τους…

Αυτήν την ΑΠΑΤΗ της «αριστερής» διαχείρισης, ενός νέου «Λαϊκού Μετώπου» (όπως αναλύσαμε στο προηγούμενο άρθρο μας) προβάλλει ο Τσίπρας και το κόμμα του για την «ΑΝΑΠΤΥΞΗ».


Ο ΣΥΡΙΖΑ λέει πλέον ΑΝΟΙΚΤΑ και ΚΥΝΙΚΑ, στους ληστές και δημίους μας, τούτο:
«Μόνο με την ΑΠΑΤΗ μιας “αριστερής” κυβερνητικής διαχείρισης μπορεί να σωθείτε και να διαιωνίσετε τα κέρδη σας, μόνο ΕΜΕΙΣ μπορούμε να ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΜΕ πιο αποτελεσματικά το λαό και να σας διασώσουμε»!!!

Αυτή είναι η ΟΥΣΙΑ της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ. Όλα τα άλλα είναι δημαγωγία και αφόρητη ψηφοθηρία…


Γι αυτό ο Τσίπρας συναγωνίζεται το Βενιζέλο στη δημοκοπία υπέρ του Ολάντ.


Βενιζέλος:
«Περιμένω να νικήσει ο Ολάντ για ν' αλλάξουν οι συσχετισμοί στην Ευρώπη…»

Τσίπρας:
Προβάλλει την επικράτηση Ολάντ σαν αφετηρία «για θετικές αλλαγές σε όλη την Ευρώπη».

Ο Ολάντ έχει κάνει και αυτός σημαία του τη μαγική λεξούλα: «Ανάπτυξη».


Βεβαίως προσδιορίζει επακριβώς το αυστηρό πλαίσιο της ΕΕ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι όχι μόνο θεωρεί «απαραίτητη τη δημοσιονομική πειθαρχία», αλλά και ότι θα εμπλουτίσει το «Σύμφωνο της Δημοσιονομικής Πειθαρχίας».


Με πιο απλά λόγια
αυτός ο εραστής της «ανάπτυξης» ζητά πιο αυστηρούς ελέγχους της ευρω-χούντας (του κεφαλαίου) πάνω στους λαούς και τα έθνη-κράτη: Αυτή την «ΑΝΑΠΤΥΞΗ» ευαγγελίζεται ο Ολάντ και χειροκροτούν τα θυμιατά του ΣΥΡΙΖΑ…

Αλλά για να μη μας δουλεύουν
τόσο χοντρά τα ξετσίπωτα φερέφωνα της ευρω-χουντικής βαρβαρότητας, είναι απαραίτητη μια συνοπτική ιστορική εικόνα.

Στη δεκαετία του 1990 και την περίοδο που ακολούθησε, οι σοσιαλδημοκρατικές κυβερνήσεις είχαν την πλειοψηφία στην ΕΕ των 15 κρατών - μελών. Η συνθήκη του Μάαστριχτ ήταν έργο του «σοσιαλιστή» Μιτεράν. Η ενσωμάτωση της συγκεκριμένης συνθήκης στα κράτη - μέλη, έγινε την περίοδο που οι 13 από τις 15 κυβερνήσεις της ΕΕ ήταν «κεντροαριστερές» και «σοσιαλδημοκρατικές». Η ψήφιση και η εφαρμογή της αντεργατικής «Λευκής Βίβλου» και η προώθηση της «Στρατηγικής της Λισαβόνας» για την ενίσχυση των ευρωπαϊκών μονοπωλίων, στηρίχθηκε στην πλειοψηφία που διέθεταν στην ΕΕ οι ίδιες κυβερνήσεις.

ΟΛΑ αυτά τα «επιτεύγματα» των «αριστερών» και «κεντροαριστερών» έγιναν στο όνομα της «ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ»!!!


Στο όνομα της «ανάπτυξης» εφαρμόστηκε η «λευκή Βίβλος» η οποία κατάργησε ουσιαστικά το 8ωρο και την πλήρη απασχόληση…


Στο όνομα της «ανάπτυξης» κατεδαφίστηκαν τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα…


Και σήμερα πάλι στο όνομα της «ανάπτυξης» όλοι, εν χορώ, μας ζητούν την ψήφο μας για να ολοκληρωθεί το έργο της ταφής μας…


Σε αυτό το έργο συμμετέχει ενεργά και ο ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος ενώ αποδέχεται το χρέος που μας έχουν φορτώσει οι ληστές, μας λέει, με προμετωπίδα την «ανάπτυξη», ότι θα το «επαναδιαπραγματευτεί» (με τους ληστές!!!) και με «αριστερή» κυβερνητική διαχείριση (σαν αυτή που ζήσαμε από τη δεκαετία του 1990 και μας οδήγησε εδώ)!!!


Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η μεγάλη και σύνθετη απάτη που πρέπει να καταψηφιστεί.
Είναι η ΑΠΑΤΗ που κηρύσσει και συμβουλεύει τους ληστές και τους δήμιους το εξής:
«Μόνο ΕΜΕΙΣ μπορεί, σήμερα, να εξαπατήσουμε πιο αποτελεσματικά τον ελληνικό λαό»!!!

Η ενίσχυση του ΣΥΡΙΖΑ ενισχύει αυτή την ολέθρια ΑΠΑΤΗ, συνακόλουθα συμβάλλει στη διαιώνιση αυτού του σάπιου καθεστώτος, στην αναπαλαίωσή του, δίνοντάς του πίστωση χρόνου…


Βεβαίως
η κρίση κατάρρευσης του συστήματος είναι τόσο βαθιά και αθεράπευτη που ούτε αυτή η «αριστερή» ΑΠΑΤΗ μπορεί να το σώσει.

Αυτό, βεβαίως, δεν σημαίνει ότι πρέπει να περάσουμε και από αυτή τη νέα εφιαλτική εμπειρία.


ΟΣΟ το ταχύτερο καταρρεύσει το καθεστώς της ευρω-χούντας, όσο το ταχύτερον καταρρεύσουν και οι αυταπάτες μας, τόσο το καλύτερο για την ελληνική κοινωνία και το λαό της…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6444

 

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP