Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Λαθρομετανάστες: Το «όπλο» εναντίον της πρότασης στήριξης του ΚΚΕ


Το λαθρομεταναστευτικό το έχουμε αναλύσει από πολύ παλιά, διεξοδικά και πολυεδρικά, όσο κανένας άλλος. Πάνω σ’ αυτό το ζήτημα, αλλά και σε πολλά άλλα, έχουμε ασκήσει δριμύτατη και αναλυτική κριτική εναντίον του ΚΚΕ, πάλι όσο κανένας άλλος.
Κάποιοι, λοιπόν, πίστεψαν ότι βρήκαν το ευάλωτο σημείο μας εναντίον της πρότασης ψήφου στο ΚΚΕ.


Μας πετούν λοιπόν κατάμουτρα το κλισέ: «Το ΚΚΕ έφερε τους λαθρομετανάστες και σεις μας προτείνετε να το ψηφίσουμε»;


Και εδώ οι επικριτές μας
μιλάνε με αφοριστικά, δημαγωγικά κλισέ, δεν μας λένε, πρώτα απ’ όλα, τη δική τους πρόταση για τις εκλογές και το σπουδαιότερο: Είναι ανέντιμοι, γιατί δεν ακριβολογούνε.

ΔΕΝ είναι το ΚΚΕ
που «έφερε τους λαθρομετανάστες». Το ΚΚΕ δεν υπήρξε ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ για να του καταλογίσεις τέτοιες ευθύνες.

Το έγκλημα του ΚΚΕ είναι άλλο:
Δεν αγωνίστηκε να αποτρέψει αυτόν τον εφιάλτη, αντίθετα τον ευλόγησε, δίνοντας το πολιτικό άλλοθι και τη νομιμοποίηση στη νεοταξική αυτή συνιστώσα των «ανοικτών συνόρων» (τα έχουμε αναλύσει διεξοδικά).

Τα αίτια των «ανοικτών συνόρων», συνακόλουθα και της λαθρομεταναστευτικής εισβολής και κατοχής μας, δεν βρίσκονται στο ΚΚΕ. Βρίσκονται μέσα στα οστά και στο μεδούλι της παγκόσμιας καπιταλιστικής αγοράς: Της Παγκοσμιοποίησης.


Είναι οι κανόνες της παγκόσμιας «ελεύθερης αγοράς» που ανοίγουν τα σύνορα, υπονομεύουν και αλώνουν τα εθνη-κράτη.


Είναι
οι οικονομικοί και πολιτικοί, αλλά και στρατιωτικοί μηχανισμοί αυτής της αγοράς, η ΕΕ, τα χρηματιστηριακά και πολιτικά της όργανα που σχεδιάζουν και προωθούν την κατάλυση των εθνών, την «κυκλοφορία» της φτηνής και μαύρης εργασίας, τις στρατιές των λαθρομεταναστών…

Συνεπώς, οι πρώτοι και κύριοι υπεύθυνοι για το λαθρομεταναστευτικό εφιάλτη που ζούμε είναι ΟΛΟΙ αυτοί που υμνούν τις ΑΓΟΡΕΣ και το ΚΕΡΔΟΣ, όλοι αυτοί που έδεσαν χειροπόδαρα την Ελλάδα στις αλυσίδες της ΕΕ, της ΟΝΕ και του Ευρώ, ΟΛΟΙ αυτοί που αποδέχονται και επικυρώνουν τις αποφάσεις της ΕΕ και δεν αμφισβητούν στο ελάχιστο τους παγκόσμιους μηχανισμούς του χρήματος: Την Παγκόσμια Διακυβέρνηση…


Το να υμνείς τις αγορές, το κέρδος, την ΕΕ και τα όργανά της και να καταγγέλλεις τη λαθρομετανάστευση, ή να χύνεις κροκοδείλια δάκρυα για τις επιπτώσεις της, είναι ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΑΤΗ, ανέξοδη δημοκοπία.


Αυτό έκανε μέχρι σήμερα ο ΛΑ.Ο.Σ και άλλες «ακροδεξιές» ποικιλίες. Αυτό κάνουν, σήμερα και τα κόμματα των ανδρεικέλων…


Το να αποκόβεις τα «ανοικτά σύνορα»,
συνακόλουθα και το λαθρομεταναστευτικό από τις ρίζες που το γεννούν, το τρέφουν και το γιγαντώνουν, από τις ΑΓΟΡΕΣ και την ΕΕ, ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΕΙΣ και εξαπατάς.

Ας μας πούνε,
συνεπώς, οι επικριτές μας και οι καταναλωτές ηχηρών «πατριωτικών» φράσεων τούτο: Ποια πολιτική δύναμη στην Ελλάδα είναι, ΟΧΙ στα λόγια, αλλά στη φιλοσοφία της και στην πολιτική της ΛΟΓΙΚΗ και ΠΡΑΞΗ ενάντια στη λαθρομετανάστευση;

ΚΑΜΙΑ από αυτές που δέχονται την ΕΕ, τη παγκόσμια αγορά και το καπιταλιστικό κέρδος…


Το ΚΚΕ, σαφώς έχει εγκληματήσει στο σοβαρότατο αυτό κοινωνικό και εθνικό ζήτημα, όπως και σε πολλά άλλα. Έχει νομιμοποιήσει και ευλογήσει μία από τις βασικές συνιστώσες της Νέας Τάξης:
Μια ΕΙΔΙΚΗ συνιστώσα της ιμπεριαλιστικής ολοκλήρωσης.

Η διαφορά, όμως, του ΚΚΕ από τα άλλα κόμματα είναι και εδώ καθαρή.


Το ΚΚΕ
συγκρούεται με τους άξονες της καπιταλιστικής αγοράς, με την ΟΥΣΙΑ της παγκοσμιοποίησης, με την ΕΕ και τους διεθνείς μηχανισμούς του χρήματος και του κέρδους.
Ταυτόχρονα ευλογεί και νομιμοποιεί ειδικές συνιστώσες της παγκοσμιοποίησης, πολλά από τα νέα ιδεολογήματα της Νέας Τάξης και ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ τη «δημοκρατική» νομιμότητα και ένταξη στο καθεστώς.

Αυτή είναι η μεγάλη ΑΝΤΙΦΑΣΗ του ΚΚΕ και από εδώ απορρέουν οι αλλοπρόσαλλες «προδοσίες» του…


Τα άλλα κόμματα ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ κεντρικά, στρατηγικά, αξονικά την παγκοσμιοποίηση, τους κανόνες της καπιταλιστικής αγοράς, την ΕΕ και τους μηχανισμούς του χρήματος και του κέρδους:
Αποδέχονται δηλαδή τα πραγματικά ΑΙΤΙΑ, την ΟΥΣΙΑ και την ΠΡΟΩΘΗΣΗ των «ανοικτών συνόρων» και της λαθρομετανάστευσης.

Αυτά, απλώς,
δημοκοπούν ανέξοδα πάνω στα συμπτώματα του λαθρομεταναστευτικού εφιάλτη. Καταπίνουν την κάπηλο και ουρλιάζουν για την ουρά…

Γίνεται φανερό ότι μια εκλογική επιλογή απορρέει από το ΟΛΟΝ ενός κόμματος, από τα οστά του και τους κεντρικούς σπονδύλους και ΟΧΙ από τα επιμέρους όργανα του σώματος, όσο ελαττωματικά και αν είναι αυτά.


Και οι δυνάμεις του ευρω-χουντισμού, καθώς και το εσωτερικό υπηρετικό προσωπικό τους έτσι αντιμετωπίζουν το ΚΚΕ:
σαν συνολική οντότητα. Γι αυτό το θεωρούν ξένο σώμα, «απολίθωμα» πολύ ανθεκτικό που δεν μπορεί να χωνευτεί από το καθεστώς και το χειρότερο: «Απολίθωμα» ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, το οποίο μπορεί να αποτελέσει τον πυροδότη της καθεστωτικής κατάρρευσης.

Τέτοιου είδους «απολιθώματα» σήμερα αποτελούν μεγάλη απειλή για τα στρατηγικά ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ σχέδια της Νέας Τάξης, αυτά που θέλουν να βάλουν τις κοινωνίες στο γύψο…


Γι αυτό θέλουν να διαλύσουν και ένα άλλο «απολίθωμα»:
Την Ορθοδοξία.

Αποτελεί και αυτή έναν παγιωμένο, «απολιθωμένο» εθνικό ιστό που ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ στον οδοστρωτήρα της Νέας Τάξης, παρά τις «προδοσίες» της ηγετικής της γραφειοκρατίας…


Τέλος να μη μας διαφύγει και μια σημαντική λεπτομέρεια:
Το «απολίθωμα» αυτό του ΚΚΕ αποτελεί σήμερα άχρηστη «δημοκρατική» πολυτέλεια για την ευρω-χούντα και τους εγχώριους «νταβάδες».

Σήμερα, οι ληστές και οι δήμιοι της ευρω-χούντας, καθώς και τα εγχώρια ανδρείκελά τους θεωρούν βλαβερή πολυτέλεια τις απεργίες, τις κινητοποιήσεις, κάθε υπόλειμμα δημοκρατίας. Θέλουν και σχεδιάζουν την κατάργησή τους και η κατάργησή τους περνάει μέσα από μια ΑΝΟΙΚΤΗ δικτατορική εκτροπή.


Γι αυτό εντείνονται και οι προσπάθειες του καθεστώτος εναντίον του ΚΚΕ.


Διαβάστε σχετικά στο άρθρο:

Ο αποκλεισμός του ΚΚΕ από τα κανάλια: Σημεία των καιρών…

http://resaltomag.blogspot.com/2012/04/blog-post_7174.html


Όλα τα παραπάνω συνηγορούν υπέρ της κριτικής υποστήριξης του ΚΚΕ στις εκλογές αυτές, τις κρισιμότερες, ίσως, της ιστορίας μας…


Εν πάση περιπτώσει οι αφοριστικοί επικριτές μας οφείλουν ΠΡΩΤΑ και ΚΥΡΙΑ να μας δώσουν τη δική του πρόταση: ΤΙ να ψηφίσουμε και το ΓΙΑΤΙ…


ΔΕΝ μπορούν να παίζουν το κρυφτούλι με αφορισμούς και αφρούς εναντίον μας, δίχως να μας λένε οι ίδιοι ΤΙ προτείνουν και το ΓΙΑΤΙ…


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6424
 

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP