Κυριακή 1 Απριλίου 2012

"Έδιωξαν" τον Ιφικράτη και έφεραν τον Κουφοντίνα;


Κλασσικοπερίπτωση
 


Αναφερόμαστε στο ΕΠΑΜ και στην "ημιεπίσημη" εφημερίδα του "ΤΟ ΧΩΝΙ" το οποίο σήμερα φιλοξενεί και μία αποκλειστική συνέντευξη του γνωστού "αυτοβούλως" παραδοθέντος μέλους της τρομοκρατικής οργάνωσης "17Ν" Κουφοντίνα. Ας βάλουμε όμως τα πράγματα σε μία τάξη.Πρίν από λίγες ημέρες ( στα μέσα του Μάρτη) στα "σπλάχνα" του ΕΠΑΜ "έσκασε" η "βόμβα Ιφικράτης Αμυράς" με τον ίδιο περίπου τρόπο που έσκασε στα χέρια του Ξηρού η βόμβα της 17Ν (βλ. εδώ.


Θυμίζουμε εν συντομία
ότι ο δεδηλωμένος νεοειδωλολάτρης με το ψευδώνυμο Ιφικράτης Αμυράς, και που κατά τους ισχυρισμούς της άτυπης "διοίκησης" του ΕΠΑΜ είχε ...εισχωρήσει στα "άδυτα των αδύτων" του "Μετώπου" έχοντας αναλάβει τον τομέα επικοινωνίας και προπαγάνδας, αποκαλύφθηκε ότι εδώ και μήνες είχε ανεβάσει στο youtube ένα Video με περιεχόμενο που θύμιζε μανιφέστο τρομοκρατικής οργάνωσης.

Όπως εύστοχα έγραψε ο Θύμιος Παπανικολάου (resaltomag ):

"...Μένει κανείς άναυδος μπροστά στο «διάγγελμα τρομοκρατίας» του κυρίου αυτού. Διάγγελμα «ατομικής τρομοκρατίας», διαποτισμένο με το ίδιο μακάβριο υλικό των κατασκευασμένων, προβοκατόρικων, τρομοκρατικών ομάδων: «Επαναστατικός Αγώνας», «Σέχτα» κ.λπ..."


Ακολούθησαν
ανακοινώσεις απο πλευράς της "προσωρινής πολιτικής επιτροπής του ΕΠΑΜ", απαντήσεις του "μπουρλοτιέρη" μηχανολόγου και μέλους της "Εκκλησίας των Ελλήνων" (12θεϊστές), καθώς επίσης και μερικές ανακοινωσεις και καταγγελίες απο διάφορα τοπικά ΕΠΑΜ.

Με λίγα λόγια μετά την "έκρηξη" σηκώθηκε όπως ήταν φυσικό ένας κουρνιαχτός διαψεύσεων, αλληλολκατηγοριών,και αντεγκλήσεων.


Ο στόχος ήταν
να πεισθεί ο εμβρόντητος απο αυτές τις αποκαλύψεις, φιλειρηνικός και δημοκρατικός φίλος του ΕΠΑΜ, ότι όλα αυτά αφορούν μόνο έναν "προβοκάτορα" ο οποίος με την μέθοδο του "εισοδισμού" μπήκε στα σπλάχνα τους για να τους ζημιώσει πολιτικά και να τους κολήσει τη ρετσινιά του "τρομοκράτη".

Δεν πέρασαν ούτε δύο εβδομάδες και σήμερα στην "ημιεπίσημη" εφημερίδα του ΕΠΑΜ (Το Χωνί) υπάρχει μια δισέλιδη αποκλειστική συνέντευξη του "τρομοκράτη" για κάποιους και πράκτορα για μας Κουφοντίνα.


Αυτά που αναφέρει στην συνέντευξή του ο Κουφοντίνας
και όσα εύστοχα όντως παρατηρεί στο βασικό κείμενο της εφημερίδας το μέλος της συντακτικής ομάδας και άτυπος "ηγέτης" του ΕΠΑΜ Δημήτρης Καζάκης, μπορεί να έχουν μεγάλη σχέση με την σημερινή και πέραν πάσης αμφισβήτησης τραγική οικονομική και πολιτική πραγματικότητα, όμως δεν έχουν σχέση με αυτό που εννοούμε εμείς και πιστεύω εκατομμύρια άλλων Ελλήνων, ως εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα.

Οι "μέθοδοι" του Κουφοντίνα,
του Ιφικράτη, καθώς επίσης και οποιουδήποτε άλλου αυτόκλητου "οπλαρχηγού" της ...επανάστασης, ήταν, είναι και θα είναι πράγματα απολύτως ξένα στην δημοκρατική ιδιοσυγκρασία του αδούλωτου Έλληνα.

Μπορούμε
να αλλάξουμε την υφιστάμενη πολιτική αθλιότητα που διατρέχει το ελληνικό κοινοβούλιο οριζοντίως και καθέτως, χωρίς έχουμε στα χέρια μας μολότωφ, τσεκούρια, μαχαίρια ή σαρανταπεντάρια.

Tις προάλλες,
απαντώντας στο αγωνιώδες ερώτημα κάποιου φίλου "τι να κάνουμε, να μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια προσευχόμενοι;"είπα:
"Αδελφέ ....
Ο Μακρυγιάνης ο Κολοκοτρώνης και τόσοι άλλοι πιστοί υπερασπιστές της πίστης του Χριστού της Αγίας και για αυτό γνήσιοι αγωνιστές της ελευθερίας, είχαν τα χέρια σταυρωμένα αλλά μπροστά, στο στήθος κρατωντας το γιαταγάνι.

Ο Σημερινός ΈλληναςΟρθόδοξος
θα κατηγορηθεί αν "σταυρώσει" τα χέρια πίσω στην πλάτη.Αυτό θα είναι δείγμα στον εχθρό ότι δέχεται να γίνει δούλος , αν όμως τα έχει εμπρός σταυρωμένα προσευχόμενος με βαθειά πίστη, τότε ο Πανάγαθος Θεός , Στον Οποίο προστρέχουμε όταν π.χ κινδυνεύει το παιδί μας,θα μας ενδυναμώσει , θα μας φανερώσει τους αληθινούς ηγέτες και θα μας φωτίσει για το τί πρέπει να κάνουμε.

Μέχρι τότε,
ακόμα τη στιγμή που μας ρίχνουν δακρυγόνα, ακόμα και τη στιγμή που κοντεύει να μας πνίξει η δίκαιη οργή, λέμε ένα "Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησόν με" και προχωράμε μαζί με τους άλλους.
Αν δεν ήταν ο Χριστός κοντά μας στις 12 Ιανουαρίου, τότε που έριχναν στο τεράστιο ειρηνικό και ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟ πλήθος βροχή τα δακρυγόνα για να υποχωρήσει, ώστε να δράσουν ανενόχλητοι οι "αντιεξουσιαστές της εξουσίας", θα είχαμε θρηνήσει δεκάδες αν όχι εκατοντάδες νεκρούς απο τον πανικό και το ποδοπάτημα.

Μπορεί να νομίζουμε ότι είμαστε λίγοι αλλά είμαστε πολλοί.


Μπορεί
σαν ατελείς και εμπαθείς να νομίζουμε ότι παραμένουμε αδρανείς, αλλά αν μένουμε κοντά στο Χριστό τότε ο αγώνας μας θα φέρει την ελευθερία και την προκοπή.

Να γιατί
οι αληθινοί αγωνιστές πρόγονοί μας πρόταξαν την υπεράσπιση της πίστης του Χριστού της Αγίας.
Διότι είχαν αντιληφθεί πως χωρίς αυτήν δεν υπάρχει πραγματική ελευθερία.
Αν λοιπόν θέλουμε να μην έχουμε βλέμα αλλοίθωρο τη στιγμή που θα παλεύουμε, τότε πρέπει να έχουμε καθαρίσει απο τα πρίν τα μάτια του νου και τηςκαρδιάς και αυτό χωρίς Χριστό δεν γίνεται.
Σε ευχαριστώ για την επικοινωνία και την φιλία σου
Με τιμη
Κλασσικοπερίπτωση"


Ναι,
είμαστε η γενιά του 120 (ακροτελεύτιο άρθρο του σημερινούκαι ακόμα εν ισχύι Συντάγματος), αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα το εφαρμόσουμε όπως μας προτρέπουν οι δήθεν άξιοι συνεχιστές του ΕΑΜ και κάθε άλλος αυτόκλητος "οπλαρχηγός".

Προτιμούμε
τον ασφαλή και ανόθευτο (απο ξένους "μάγειρες") τρόπο των αληθινών αγωνιστών του Έθνους, όπως ήταν οι: Μακρυγιάννης, Κολοκοτρώνης, Παππουλάκος κ.α!

Για να μαθαίνουν οι νέωτεροι και να θυμηθούν οι παλιότεροι, παραθέτω πιο κάτω ένα παλιό άρθρο απο το περιοδικό "Ρεσάλτο", που ρίχνει αρκετό θα έλεγα φώς, στα σκοτεινά σημεία της δίκης-θέατρο της 17Ν και του βασικού πρωταγωνιστή της Κουφοντίνα

http://www.resaltomag.gr/65.mag


  Διαβάστε σχόλια ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6352


 

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP