Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΑΣ: Το παιδί του σωλήνα

ΠΡΟΣΛΑΛΙΑ  
Πραγματικά εκπλήσσομαι με τις αντιδράσεις για την τοποθέτηση του Πύρρου Δήμα στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ.
Αυτό τι μου λέει. Πως όλοι ακόμα κοιμούνται στον ύπνο του δικαίου και στις δημοσκοπήσεις των blogs που υποθάλπει την κρυφή ή φανερή επιθυμία του καθενός.

Η πικρή αλήθεια ποια είναι;


Το ΠΑΣΟΚ, αν θέλει, ξαναβγαίνει πρώτο κόμμα.

Έχει τις περισσότερες εφεδρείες (βλέπε Δήμας).

Έχει τα πιο δυνατά επιχειρήματα. Τώρα δεν διορίζει, αν και αυτό γίνεται. Για ρωτήστε το αφεντικό του Πύρρου το Σγουρό, τι έχει μαζέψει στη Συγγρού.

Αλλά, το πιο ατράνταχτο επιχείρημα είναι πως δεν θα απολυθείς από το Δημόσιο. Και αυτοί οι χιλιάδες που διορίστηκαν από το ΠΑΣΟΚ ξέρουν πολύ καλά πως το κόμμα τους την υπόσχεση αυτή τουλάχιστον μπορεί και θα την κάνει πράξη.

Και ας πάμε τώρα στον Πύρρο. Τι ήταν ο Πύρρος.

Ένα παιδί που ήλθε περπατώντας από την Αλβανία του Χότζα στην Ελλάδα του ΠΑΣΟΚ (και του σημερινού προέδρου που θαύμαζε το μοντέλο του).

Το παιδί αυτό, μαζί με τον αδελφό του και το θείο του, τους μάζεψε ο Σεβαστιανός, και τους έκανε σύμβολο αγώνα με τα συλλαλητήρια της ΣΦΕΒΑ σε όλη την Ελλάδα.

Αυτά όλα υπό την ΠΑΣΟΚική μπότα.

Και μετά ήρθε ο Σγουρός (αφεντικό στην ομοσπονδία άρσης βαρών κλπ κλπ), ο Ιακώβου και το «σύστημα». Ένα σύστημα ντόπας που έφτιαξε μια υπερομάδα και που στο τέλος κατέληξε με τον Ιακώβου ένοχο και μερικά παιδάκια και το Σγουρό υπερνομάρχη και περιφερειάρχη.
Εκείνη την εποχή έλαμψε και η Πατουλίδου σαν διάττοντας αστέρας στους στίβους και μόνιμα σε όλα τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ από κει και μετά.

Σ’ αυτό το σύστημα λοιπόν ο Πύρρος οφείλει κατά κόσμον τα πάντα. Και αν σου ζητούν να ξεπληρώσεις, είναι δύσκολο να αρνηθείς.

Δεν είσαι παιδάκι νηστικό από την Αλβανία.

Είσαι χορτάτο αρκούδι από αμοιβές, τιμές, συμβόλαια, διαφημίσεις, χορηγούς που χορεύει.

Δεν έχεις ένα Σεβαστιανό να σε στηρίξει.

Έχεις ένα Σγουρό, να σε εντάξει στο σύστημα.

Αυτά για όσους πέφτουν απ’ τα σύννεφα.

Και η 6η Μαΐου δεν έφτασε ακόμα.


 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6437

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP