Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Τι παίζεται με τη «Χρυσή Αυγή»;Αυτή η υστερία εναντίον της «Χρυσής Αυγής» γεννά πολλά ερωτηματικά.
Με πρωτοπόρο το Πασοκικό κράτος και παρακράτος έχουν μπει στο χορό όλα τα κόμματα με πιο αιχμηρές αιχμές τον ΣΥΡΙΖΑ και τον ΛΑ.Ο.Σ(!!!).

Δεν είναι δυνατόν να μην γνωρίζουν τα ιερατεία του καθεστώτος και τα επιτελεία των κομμάτων ότι μια τέτοια καμπάνια ουρλιαχτών

και αναθεμάτων εναντίον της «Χρυσής Αυγής» αποτελεί το πιο αποτελεσματικό μέσο διαφήμισης και προβολής της.

Όταν οι πολιτικοί «μπράβοι»
ενός σάπιου και καταρρέοντος καθεστώτος (κόμματα, ΜΜΕ κ.λ.π), «μπράβοι» κατάπτυστοι και καταγέλαστοι που προκαλούν κύματα οργής και αηδίας στον ελληνικό λαό, επιτίθενται, εν χωρώ, εναντίον μιας πολιτικής οργάνωσης, τότε όχι απλώς την ανάγουν σε κεντρικό πολιτικό παράγοντα, αλλά την ΠΡΙΜΟΔΟΤΟΥΝ και αχαλίνωτα, εκλογικά…

Όταν επιτίθεται άγρια ο Βενιζέλος, το πιο μοχθηρό και μισητό πρόσωπο των ανδρεικέλων, εναντίον της «Χρυσής Αυγής», αυτό αποτελεί την πιο αποτελεσματική εκλογική επιδότηση της «Χρυσής Αυγής».


Εδραιώνουν και πολλαπλασιάζουν αυτήν την πολιτική επιδότηση τα στημένα παιχνίδια του Ευθυμίου, οι δηλώσεις της Φώφης Γεννηματά περί «αυγού του φιδιού», οι κραυγές του Τσίπρα και οι αφροί του Καρατζαφέρη εναντίον της «Χρυσής Αυγής».


Όταν σήμερα σε βρίζουν όλοι αυτοί, σου δίνουν πολλά παράσημα…


Δεν μπορούν, συνεπώς, να μην τα γνωρίζουν όλα αυτά (αλφάβητο της πολιτικής) τα καθεστωτικά και κομματικά επιτελεία που στήνουν κινδυνολογικές φιέστες εναντίον της «Χρυσής Αυγής», με την ανοησία της εκκόλαψης του «αυγού του φιδιού»…


Κάποιο λάκκο έχει η φάβα…


Και ο λάκκος της φάβας γίνεται πιο βαθύς και τα ερωτηματικά πληθαίνουν όταν βλέπουμε ότι όλο αυτό το διάστημα η «Χρυσή Αυγή» («το αυγό του φιδιού») αποτελεί ένα από τα βασικά ζητήματα του δημοσκοπικού, τελετουργικού θεάματος:
Άλλη καταιγίδα προβολής και διαφήμισης της «Χρυσής Αυγής».

Εδώ δεν πρόκειται, απλώς, για μια κατασκευή ενός «σκιάχτρου». Το «φούσκωμα» της «Χρυσής Αυγής» υπερβαίνει τα όρια του κατασκευασμένου «σκιάχτρου».


Εδώ οδηγούμαστε στην «υπέρβαση» της λειτουργίας του απλού «σκιάχτρου». Οδηγούμαστε στη λειτουργία μιας άμεσα παρακρατικής μηχανής, άκρως προβοκατόρικης και ωμής βιαιότητας.


Δεν πρέπει να μας διαφεύγει το γεγονός ότι η «Χρυσή Αυγή» ιστορικά γεννήθηκε και ανδρώθηκε μέσα στο παρακράτος, μέσα σ’ αυτό το παχνί κατασκευάστηκε: Οι δεσμοί του παρακράτους και της «Χρυσής Αυγής» είναι χρόνιοι, διαρκείς και ακατάλυτοι.


Και εδώ το νήμα του Μίτου της Αριάδνης μας το δίνει ο «λαγός» των «νταβάδων», Ο Καρατζαφέρης:
Άλλο γέννημα-θρέμα και «κατασκεύασμα» του παρακράτους, «γρανάζι» της ίδιας μηχανής με εκείνης της «Χρυσής Αυγής»…

Ο Καρατζαφέρης, λοιπόν,
αυτή η Πυθία του κράτους και του παρακράτους, έδωσε το χρησμό του στο μεγάλο προβοκατόρικο μαντείο: «ΤΟ ΒΗΜΑ»

Ο Τίτλος της συνέντευξης είναι λίαν αποκαλυπτικός:

«Γιώργος Καρατζαφέρης: Φοβάμαι το βράδυ των εκλογών»


Η συνέντευξη ΕΔΩ:


http://www.tovima.gr/afieromata/elections2012/article/?aid=454206&h1=true


Ο Καρατζαφέρης αφού χαρακτηρίζει τη «Χρυσή Αυγή» «ναζιστικό κόμμα» (παλιότερα την υμνολογούσε) και υπεραμύνεται των κυβερνήσεων συνεργασίας, διατυπώνει καθαρά το τρομοκρατικό «χρησμό» του:
«Πολύ φοβούμαι ότι το βράδυ των εκλογών μπορεί να έχουμε γεγονότα».

Ο «λαγός» συνδέει ΕΥΘΕΩΣ τα «γεγονότα» με τη «Χρυσή Αυγή» και τα πολλά «άκρα» που θα υπάρξουν στη Βουλή!!!


Το πολιτικό πάζλ φαίνεται να «κλείνει».
Αν συνδυάσουμε όλα τα παραπάνω που αναφέραμε με το «χρησμό» του «λαγού» (αυτός πάντα προαναγγέλλει τα σχέδια του παρακράτους) τότε καταλήγουμε στο εξής πολιτικό συμπέρασμα: Η οργάνωση της «Χρυσής Αυγής» ετοιμάζεται από τους «νταβάδες» (από κοινού, ίσως, με τις «αριστερές» προβοκατόρικες «ομάδες κρούσης»), να αξιοποιηθεί για την υλοποίηση των ανοικτών πραξικοπηματικών σχεδίων της ευρω-χούντας.

Αυτά που αναλύουμε στο άρθρο μας:

«Από πραξικόπημα σε πραξικόπημα»

http://resaltomag.blogspot.com/2012/04/blog-post_12.html


Αυτό το αμόκ κατά της «Χρυσής Αυγής» από όλες τις δυνάμεις, τα κόμματα και τα προπαγανδιστικά ιερατεία, είναι προάγγελος νέων συμφορών, αν το λαϊκό κίνημα παραμένει αδρανές και εγκλωβισμένο στους μύθους του ευρω-μονόδρομου, στους μύθους της διαχείρισης ενός καθεστώτος σάπιου, ενός καθεστώτος που η πολιτική ιατρική δεν προβλέπει καμία αυτοθεραπεία…

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP