Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Το νεοταξικό ιδεώδες αρχίζει από το «τσιπάρισμα» των παιδιών…

Το ιδεώδες της πλανητικής φρίκης (Παγκόσμια Διακυβέρνηση) είναι: Να λειτουργεί ο καθένας σαν αστυνόμος του εαυτού του, σαν ιδιωτική μυστική αστυνομία της σκέψης του, αλλά προπάντων σαν ιδιωτική μυστική αστυνομία των άλλων…
Αυτό το μακάβριο του ΟΛΙΚΟΥ χαφιεδισμού και του φακελώματος θα υλοποιηθεί με ποικίλα εργαλεία: «Κάρτα του Πολίτη», ποικίλες άλλες κάρτες και με το «τσιπάρισμα» των ανθρώπων…
Τα παιδιά επιλέγονται σαν τα πρώτα θύματα και οι γονείς σαν τους χαφιέδες των παιδιών τους…


Διαβάστε το παρακάτω άρθρο:Εδώ η Ελλάδα "καίγεται" και αυτοί μας προαναγγέλλουν το "τσιπάρισμα" των παιδιών μας

Όχι, δεν είναι σενάριο από ταινία επιστημονικής φαντασίας.
Είναι αναγγελία της εφαρμογής μιας δαιμονικής φαντασίας.


Μιλάμε
για αυτό που ανακοίνωσαν οι "ερευνητές" του Ινστιτούτου βιώσιμης κινητικότητας και δικτύων Μεταφορών (ΙΜΕΤ),στο πανευρωπαϊκό συνέδριο "TRA 2012 - Transport Research Arena Conference" ( βλ. εδώ) και του οποίου οι "εργασίες" άρχισαν χθές στην Αθήνα και θα τελειώσουν αύριο.

Τι μας είπαν λοιπόν τα επικουρικά επιτελεία της παγκόσμιας ηλεκτρονικής διακυβέρνησης (ηλεκτρονικής δικτατορίας);


Ότι μέχρι το τέλος του χρόνου θα διατίθεται και στην ελληνική αγορά ένα τσιπάκι που θα εμφυτεύεται στα παιδιά των οποίων οι γονείς επιθυμούν να τα παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο και διαρκώς ακόμα και απο το κινητό τους τηλέφωνο.


Με λίγα λόγια θα αρχίσει με αυτόν τον δόλιο και σοκαριστικό τρόπο η prova generale για το επερχόμενο μαζικό τσιπάρισμα όλων των πολιτών.


Ένα τσιπάρισμα που θα γίνει,
όπως δηλώνουν οι αρμόδιοι τεχνικοί της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, στο χέρι ή στο μέτωπο και που όπως αναδείξαμε σε προηγούμενη ανάρτησή μας δεν θα χρειάζεται ούτε κάν εμφύτευση μιας και θα μπορεί να τοποθετείται σαν διαφανές αυτοκόλητο (βλ.εδώ και εδώ)

Φυσικά όπως και στις άλλες λαοκτόνες και εθνοκτόνες εφαρμογές της αναδυόμενης νεώτερης "Νέας Τάξης Πραγμάτων" και σε αυτήν υπάρχει ... το "ζαχαρωτό" επικάλυμα.


Σε αυτήν την περίπτωση
προκειμένου να πεισθούν οι γονείς ώστε να μεταχειριστούν το παιδί τους όπως και το κατοικίδιο, για την κατοχή του οποίου η πολιτεία δια νόμου επέβαλε την εμφύτευση microchip, προσφέρουν την παλιά προπαγάνδα που χρησιμοποίησαν στο εξωτερικό εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα "διαχείριση της προσωπικής ελευθερίας ".

Αν λοιπόν "τσιπάρεις" το παιδί σου
όχι μόνο θα ενημερώνεσαι για το αν και πότε μπήκε ή βγήκε στο σχολικό λεωφορείο ,αλλά και το άν φόρεσε τη ζώνη ασφαλείας, πράγμαγια το οποίο θα ενημερώνεται και ο υπολογιστής στη θέση του οδηγού.

Αυτό πάντως που μας κάνει εντύπωση,
είναι το ότι μέσα σε λίγες ημέρες οι ειδήσεις που σχετίζονται εμμέσως ή αμέσως με εφαρμογές της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και της διαχείρισης της ελευθερίας μας, έρχονται με καταιγιστικό ρυθμό είτε αφορούν στο μαζικό ηλεκτρονικό φακέλωμα απο το υπ. οικονομικών, είτε στην ηλεκτρονική συνταγογράφηση και την κλοπή προσωπικών δεδομένων 900.000 "φακελωμένων" ασθενών, είτε στο "ενιαίο ψηφιακό ληξιαρχείο"και την κάρτα του πολίτη.

Όταν διαβάσαμε πάντως την είδηση για το "χρηστικό" τσιπάρισμα των παιδιών,
ήλθε στο μυαλό μας εκείνη η μέρα, που ο πεινασμένος αθηναϊκός λαός στριμωχνόταν στην πλατεία Συντάγματος για να προμηθευτεί δωρεάν απο τους παραγωγούς της Βοιωτίας μία σακκούλα πατάτες.Εκείνη την ημέρα, που λίγα μέτρα πιο κεί , μέσα στο κοινοβούλιο, οι εκ των "αρίστων" της ελληνικής κοινωνίας και "εκπρόσωποι" του λαού, συζητούσαν νομοσχέδιο που αφορούσε τα "δεσποζόμενα και αδέσποτα ζώα" , το πως και πότε θα τσιπάρονται , πόσο θα τιμωρούνται οι παραβάτες ιδιοκτήτες κλπ.

Αντί
λοιπόν να μαζευτούν και να κάνουν ένα συνέδριο που θα είχε ως θέμα π.χ τον υποσιτισμό και τις εξ αυτού λιποθυμίες μαθητών στα δημόσια σχολεία.

Αντί
να στείλουν όλο το Δ.Σ του νοσοκομείου Παίδων "Αγία Σοφία" μαζί με τον προϊστάμενο υπουργό υγείας στον εισαγγελέα, επειδή με δόλιο τρόπο έκλεισαν το μοναδικό δημόσιο παιδοκαρδιοχειρουργικό κέντρο και δημιούργησαν σοβαρά εμπόδια στην θεραπεία των καρδιοπαθών παιδιών στέλνοντας στο θάνατο, μόνο τους τελευταίους δύο μήνες, τρία απο αυτά τα παιδάκια.

Αντι λοιπόν να κάτσουν κάτω και να σκεφτούν πως θα αντιμετωπίσουν την διαρκώς και με ραγδαίους ρυθμούς αυξανόμενη φτώχεια στην Ελλάδα, κάνουν συνέδρια για το πώς θα βελτιωθεί ηλεκτρονικά η χούντα την οποία επι της ουσίας υπηρετούν.


Τσιπ για μαθητές και σχολικά


Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ:

http://www.klassikoperiptosi.blogspot.com/2012/04/blog-post_6964.html

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP