Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Καμμένος: Κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια…


Στη φυλακή της Αίγινας που βρέθηκα από τη χούντα διαπίστωσα τη φρενοβλαβή θρασύτητα και αυθάδεια των πωρωμένων απατεώνων: Το παίζανε όλοι αρχάγγελοι της τιμιότητας και της ηθικής, αδιάφθοροι και συκοφαντημένοι…
Όσο πιο αχρείος απατεώνας ήταν κάποιος

τόσο πιο γοερά διαρρήγνυε τα ιμάτιά του ότι δεν έκανε απολύτως τίποτα…

Κάποιος είχε δολοφονήσει τον αδελφό του για μια φέτα καρπούζι και ισχυριζόταν ότι κάποιοι κακοί συγγενείς τον συκοφάντησαν για να εισπράξουν αργύρια!!!

Αυτό μου έφερε στη μνήμη ο υπαινιγμός του Καμμένου εναντίον της Κλασσικοπερίπτωσης περί αργυρίων…


Φυσικά δεν με εξέπληξε,
διότι από την εποχή της Χούντας μέχρι σήμερα έζησα πολύ καλά και από όλες τις πλευρές, την αυθάδη θρασύτητα και υποκρισία των πολιτικών ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ…

Είναι όμως χυδαιότατη και γλοιωδέστατη πρόκληση να κατηγορεί ο Καμμένος, όσους αποκαλύπτουν τον πολιτικό του αμοραλισμό και τυχοδιωκτισμό, ότι τα «έχουν πιάσει», ή είναι αιχμάλωτοι των «αργυρίων»: Εξ ιδίων κρίνει τα αλλότρια…


Με τέτοιες πολιτικές «αλητείες» επιχειρεί να τρομοκρατήσει…


Καημένε Καμμένε, η ιστορία του καθενός και τα οικονομικά βιογραφικά του είναι ο καθρέπτης του. Δέχεσαι μια απλή σύγκριση της ιστορίας σου, των περιουσιακών σου στοιχείων και των διαπλοκών σου με τα δικά μας; Για να δούμε ποιοι είναι λάτρεις και αιχμάλωτοι των αργυρίων, ποιοι είναι ιδεολόγοι και αδιάφθοροι αγωνιστές και ποιοι πολιτικάντηδες απατεώνες;


Άστα λοιπόν αυτά περί «αργυρίων», άσε τις πολιτικές, γκαιμπελίστικες «αλητείες» και απάντησε στα ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ και τις ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ της πολιτικής κριτικής…


Τα μέσα που χρησιμοποιεί κάποιος δείχνουν το σκοπό του.


Και απέναντι σε τέτοιες γκαιμπελίστικες πρακτικές ΟΥΔΕΙΣ δικαιούται να μένει απαθής και σιωπηλός. Ιδιαίτερα τα ιστολόγια, διότι με τέτοιους γκαιμπελισμούς θα γονιμοποιήσουν το έδαφος για τη φίμωσή μας…


Παραθέτουμε τώρα την ελεεινότητα του Καμμένου (του «εθνοσωτήρα» μας) εναντίον της «Κλασσικοπερίπτωσης», καθώς και το σχόλιο της «Κλασσικοπερίπτωσης»:

http://www.klassikoperiptosi.blogspot.com/2012/04/blog-post_17.html


Απάντηση σε σχόλιο που μας έστειλε ο κ. Καμμένος


Πρόκειται για ένα σχόλιο που φέρει την υπογραφή του κ. Καμμένου ωστόσο υπεβλήθη ως σχόλιο ανωνύμου στην ανάρτησή μας με τίτλο :
Καμμένος - "Ανεξάρτητοι Έλληνες - "Κάρτα Του Πολίτη": "Αυγό να πάρεις απ' αυτόν, δεν έχει κρόκο μέσα".

Ανώνυμος είπε...

Χριστός Ανέστη. Τα πρακτικά που δημοσιεύετε δείχνουν ξεκάθαρα το αντίθετο με αυτό που βάζετε στήν επικεφαλίδα. Ήμουν είμαι και θα είμαι αντίθετος με το ηλεκτρονικό φακέλωμα και τήν νέα τάξη πραγμάτων σταματήστε λοιπόν να ψεύδεστε και να συκοφαντείτε.. ΝΤΡΟΠΗ Υ.Γ. Ελπίζω από λάθος και όχι έναντι αργυρίων.....
Πάνος Καμμένος


Ο/Η ΚΛΑΣΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗ είπε...

Αληθώς Ανέστη ο Κύριος. Δεν είμαστε σε θέση να πιστοποιήσουμε το γνήσιο της υπογραφής στο τέλος του σχολίου, μιας και αυτό υπεβλήθη ως σχόλιο ανωνύμου. Αν όμως πρόκειται όντως για σχόλιο του κ. Καμμένου, θα του συνιστούσαμε να μελετήσει, δειγματοληπτικά έστω, τις αναρτήσεις της "Κλασσικοπερίπτωσης" και ίσως καταλάβει ότι εμείς τουλάχιστον δεν μασάμε τα λόγια μας και φοράμε το ίδιο "σακάκι" από τότε που ξεκινήσαμε.

Κ. Καμμένε, τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της "αντίστασής" σας στο ηλεκτρονικό φακέλωμα και στη Νέα Τάξη Πραγμάτων καθορίζονται όχι μόνο από βολικές για την προπαγάνδα περιστασιακές σας απόψεις αλλά από τη συνολική πολιτική σας πορεία και κυρίως τις σχετικές με το συγκεκριμένο θέμα πολιτικές ενέργειες.

Γιατί λοιπόν δεν απαντάτε σε όλα αυτά που αναδεικνύονται στη παρούσα ανάρτηση αλλά και στις άλλες που έχουμε αναρτήσει σχετικά με τις θέσεις σας;

Θα νοιώθαμε ενδεχομένως ντροπή (όπως μας ...προτείνετε) σαν υπέρμαχοι της Ορθόδοξης πίστης και της εθνικής μας ανεξαρτησίας αν π.χ:

1)Tιμούσαμε (όπως εσείς) δημοσίως με την παρουσία μας το πρόσωπο και κατ’ επέκταση την ιστορία του εκλιπόντος δημάρχου της Τήλου ο οποίος ως δούρειος ίππος της Νέας Τάξης Πραγμάτων και της Νέας Εποχής αποπειράθηκε με την ...ευγενική χορηγία του ΠΑΣΟΚ και του ΓΑΠ να εισαγάγει από την πίσω πόρτα τον γάμο των ομοφυλοφίλων.

2)Συμφωνούσαμε (όπως εσείς)με τον κ. Σ. Λυγερό και την ερμηνεία του σχετικά με τον γνήσιο "φεντεραλισμό" και την παραχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας, υπό την προϋπόθεση και στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής ομοσπονδιοποίησης(όπως ισχυρίσθηκε),"να έπρατταν το ίδιο και οι άλλες ευρωπαϊκές χώρες" (βλ. σχετική ανάρτηση και video από τη ΝΕΤ) Σχετικά με τον υπαινιγμό περί "αργυρίων, σας τον επιστρέφουμε.
Αν μη τι άλλο σας είχαμε αξιολογήσει ως εξυπνότερο χρήστη πολιτικάντικων επιχειρημάτων.

Η συνηθισμένη παλιά και από κάθε άποψη φθηνή χρήση του μιστριού και της λάσπης, μπορεί να ήταν πετυχημένη μέθοδος την εποχή του Γκαίμπελς, όμως σήμερα που ο λαός έχει εκ των πραγμάτων οξύνει την πολιτική του αντίληψη και μνήμη δεν πιάνει.

Τα δικά μας έσοδα
έχουν μειωθεί τραγικά όπως και όλων των άλλων μη προνομιούχων Ελλήνων, πράγμα που καταδεικνύει ότι οι δικές μας τσέπες δεν έχουν ούτε "αργύρια" ούτε άλλου είδους "βαρίδια" και εν πάση περιπτώσει εμείς δεν ασχοληθήκαμε με τα δικά σας "αργύρια" αλλά με τον ανακόλουθο πολιτικό σας λόγο.

Όσοι μας παρακολουθούν τα τελευταία χρόνια έχουν αντιληφθεί αυτό που δυστυχώς δεν μπορείτε εσείς, ότι δηλαδή οι δικές μας "κόκκινες γραμμές" χαράχτηκαν πολλά χρόνια πριν από τους γνήσιους αγωνιστές του Έθνους και της πίστης μας και όχι από τις πολιτικές συγκυρίες και τις εφήμερες κομματικές συμμαχίες ή τις άνευ πολιτικού περιεχομένου "αντιμνημονιακές" ιδεολογίες.

Όσο μας επιτρέπει το σύστημα που υπηρετήσατε ως κυβερνητικός και που εξακολουθείτε να υπηρετείτε ως "αντιμνημονιακός",θα λέμε και θα γράφουμε όσα έχουμε στην καρδιά και το μυαλό μας.


Διαβάστε αναλυτικά κείμενα για τον Καμμμένο ΕΔΩ:

α). Καμμένος: Η νέα ξόβεργα

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6371

β). Η «φόλα» Καμμένου και τα «βαποράκια» της…
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6400

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP