Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Η κυβερνητική μυθολογία για τα φάρμακα


Η δωσίλογη αυθάδεια αυτής της κυβέρνησης έχει πάρει ψυχωτικές διαστάσεις: Δεν εμφανίζει απλώς το μαύρο σαν άσπρο, αλλά και με υστερικές κραυγές κατατάσσει στο «μαύρο» κάθε έναν που διαφωνεί με τη δολοφονική της πώρωση…
Εκτελεί, εν ψυχρώ, τα συμβόλαια θανάτου των ΥΠΕΡ-εθνικών επιχειρηματικών μαφιόζων

εναντίον της ελληνικής κοινωνίας και ταυτόχρονα κατηγορεί ΟΛΟΥΣ τους άλλους που ασκούν, έστω αναιμική και λεκτική αντιπολίτευση, για επιχειρηματικές διαπλοκές.

Η περίπτωση των φαρμάκων είναι από τις πιο αποκαλυπτικές. Εδώ απαστράπτουν τα χαρακτηριστικά της δωσίλογης κυβερνητικής αλητείας, στο πρόσωπο του παρανοϊκού στρατάρχη-κλόουν της κυβέρνησης, που δίνει καθημερινές παραστάσεις στα ΜΜΕ: Του Άδωνι Γεωργιάδη.

Αυτό το «όνειδος» του αμοραλισμού και του δωσιλογισμού επιχειρεί απεγνωσμένα να «φυλακίσει» το ζήτημα των φαρμάκων σε μια δευτερεύουσα πτυχή, αποκρύπτοντας όλα τα πρωτεύονται και ουσιαστικά ζητήματα και κυρίως ότι είναι η ίδια κυβέρνηση που εκτελεί τις διαταγές των πολυεθνικών πάνω στο φάρμακο.

Ποια είναι η ταχυδακτυλουργία των δωσίλογων και οι κομπασμοί της υπουργικής «αλητείας»; ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ταυτίζεται με τις ελληνικές φαρμακοβιομηχανίες ενάντια στην εισαγωγή φτηνών γενόσημων.

Τι αποκρύπτεται επιμελώς:


ΟΤΙ αυτά τα γενόσημα, φάρμακα αμφιβόλου αξίας, ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ, στην Ινδία και στο Μπαγκλαντές, από τις πολυεθνικές: Γερμανικές και Αμερικάνικες.

Αποκρύπτεται δηλαδή ότι αυτή η πολιτική της κυβέρνησης στα φάρμακα αποτελεί ΕΝΤΟΛΗ (διαταγή) των πλανητικών πολυεθνικών με στόχο την αποδυνάμωση και εξόντωση των ελληνικών φαρμακοβιομηχανιών.

Εκτελούμε, με άλλα λόγια, τις διαταγές των πλανητικών ληστών και δημίων (του 4ου Ράιχ) και κατηγορούμε για διαπλοκή αυτούς που μας αντιπολιτεύονται…

Εκτελούμε τις ΔΙΑΤΑΓΕΣ της τρόικας με υπερβάλλοντα δουλικό ζήλο (διαταγή της τρόικας είναι και αυτό το μέτρο) και παράλληλα το παίζουμε άσπονδοι εχθροί της εγχώριας διαπλοκής: Παραλήρημα πολιτικού αμοραλισμού και ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ…

Υπάρχει, όμως και μια άλλη πιο σοβαρή διάσταση της δωσίλογης ΑΠΑΤΗΣ: Η στρατηγική της ΟΛΙΚΗΣ ισοπέδωσης του συστήματος ΥΓΕΙΑΣ.

Η κυβέρνηση με την τροπολογία της αυτή για το φάρμακο και τα δημαγωγικά της παραληρήματα για «φτηνά φάρμακα» επιχειρεί να συγκαλύψει και να αποκρύψει τη δολοφονική της πολιτική για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη: Τις άγριες περικοπές και την επιβάρυνση των λαϊκών στρωμάτων για μια σειρά από παροχές σε φάρμακα, εξετάσεις, νοσηλεία κ.λπ…

Επιχειρούν τα ανδρείκελα να αποπροσανατολίσουν, να αποκρύψουν ή να «διασκεδάσουν» το ολέθριο και κατεδαφιστικό έργο τους στην Υγεία: Κλείσιμο Νοσοκομείων, απολύσεις νοσηλευτικού προσωπικού και άγριες περικοπές στη δημόσια φαρμακευτική δαπάνη.

Με αυτή τη δωσίλογη στρατηγική
των ανδρεικέλων του 4ου Ράιχ οι δημόσιες δαπάνες για την Υγεία έχουν διαμορφωθεί για το 2014 στα 2δισ. ευρώ, από 5,3 δισ. ευρώ το 2009.

Επίσης
οι δαπάνες Υγείας του προϋπολογισμού είναι μειωμένες κατά 19,7%, σε σχέση με το 2013.

Το να κατεδαφίζεις, συνεπώς, ΟΛΟΚΛΗΤΙΚΑ την Υγεία, να εκτελείς, με την πώρωση του ψυχρού εγκληματία, τις εντολές των πολυεθνικών και από την άλλη να κατηγορείς τους πολιτικούς σου αντιπάλους σαν «διαπλεκόμενους», αυτό αποτελεί το έσχατο παραλήρημα αμοραλισμού της δωσίλογης παράνοιας και υποκρισίας…

Φυσικά η «Αντιπολίτευση» του ΣΥΡΙΖΑ είναι λειψή και παραπλανητική, ενταγμένη και αυτή μέσα στις ίδιες ορειχάλκινες πλάκες της πλανητικής, ιμπεριαλιστικής ισοπέδωσης, μέσα στα πλαίσια μιας πιο «ισορροπημένης» διαχείρισης του 4ου Ράιχ. Αυτό, όμως είναι άλλο ζήτημα, εξάλλου το έχουμε αναλύσει διεξοδικά…

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP