Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Νέο θεατρικό επεισόδιο στην κατοχική Βουλή: Κουίκ εναντίον ΣΥΡΙΖΑ…


Εδώ έχουν χαθεί τα αυγά και τα πασχάλια…
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΑΝΕΛ …έχασε το στόχο: Αντί να τα «ρίξει» στην κυβέρνηση των δωσίλογων ανδρεικέλων, τα «έριξε» στο ΣΥΡΙΖΑ!!!


Πραγματικά ζούμε σε φρενοκομείο. Ο Αρχηγός (Καμμένος) συμμαχεί με το ΣΥΡΙΖΑ και δηλώνει ΥΠΕΡ της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ και έρχεται ο Κουίκ και τα «καρατομεί» το ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε:

«Πυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Τέρενς Κουίκ στην ομιλία του στη Βουλή στη συζήτηση για την πρόταση μομφής που κατέθεσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης."Καταφέρατε να συσπειρώσετε την συγκυβέρνηση του μνημονίου και αύριο το βράδυ αν πάρουν ψήφους εμπιστοσύνης να πανηγυρίζουν ως νικητές και να τους δώσετε έξι μήνες το φιλί της ζωής", τόνισε μεταξύ άλλων ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων και πρόσθεσε:
"Ζητάτε να πέσει η κυβέρνηση χωρίς να έχετε ένα κυβερνητικό πρόγραμμα. Ποιο είναι το πρόγραμμα σας;"
"Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες τουλάχιστον σε ό,τι αφορά και εμένα δεν θα γίνουμε ποτέ ουρά σας. Και δεν γίνεται γιατί εμείς έχουμε ένα πρόγραμμα το οποίο το ακολουθούμε πιστά από την ημέρα που τελείωσαν οι εκλογές τον Ιούνιο του 2011. Εσείς από τότε μέχρι τώρα μας έχει πιάσει ναυτία, δεν ξέρουμε ακριβώς ποια είναι η θέση σας. Αύριο να ξέρετε ότι η ψήφος μου θα είναι ένα ισχυρό "ναι" στην πρόταση των Ανεξάρτητων Ελλήνων για εκλογές έτσι ώστε να πάμε κάποια στιγμή σε μια κυβέρνηση εθνικού σκοπού και εθνικής ενότητας. Και η ψήφος μου θα είναι ένα πολύ ισχυρό "όχι" σε αυτό το οποίο κάνατε, να δώσετε ένα φιλί της ζωής, θα είναι ένα ισχυρό όχι απέναντι σε ένα συστημικό και εν πολλοίς επικίνδυνο κόμμα, με τις διάφορες συνιστώσες που έχει: τη συνιστώσα της δραχμής, τη συνιστώσα που καταφέρεται εναντίον του κάθε επενδυτή, εκείνη που υπερασπίζεται τους κάθε λογής κατηγορούμενους για τρομοκρατικές ενέργειες".


ΑΠΟ:
http://www.enikos.gr/politics/189359,BINTEO-Sfodrh_epi8esh_toy_Koyik_ston_SYR.html

Αντί η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ να προκαλέσει ρωγμές στην κυβέρνηση, ΠΡΟΚΑΛΕΙ ρωγμές στον κόμμα του Καμμένου ΥΠΕΡ της κυβέρνησης…

Παράνοια…


 Διαβάστε και ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7980

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP