Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Όχι κατακραυγή για το Νότη. Μόνο κατανόηση, φροντίδα και προδέρμ

Από τον σΑτΥρΟπΡόΚο


- Μετά τα «Νέα Δειλινά» ανοίγει και η «Νέα Αυγή» στην οποία θα εμφανίζεται ο Νότης. Μαζί με το ουίσκι θα σερβίρονται και φρίσκις. Το πρόγραμμα θα ανοίγει ο Καιάδας.
- Η στήλη συμπαραστέκεται στο Νότη που αυτή τη στιγμή βάλλεται από το σύστημα και το καλλιτεχνικό κατεστημένο. Ο λαϊκός μέγιστος τροβαδούρος, είναι βέβαιο ότι θα αντέξει την επίθεση.


- Εγκαλείται επειδή λέει αλήθειες. Είχε πει, παλιότερα, ότι οι λαθρομετανάστες προσβάλουν την αισθητική του και ότι τώρα πρέπει όλοι μας να στηρίξουμε το μπακιρένιο μεσημέρι.

- Προφανώς θεωρεί ότι έχει λευκότερο δέρμα από εκείνους και ότι οι στιλιστικές και οι λαμέ ενδυματολογικές του προτιμήσεις είναι πιο προχωρημένες και μια θέση στη Βουλή τον περιμένει δίπλα στον Ίλια Κας.

- Πάντως, αν βρεθεί καμιά φορά στο Πακιστάν και φορέσει εκείνα τα λαμέ που προτιμάει, δεν νομίζω να τον περάσει κανένας ντόπιος για αλλοδαπό!

- Όπως μαθαίνουμε
το ηθικό του είναι ακμαίο και φτάνουν προς αυτόν μηνύματα συμπαράστασης και αλληλεγγύης. Υπάρχει σκέψη τα τραγούδια του να ακούγονται σε όλες τις επετείους της χιτλερικής κτηνωδίας.

- Οι δηλώσεις του Νότη ενόχλησαν και τον Μεγάλο Αρχηγό σε σημείο που στο πρωινό που πήρε με τον Σόιμπλε, δεν έβαλε τίποτα στο στόμα του, εκτός από δύο κούπες πικρό καφέ.

- Ο Μεγάλος Αρχηγός, χρειάστηκε να πάει στη Μεγάλη του Αρχηγό για να καταλάβουμε ότι τελικά, δεν είναι και τόσο «Μεγάλος» όπως προσπάθησε να φανεί στη Βουλή απέναντι στον «Μικρό».

- Ο «Μικρός», με τη σειρά του, αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον «Τατσό»,
το οποίο, προς το παρόν είναι ελεγχόμενο. Το πρόβλημα θα μεγαλώσει αν ο «Τατσό» στο μέλλον, αρχίζει να παίρνει κιλά και να φέρνει προς το Θόδωρο.

- Ο Ιταλός Λέτα
ψηφίζει Σαμαρά για πρόεδρο όλης της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Προφανώς το έχουν πάρει απόφαση οι «φίλοι» του ότι τα ψωμιά του ως πρωθυπουργός της Ελλάδας μάλλον σώθηκαν.

- Μάθαμε ότι ένας 16χρονος πέθανε από την πείνα. Αν είχε ακούσει τον πρωθυπουργό για το πρωτογενές πλεόνασμα ίσως να μπορούσε να αντέξει. Αν είχε ακούσει και τη Μέρκελ, μπορεί και να ένιωθε ευτυχισμένος.

- Κι αυτή ριμάδα η πείνα δεν περνάει ούτε με αριθμούς ούτε με στατιστικά στοιχεία ούτε με επαναδιαπραγματεύσεις ούτε με πρωτογενή πλεονάσματα. Μόνο με πρωτογενή τροφή.

- Σημεία ζωής έδωσε κι ο Γιάννος (ο «για το σοσιαλισμό παλεύουμε όλοι»),
λέγοντας πως αν ήταν εκείνος στα πράγματα, θα έδιωχνε το μνημόνιο. Ο Σημίτης το ξέρει; Ή ευελπιστεί σε επιστροφή στα πάτρια κομματικά εδάφη;

- Πανηγύρι σωστό έγινε χθες το πρωί σε έναν δρόμο της γειτονιάς μου. Οι μανάδες έβγαλαν τα νήπια μέχρι τεσσάρων ετών να δουν για πρώτη φορά ένα παράξενο αυτοκίνητο. Πώς το λένε μαμά; Βυτιοφόρο παιδί μου!

- Λέγεται ότι η ελληνική κυβέρνηση απείλησε(Wink την τρόικα με εκλογές.
Από πότε οι εκλογές, η ανώτερη έκφραση της λαϊκής βούλησης, το απαύγασμα της δημοκρατίας, είναι απειλή; Φοβάται η τρόικα το λαό;

- Άρχισαν οι μηνύσεις προς τον Άδωνι Γεωργιάδη.
Τον θεωρούν υπεύθυνο που δεν λειτουργούν τα νοσοκομεία σε πολλά νησιά. Άδικα όμως. Ο άνθρωπος καμαρώνει γι’ αυτό το επίτευγμα. Το έχει για παράσημο!

- Το Μάρτιο τελειώνουν τα βάσανα. Πιστοποιείται το πρωτογενές πλεόνασμα και μπαίνει η ταφόπλακα σε μισθούς, συντάξεις και δικαιώματα. Αυτό σχεδιάζουν, αλλά μάλλον στα σχέδια θα μείνουν…

ΠΗΓΗ:
http://kyrgiakischristos.wordpress.com/


Διαβάστε και ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=8026
 

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP