Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

«Ατομική τρομοκρατία» σήμερα δεν μπορεί να υπάρξει


Εκτός από την ακροδεξιά η οποία είναι συνδεδεμένη με το παρακράτος και τις μυστικές υπηρεσίες, υπάρχουν και κάποιοι μέσα στην «αριστερά» που εξακολουθούν να πιστεύουν στην «αριστερή τρομοκρατία». Να μας λένε δηλαδή ότι οι «οργανώσεις ένοπλης πάλης μειοψηφικής βίας είναι μέρος του επαναστατικού κινήματος»!!!
Κατά κανόνα αυτοί που έχουν αυτήν την άποψη είναι «χρήσιμοι ηλίθιοι» του καθεστώτος, στην καλύτερη περίπτωση. Διότι υπάρχει και η περίπτωση της διατεταγμένης υπηρεσίας, ότι αποτελούν δηλαδή υποπρακτορεία των μυστικών υπηρεσιών.


Το ωραίο μ’ αυτούς τους επαγγελματίες «αντιρατσιστές» (γιατί μέσα από αυτό το χώρο εκφράζονται αυτές οι απόψεις), είναι το αυθάδες θράσος τους (οι προβοκάτορες χαρακτηρίζονται για την αυθάδειά τους).

Μας λένε λοιπόν με ύφος πολλών καρδιναλίων ότι δεν μπορεί να κατανοήσουν την «επιμονή ορισμένων να μιλούν ότι η συγκεκριμένη ενέργεια είναι έργο προβοκατόρων, ή μυστικών υπηρεσιών, χωρίς να μπορεί να το αιτιολογήσουν, αλλά παρουσιάζονται κατηγορηματικοί στο εγκεφαλικό τους κατασκεύασμα».

Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα: Τέτοιο θράσος. Διότι το «εγκεφαλικό κατασκεύασμα» υπάρχει στη δική τους αυθαιρεσία και απολυτότητα, στην ψυχωτική τους εμμονή (διατεταγμένη) περί «ατομικής τρομοκρατίας»: Μια τρομοκρατία που έχει περάσει ανεπιστρεπτί, ακριβώς γιατί έχουν ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ οι όροι που τη γέννησαν: Οικονομικοί, κοινωνικοί, πολιτικοί και οργανωτικοί.

Αλλά εκτός αυτού και αυτή η τρομοκρατία (η «ατομική τρομοκρατία») ΠΟΤΕ δεν υπήρξε «μέρος του επαναστατικού κινήματος». Η θεωρία του επαναστατικού κινήματος το έχει ξεκαθαρίσει το ζήτημα τελειωτικά.

Αλλά σήμερα δεν μπορεί να ΥΠΑΡΞΕΙ ούτε αυτή η «ατομική τρομοκρατία»: Αυτό το έχει ξεκαθαρίσει τελεσίδικα η Ιστορία και η πολιτική επιστήμη, πλήθος ιστορικών γεγονότων και ντοκουμέντων, καθώς και η πρόσφατη ιστορική εμπειρία, τόσο στην Ελλάδα. όσο και παγκόσμια…

Υπάρχει, συνεπώς, άπειρο ιστορικό και πολιτικό υλικό, που αιτιολογεί, αποδεικνύει και ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΙ κατηγορηματικά την άποψη: Η μόνη «τρομοκρατία» που υπάρχει σήμερα είναι του κράτους, του παρακράτους και των μυστικών υπηρεσιών.

Εγκεφαλικό κατασκεύασμα και δόλια αυθαιρεσία είναι να υποστηρίζει κανείς, με βάση το σχήμα της παλιάς «ατομικής τρομοκρατίας», ότι είναι δυνατόν να υπάρξει τέτοια και στις σημερινές συνθήκες.

Το ΡΕΣΑΛΤΟ έχει αναλύσει και αποδείξει λεπτομερειακά ότι η «τρομοκρατία» σήμερα είναι των μυστικών υπηρεσιών. Και όχι μόνο έχει αναλύσει κουραστικά το ζήτημα, αλλά έχει προσκομίσει και καταλυτικά ιστορικά ντοκουμέντα, αποδείξεις και «εγχειρίδια» των ίδιων μυστικών υπηρεσιών.

Ενδεικτικά παραπέμπουμε:

α). Κείμενα γενικής, στρατηγικής τοποθέτησης:

1) Οι «σπόνσορες» και οι σκηνοθέτες της τρομοκρατίας
http://www.resaltomag.gr/168.mag
2) Η νέα τρομοκρατική μασκαράτα και οι τσαρλατάνοι
http://www.resaltomag.gr/171.mag

β). Κείμενα συγκεκριμένης ανάλυσης:
1). «ΣΕΧΤΑ»: Το ανατριχιαστικό σάλπισμα της φασιστικής βίας
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=3498
2). Τρομοκρατική σχιζοφρένεια και τρομολαγνική υστερία
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=19896#19896

Σήμερα πρέπει να είναι κανείς παντελώς ηλίθιος ή όργανο του κράτους και των μυστικών υπηρεσιών για να πιστεύει ότι μια μικρή συνωμοτική ομάδα μπορεί να τα βάλει για πολύ με το πολυκέφαλο δίκτυο των μυστικών υπηρεσιών και με τα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα που διαθέτουν.

Σήμερα πρέπει να είσαι βλάκας με περικεφαλαία ή εγκάθετος για να μην μπορεί να αντιληφτείς ότι αυτές οι ομάδες που εμφανίζονται, σαν κομήτες, κατά καιρούς, δεν έχουν καμία, απολύτως καμία σχέση, ούτε με το μύθο πλέον της «ατομικής τρομοκρατίας»

Το ιδεολογικό πλαίσιο αυτών των ομάδων της ιστορικά πλέον ανύπαρκτης «ατομικής τρομοκρατίας, ήταν σαφέστατο, καθώς και οι στόχοι των κτυπημάτων τους οι οποίοι ΠΑΝΤΑ καθορίζονταν από την κατάσταση του λαϊκού κινήματος και το τυπικό της «ένοπλης πάλης».

Αυτές οι ομάδες επέλεγαν στόχους μισητών δημίων, αξιωματούχων του καθεστώτος, ισχυρών οικονομικών και πολιτικών παραγόντων που θα σηματοδοτούσαν πρακτικά και καθαρά το ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ιδεολογικό και πολιτικό τους πρόσωπο.

Αυτές οι ομάδες δεν δολοφονούσαν τυφλά και στο σωρό, δεν δολοφονούσαν υποπροϊόντα του καθεστώτος και πολύ περισσότερο πρόσωπα που δεν αποτελούσαν «παράγοντες» ούτε της οργάνωσής τους, όπως έγινε με τη δολοφονία των παιδιών της Χρυσής Αυγής.

Σήμερα στο στόχαστρο αυτών των «τρομοκρατικών» ομάδων είναι ποικίλα αναλώσιμα υλικά του καθεστώτος και ΚΑΝΕΝΑΣ από τους κόμβους του δωσιλογισμού και του φασισμού του 4ου Ράιχ που ζούμε: Τους οικονομικούς κόμβους, τους κυβερνητικούς και κομματικούς κόμβους, τους κρατικούς, τους προπαγανδιστικούς κόμβους κ.λπ…

Τέτοιοι στόχοι δεν είναι στόχοι της ιδεολογίας της «ατομικής τρομοκρατίας», αλλά στόχοι του κράτους, του παρακράτους και των μυστικών υπηρεσιών…

Επίσης μια πράξη της «ατομικής τρομοκρατίας»
δεν ξεπετάγεται από το πουθενά, αλλά αποτελεί προϊόν της πολιτικής κατάστασης και γεννιέται όταν δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ περιθώριο άλλης δράσης, σε συνθήκες απόλυτης δικτατορίας και απολυταρχίας.

Επίσης αποτελεί το προϊόν και το υποπροϊόν αριστερίστικων ζυμώσεων μέσα στο λαϊκό κίνημα που θεοποιούν το τυπικό του ένοπλου αγώνα, μια βιαστική και νευρική του απόφυση.

Που σημαίνει: Ότι εκδηλώνεται διαλεκτικά και συσσωρευτικά μέσα από μια αλυσίδα κλιμακούμενων πρακτικών και ΟΧΙ ξαφνικά και μάλιστα με τεράστια εκπαιδευτική γνώση, οργανωτική ικανότητα και επιχειρησιακή δεινότητα.


Κάθε ομάδα «ατομικής τρομοκρατίας» ξεκινάει από εμβρυακή συνωμοτική κατάσταση για να αναπτυχτεί…


Και δεν αναπτύσσεται ΠΟΤΕ σε μεγάλη επιχειρησιακή μονάδα, διότι συλλαμβάνεται ή την βάζουν στο χέρι οι διωκτικές αρχές και οι μυστικές υπηρεσίες: Η ιστορική εμπειρία είναι κατηγορηματική…


Όταν κάποια ομάδα «ατομικής τρομοκρατίας» έχει τέτοιους μηχανισμούς και εκπαίδευση, όπως οι σημερινές, θα ήταν ψυχωτικά παράλογο να μην τους χρησιμοποιεί στη μαζική δράση του εργατικού και λαϊκού κινήματος, αλλά για τη δολοφονία αναλώσιμων υλικών του καθεστώτος…

ΕΔΩ τα ανδρείκελα του 4ου Ράιχ καταστρέφουν, αποτεφρώνουν και δολοφονούν καθημερινώς και ανηλεώς, σπέρνουν τη ΦΡΙΚΗ, χωρίς ιστορικό προηγούμενο και ΚΑΜΙΑ από αυτές τις ομάδες δεν φάνηκαν σε μια σταθερή βάση…

Η δε καινούργια «οργάνωση»(«Μαχόμενες Επαναστατικές Λαϊκές Ομάδες», ενώ ήταν απούσα από όλη αυτήν τη ΧΡΟΝΙΑ ΦΡΙΚΗ, ήρθε τώρα από το ΠΟΥΘΕΝΑ να εκτελέσει δύο παιδιά!!!

Μόνο τα αμερικανάκια, οι εγκάθετοι και τα «βαποράκια» των μυστικών υπηρεσιών (ακροδεξιάς και «αριστερής» κοπής) μπορεί να αναμασάνε τις χοντρές και ΣΥΝΕΙΔΗΤΕΣ ψευδολογίες του καθεστώτος, τέτοιου είδους παραμύθια περί «αριστερής τρομοκρατίας» («ατομική τρομοκρατία»).

Και μάλιστα ήρθε από χώρους λεπτομερειακά ακτινογραφημένους και ασφυκτικά ελεγχόμενους και χαφιεδομένους…

Η πείρα αυτών των «οργανώσεων» έχει δείξει ότι αυτές αποτελούνται από παιδαρέλια χωρίς στοιχειωδέστατη πολιτική εμπειρία, αλλά με φοβερή «τρομοκρατική» εκπαίδευση, με εξοπλισμούς και γιάφκες, με επιχειρησιακή ικανότητα «εκτελεστών συμβολαίων θανάτου»: Αυτά τα παρανοϊκά, που ούτε τα «αμερικανάκια» δεν τα χάβουν θέλουν να μας τα πλασάρουν, στην Ελλάδα, σαν «ατομική τρομοκρατία»…

Γράφαμε πριν από πολλά χρόνια, μεταξύ άλλων, τα εξής:

«Αν εξετάσει κανείς την ιστορία της τρομοκρατίας θα συναντήσει δύο διαφορετικές μορφές τρομοκρατικών πράξεων: Τις επιθετικές και τις αμυντικές.

Οι δύο αυτές μορφές δεν έχουν μόνο διαφορετική στρατηγική, αλλά και διαφορετικούς στρατηγούς.

Στην επιθετική τρομοκρατία προσφεύγουν οι απελπισμένοι και πλανημένοι, στην αμυντική προσφεύγουν πάντα και μόνο τα κράτη και οι μυστικές υπηρεσίες. Και είναι αμυντική αυτή η τρομοκρατία γιατί είναι η άμυνα των κρατών απέναντι στη βαθιά κοινωνική κρίση και τους φόβους των κοινωνικών και πολιτικών κινημάτων.

Η ιστορία έχει αποδείξει ότι οι πράξεις της επιθετικής τρομοκρατίας δεν έχουν διάρκεια, οδεύουν γρήγορα στην αποτυχία.

Καμία αυθεντική «αριστερή» τρομοκρατία δεν «άντεξε» για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αντίθετα η αμυντική τρομοκρατία, η κατασκευασμένη «αριστερή» τρομοκρατία, νομοτελειακά βεβαίως οδηγείται και αυτή στην αποτυχία, αλλά έχει μια αξιοσημείωτη διάρκεια. Η πλέον παραπλανητική μορφή της αμυντικής τρομοκρατίας είναι η έμμεση: Η τρομοκρατία που φαίνεται ότι στρέφεται εναντίον του κράτους.

Η ιστορία έχει αποδείξει, επίσης, ότι και στην περίπτωση που ξεπηδούν αυθόρμητα τρομοκρατικές ομαδούλες γρήγορα διαλύονται ή πολύ εύκολα παρεισφρύουν σε αυτές οι μυστικές υπηρεσίες και τις κατευθύνουν.

Με βάση όλα αυτά τα ιστορικά και πολιτικά δεδομένα, αλάθευτα και κατηγορηματικά, καταλήγει κανείς ότι η «17 Νοέμβρη» είναι μια οργάνωση αμυντικής και έμμεσης τρομοκρατίας.

Είναι μια αμυντική τρομοκρατία απέναντι στον αντιαμερικανισμό της ελληνικής κοινωνίας, μια τρομοκρατία που φαίνεται ότι στρέφεται εναντίον του αμερικανισμού. Μια τρομοκρατία που παγιδεύει, ενοχοποιεί και κατασκευάζει αναλώσιμα θύματα…

ΑΥΤΑ τα δύο ουσιώδη χαρακτηριστικά μιας τρομοκρατίας σταθερής, μακράς και ασύλληπτης, καταγράφουν τη «17Ν» στις κατασκευασμένες τρομοκρατικές οργανώσεις των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ…»

Για να γίνει πιο καθαρό πολιτικά αυτό θα πρέπει να δούμε ποια είναι η ιδεολογική λειτουργία του μύθου της τρομοκρατίας».

Όποιος, συνεπώς, μιλάει σήμερα με όρους «ατομικής τρομοκρατίας» ή διακατέχεται από τη νεανική αφέλεια και ηλιθιότητα των αστικών γόνων των Βορείων Προαστείων ή είναι συνειδητό όργανο της ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ του κράτους και των μυστικών υπηρεσιών…

ΣΗΜΕΡΑ δεν πρέπει να αφήνουμε καμία χαραμάδα γύρω από τη μυθολογία της «ατομικής τρομοκρατίας»: Τέτοια δεν μπορεί να υπάρξει, στην καλύτερη περίπτωση να φτάσει μέχρι τα «γκαζάκια»…

Η ΜΟΝΗ τρομοκρατία που υπάρχει σήμερα, η ΜΟΝΗ που μπορεί να υπάρξει, είναι αυτή που κατασκευάζουν οι μυστικές υπηρεσίες…


Διαβάστε και ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=8002
  

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP