Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Το Πολυτεχνείο και η σφετεριστική αυθάδεια…


Κάθε χρόνο στην επέτειο της Εξέγερσης του Νοέμβρη του 1973 κατακλύζεται η εμπορική αγορά από τους σφετεριστές του Πολυτεχνείου και συνωστίζεται στην τηλεοπτική αγορά το πλήθος των κάλπικων παράδων…
Οι πάντες σπεύδουν στις τηλεοπτικές πασαρέλες να πουλήσουν όλα τα «κουρέλια και τους σπάγκους του παζαριού τους».


 
Βεβαίως αυτά που καταναλώνονται κυρίως είναι οι παραχαράξεις του Πολυτεχνείου και τα ψεύδη, τα ασύστολα ψεύδη.

Το πλέον, όμως εμετικό είναι ο ΣΦΕΤΕΡΙΣΜΟΣ και η καπηλεία του Πολυτεχνείου από τους εμπόρους της «προοδευτικότητας», τους «αριστερούς» κάθε απόχρωσης, από όλους εκείνους με τα ισόβια «αριστερά» πιστοποιητικά. Απ’ όλους αυτούς που ξεπούλησαν και εξαργύρωσαν τα πάντα: Όλα τα αγωνιστικά υπάρχοντά τους. Σαν μικρομπακαλίστικες ψυχές πούλησαν «τοις μετρητοίς» το λίγο «ηρωισμό» τους και τις αντιδικτατορικές τους μετοχές στο Χρηματιστήριο της πολιτικής συναλλαγής.

Ο σφετερισμός της Ιστορίας, με τη συνακόλουθη διπροσωπία, υποκρισία και απάτη, χαρακτηρίζει ΠΑΝΤΑ τα εκφυλιστικά ΠΟΛΙΤΙΚΑ φαινόμενα και «υποκείμενα» της Ιστορίας.

Στους κόλπους της Αριστεράς ο σταλινισμός αποτελεί το ΟΝΕΙΔΟΣ της σφετεριστικής αυθάδειας.

Τα ελληνικά προϊόντα και υποπροϊόντα του σταλινισμού, πλήρως, σήμερα ενσωματωμένα στο σύστημα, ζουν και αναπνέουν ακόμα μόνο μέσω του σφετερισμού και της εμπορίας των αγωνιστικών επαναστατικών Ιδεών και Παραδόσεων…

Γι αυτό και κάθε χρόνο τέτοιες μέρες σφετερίζονται και καπηλεύονται αγρίως το Πολυτεχνείο…

Και αυτόν, όμως, τον «κλασσικό» σταλινικό σφετερισμό, τον έχει ξεπεράσει, σε χυδαιότητα, κυνικότητα και αλαζονεία, η πασοκική ελονοσία…

Το ΠΑΣΟΚ έχει «σπάσει» όλα τα ρεκόρ, ιδιαίτερα η «εκσυγχρονιστική» του μετάλλαξη…

Η «εκσυγχρονιστική» κάστα των νεόπλουτων της εξουσίας, που αποτελεί το ολοκληρωμένο και τελειωτικό προϊόν του εκφυλισμού του ΠΑΣΟΚ, αποτελεί, στην ελληνική ιστορία, την πιο μακάβρια γκριμάτσα της κυνικής σφετεριστικής υποκρισίας και απάτης.

Αυτή η κάστα εξαργύρωσε τα πάντα, μετέβαλε το Πολυτεχνείο σε μούμια Αιγυπτιακή, αλλά και σε «πλυντήριο» των εγκλημάτων της, αποτέλεσε την αιχμή της δωσίλογης φρενοβλάβειας και συνεχίζει να σφετερίζεται το Πολυτεχνείο!!!

Ένα μικρό δείγμα είναι το παρακάτω σχόλιο-ρεπορτάζ, που διαβάσαμε ΕΔΩ:
http://greki-gr.blogspot.gr/2013/11/social-media.html




«Η αφίσα της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ για το Πολυτεχνείο με τον Παύλο Φύσσα προκάλεσε σάλο στα social media

Mε τη φωτογραφία του Παύλου Φύσσα να φιγουράρει ανάμεσα στον Γρηγόρη Λαμπράκη, τον Σωτήρη Πέτρουλα και Νίκο Τεμπονέρα, η Νεολαία του ΠΑΣΟΚ δημιούργησε μία αφίσα για την 40η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Στην αφίσα, η οποία έχει προκαλέσει έντονη κριτική στα social media, κυριαρχεί το σύνθημα «Σήμερα πεθαίνει ο φασισμός», αλλά και το μήνυμα της πρωτοβουλίας...
του ΠΑΣΟΚ κατά του νεοναζισμού και της ρατσιστικής κοινωνικής βίας.

Παράλληλα, τη φωτογραφία συνοδεύουν τα λόγια του Ανδρέα Παπανδρέου «Η Δημοκρατία, η Ελευθερία, η Εθνική Υπερηφάνεια δεν είναι ποτέ δώρο. Είναι απόκτημα και αποκτάται με αγώνα κάθε μέρα. Είναι θέμα μόνιμου Αγώνα».

Ωστόσο, η αφίσα φαίνεται πως έχει προκαλέσει την κοινή γνώμη με έντονες κριτικές να κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου μέσα από τα social media, μιλώντας για οικειοποίηση των νεκρών.

«Καπηλεύεστε νεκρούς που δεν ήταν δικοί σας ποτέ... κόμμα του 3#... αστείοι» σχολιάζει κάτω από το συγκεκριμένο post στο Facebook ένας χρήστης.

Την ίδια στιγμή, ένας άλλος με ειρωνικό ύφος αναρωτιέται αν θα κατέβουν οι ίδιοι στην πορεία.

ΟΥΣΤ | Ο Παύλος Φύσσας στην αφίσα της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ για το Πολυτεχνείο

Τόσους ήρωες εχει το Πασοκ να βάλει στην αφίσα.Τον Ακη,τον Μαντέλη,τον Πάγκαλο,τον ΓΑΠ,τους Αριστερούς βρήκε να βάλει; #Afisa_Pasok».


ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ…

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP