Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

«Αριστερά»: για όλες τις βρωμοδουλειές και όλες τις μυθολογίες…


Έχουμε περιγράψει αναλυτικά, πολλές φορές κουραστικά, τη ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ των ανδρεικέλων του ευρω-φασισμού: Το αναποδογύρισμα της πραγματικότητας, την αναστροφή και καρατόμηση των εννοιών και των λέξεων. Έχουμε καταγράψει και σε μεγάλο βαθμό το «νέο» αυτό λεξιλόγιο της Νέας Τάξης.
Εδώ θα δώσουμε μια συνοπτική, ιστορική εικόνα, αυτής της «διαλεκτικής», εικόνα που η σημερινή της πινελιά συνίσταται σε τούτο:

Ότι τα σημερινά κτηνώδη και δολοφονικά μέτρα των δωσίλογων ανδρεικέλων είναι «αριστερά μέτρα»!!!

Το έδαφος αυτής της μυθολογίας έχει καλλιεργηθεί, εδώ και πολλά χρόνια, από την ακροδεξιά δημαγωγία, δολιότητα και αμάθεια. Αν ψάξει κανείς τις σελίδες του ΡΕΣΑΛΤΟ θα βρει άπειρα κείμενα…

Ο Άδωνις, π.χ., αυτός ο πλασιέ-παρλαπίπας, τον Ιούνιο του 2008 είχε δώσει μια συνέντευξη στον «Ελεύθερο Κόσμο» και υποστήριζε, με το γνωστό κομπασμό του (κομπασμός ανοησίας) ότι κυβερνάει ο σοσιαλισμός και η «δεξιά είναι υπό διωγμό».

Μας έλεγε δηλαδή ο Άδωνις, ότι η κυβέρνηση (της Ν.Δ. τότε), το «εκσυγχρονιστικό κράτος και παρακράτος και τα «αριστερά» του δεκανίκια ήταν «αριστερά» που είχαν κηρύξει πόλεμο στο μόνο γνήσιο κομμάτι της δεξιάς, στον ΛΑΟΣ!!!

Το Νοέμβριο του 2010, ο ίδιος αυτός κλόουν έλεγε τα αντίθετα: Ότι ΟΛΟΙ αυτοί που ήταν το 2008 «αριστερά» και διώκανε τη δεξιά(!) θα πρέπει να συμπράξουν για την «εθνική σωτηρία» της Ελλάδας!!!

Δηλαδή να γίνει και η μόνη «δεξιά», ο ΛΑ.Ο.Σ. «αριστερά», για να σωθεί η Ελλάδα. ή με άλλα λόγια: Μόνο η «αριστερά» σώζει!!!

Ήταν η εποχή που ο ΛΑ.Ο.Σ «πηδούσε» στη δωσίλογη κυβερνητική ενότητα του 4ου Ράιχ
Διαβάστε πιο αναλυτικά στο άρθρο:
«Οι δόλιες και συνειδητές παρλαπίπες του Άδωνι»
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5107


Κατόπιν, μετά την επιβολή της ευρω-κατοχής μας και του 4ου Ράιχ, εμπλουτίστηκε η νεοταξική μυθολογία: Ταυτίστηκε η Ελλάδα με τα αριστερά καθεστώτα και τη «σοβιετία»: Από τη Μέρκελ μέχρι τον Πρετεντέρη και τον ΛΑ.Ο.Σ., ακόμα και το ανδρείκελο ο ΓΑΠ, άρχισαν να μιλούν για «σοβιετικό» ελληνικό καθεστώς…

Η «διαλεκτική», όμως δεν έμεινε …στάσιμη, έγινε καινούργιο «ποιοτικό άλμα»: Μια και η Ελλάδα έγινε «σοβιετία», έγιναν και τα κυβερνητικά ανδρείκελα «αριστερά»!!!

Τώρα η πολιτική τους είναι η «σωτήρια» πολιτική των δολοφονικών μέτρων, των μέτρων αποτέφρωσης της χώρας, μια πολιτική που αυτό-αναγορεύεται από τους ίδιους τους δολοφόνους, σαν «αριστερή»!!!

Το εναρκτήριο σάλπισμα το έδωσαν ο Σαμαράς και ο Στουρνάρας: Οι σημαιοφόροι του νέου «μπολσεβικισμού» και του νέου εμπλουτισμού του «Λεξικού» του φρενοβλαβούς δωσιλογισμού και της καπιταλιστικής κακουργίας του σύγχρονου ΦΑΣΙΣΜΟΥ.

Πρώτος έσυρε το χορό ο Στουρνάρας: Το ανδρείκελο-κλώνος.

Τον Οκτώβριο του 2012 επικαλέστηκε το Λένιν για να δικαιολογήσει την κτηνωδία της κυβέρνησής του.
Διαβάστε ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7021


Αμέσως μετά, τον επόμενο μήνα, πήρε τη σκυτάλη ο ίδιος ο πρωθυπουργός: Έγινε «μνημονιακός λενινιστής»!
Διαβάστε ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7051


Η «λενινιστική» εργολαβία ανατέθηκε στον Στουρνάρα.

Πριν από δύο μήνες (Σεπτέμβριος) ξανάγινε «λενινιστής»
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7772


Σήμερα, αυτό το φαιδρό πρόσωπο μας λέει ότι οι φόροι στα ακίνητα είναι «αριστεροί» φόροι!!!

Να λοιπόν που έχουμε μια «αριστερή» κυβέρνηση και μας διέφυγε…


Εύστοχο το σαρκαστικό σχόλιο: «Αφού οι φόροι είναι «αριστεροί» γιατί να μην έρθει η Αριστερά;»
ΕΔΩ:
http://proslalia.blogspot.gr/2013/11/blog-post_29.html


Να σημειώσουμε ακόμα και τούτο: Η παλιά δόλια δημαγωγία της Άκρας Δεξιάς …επαληθεύεται. Με μια μικρή παραλλαγή: Έγινε και αυτή η ακροδεξιά «αριστερή» κυβέρνηση, έξω από αυτήν παραμένουν, ακόμα, κάποια παρακρατικά, προβοκατόρικα και πολύ χρήσιμα γρανάζια της…

ΤΩΡΑ όλη αυτή η «αριστερά», μαζί με τα προβοκατόρικα γρανάζια της κυνηγούν ανελέητα όσους τολμούν να της εναντιωθούν και να φωνάξουν δυνατά: οι μαφιόζοι του χρήματος μας παίρνουν τα σπίτια υποδυόμενοι τους «αντιφασίστες», ακόμα και τους «αριστερούς»…

ΠΑΛΙ η ΑΡΙΣΤΕΡΑ είναι στο στόχαστρο και υπό διωγμό, όπως ΠΑΝΤΑ. Και ΟΧΙ μόνο στις αυθεντικές της εκφάνσεις, αλλά και στις μπασταρδεμένες και μεταμφιεσμένες σε «αριστερό» παπούτσι του 4ου Ράιχ…

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP