Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Μας δουλεύουν και μας εκτελούν εν ψυχρώ

Μας δουλεύουν, όπως και μας εκτελούν, εν ψυχρώ




Είναι να απορεί κανείς, πως ακόμα και σήμερα υπάρχουν πολλοί οι οποίοι δεν αντιλαμβάνονται το κακόγουστο θέατρο που παίζεται γύρω από την «εξάρθρωση» της τρομοκρατίας του «Ε.Α.»

Δεν θέλουν να διακρίνουν ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μια υπόθεση «καρμπόν» με αυτές τις «φαρσοκωμωδίες» εξάρθρωσης(!) της «17Ν» και του ΕΛΑ.

Για να είμαστε πιο ακριβείς: Η σημερινή «εξάρθρωση» αποτελεί τη γελοιογραφία των γελοιογραφιών εξάρθρωσης της «17Ν» και ΕΛΑ…

Δεν είναι δυνατόν, σήμερα, κάποιοι να μη θέλουν να διακρίνουν το σκηνοθετημένο τρομοκρατικό παιχνίδι που παίζεται ξεδιάντροπα από τα καθεστωτικά κόμματα, τα ΜΜΕ, τους υπόδουλους στοχαστές και τις μυστικές υπηρεσίες.

Και όμως: Αυτή η «ενάρετη», υποκριτική αγανάκτηση όλου αυτού του κόσμου είναι που παγίωσε το μύθο της τρομοκρατίας και θεμελίωσε την υψηλή αστυνομική πολιτική: εκχώρησε δηλαδή το ΔΙΚΑΙΩΜΑ στις μυστικές υπηρεσίες να κάνουν ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

Και όμως τα πράγματα είναι πολύ απλά.

ΟΛΟΙ αυτοί που συλληφθήκανε ως μέλη του «Ε.Α.» ήταν γνωστοί, πασίγνωστοι στις διωκτικές αρχές και τις μυστικές υπηρεσίες, εδώ και πολλά χρόνια!!!

Είχαν «ακτινογραφηθεί» και «χαρτογραφηθεί» πλήρως και από όλες τις γωνιές…

Γνωρίζανε γι’ αυτούς τα πάντα και βρίσκονταν κάτω από στενή παρακολούθηση. Και γνωρίζουμε τις σημερινές παρακολουθήσεις με τα πιο προηγμένα μέσα τεχνολογίας!!!

Μάλιστα οι «ηγέτες» αυτής της «συμμορίας» είχαν συλληφθεί και στο παρελθόν για τρομοκρατικές πράξεις και είχαν αφεθεί …ελεύθεροι!!!

ΠΡΟΦΑΝΩΣ τους δίνανε γαλόνια αγωνιστικότητας!!!!

Αυτοί, λοιπόν, σήμερα, «σερβίρονται» σαν «Ε.Α.»!!!

Σαν μια «τρομοκρατική οργάνωση», με πλούσια και πολύχρονη δράση.

Μια οργάνωση που ξεκινά το πρώτο της κτύπημα τις 5 Σεπτέμβριου 2003:

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ:

5 Σεπτέμβριου 2003: Διπλή βομβιστική επίθεση στα Δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων με ελαφρά τραυματία έναν αστυνομικό.

5 Μαΐου 2004: Τριπλή βομβιστική επίθεση έξω από το Αστυνομικό Τμήμα της Καλλιθέας 100 μέρες πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας.

14 Μαρτίου 2004: Τοποθέτηση και ενεργοποίηση εκρηκτικού μηχανισμού σε υποκατάστημα Citibank στο Νέο Ψυχικό.

24 Οκτωβρίου 2004:
Ενεργοποίηση βόμβας με καλώδιο σε πάρκο στο Ρουφ την ώρα που περνούσαν από δίπλα δύο κλούβες των ΜΑΤ με προορισμό τις δικαστικές φυλακές Κορυδαλλού.

2 Ιουνίου 2005: Τοποθέτηση βόμβας έξω από το υπουργείο Απασχόλησης.

12 Δεκεμβρίου 2005: Τοποθέτηση βόμβας έξω από το υπουργείο Οικονομίας.

30 Μαίου 2006: Έκρηξη βόμβας με τηλεχειριστήριο σε σημείο απ' όπου περνούσε το αυτοκίνητο του πρώην υπουργού Γιώργου Βουλγαράκη, κοντά στο σπίτι του στον Λυκαβηττό. Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε.

12 Ιανουαρίου 2007: Θεαματική επίθεση με αντιαρματική ρουκέτα κατά του κτιρίου της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα!!!

30 Απριλίου 2007: Επίθεση με αμυντική χειροβομβίδα και με αυτόματο όπλο στο Β' Αστυνομικό Τμήμα Νέας Ιωνίας (Α.Τ. Περισσού).

24 Οκτωβρίου 2008: Βομβιστική επίθεση έξω από τα γραφεία της πετρελαικής εταιρίας Shell στο Παλαιό Φάληρο.

23 Δεκεμβρίου 2008:
Επίθεση με αυτόματο Καλάσνικοφ κατά κλούβας ΜΑΤ.

5 Ιανουαρίου 2009: Επίθεση με ένα Καλάσνικοφ και ένα υποπολυβόλο ΜΡ5 κατά αστυνομικών πίσω από υπουργείο Πολιτισμού στα Εξάρχεια. Δύο σφαίρες από Καλάσνικοφ τραυμάτισαν σοβαρά τον 21χρονο αστυνομικό Διαμαντή Μαντζούνη.

18 Φεβρουαρίου 2009: Αυτοκίνητο παγιδευμένο με μεγάλη ποσότητα εκρηκτικών εντοπίζεται στον προαύλιο χώρο των κεντρικών γραφείων της Eurobank χωρίς να εκραγεί εξαιτίας, ενδεχομένως, λάθους στη συνδεσμολογία.

12 Μαίου 2009: Έκρηξη βόμβας στο υποκατάστημα υποκαταστήματος της Eurobank στην Λ. Βουλιαγμένης στην Αργυρούπολη

2 Σεπτεμβρίου 2009: Έκρηξη αυτοκινήτου παγιδευμένου με μεγάλη ποσότητα εκρηκτικών έξω από το κτίριο του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Τόσα χρόνια τρομοκρατικών και δολοφονικών πρακτικών, τέτοιοι θηριώδεις και πλούσιοι οπλισμοί, τέτοια επιχειρησιακή οργάνωση και δεινότητα και όλα αυτά από ανθρώπους που βρίσκονταν στο μικροσκόπιο των αστυνομικών αρχών και διεθνών μυστικών υπηρεσιών.

Φαίνεται ότι πράγματι μας περνάνε για αμερικανάκια…

Μας δουλεύουν, όπως και μας εκτελούν, εν ψυχρώ οι ποικίλες μυστικές υπηρεσίες με τα «βαποράκια» τους: Τα ΜΜΕ, τους πολιτικούς, τους τηλεοπτικούς «αστέρες»-προβοκάτορες και τους «αριστερούς» δωσίλογους…


Ανοίξτε και εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4377

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP