Κυριακή 25 Απριλίου 2010

Τα "τριανταφυλλένια" του "Απεργοσπάστη"

ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ 16

 Πηγή:
http://apergospastis.pblogs.gr/


pasokposter2.jpg1) Οταν το ΚΚΕ προεκλογικά έλεγε οτι ''έρχεται θύελλα'' το πασόκ και ο Ψευδολόγος έλεγαν ''λεφτά υπάρχουν''. Όταν το ΚΚΕ έλεγε ''θέλουν να σε τρομοκρατήσουν για να πληρώσεις την κρίση ΤΟΥΣ'' το πασόκ και ο Ψευδολόγος έλεγαν ''πρόγραμμα 100 ημερών για την επανεκίνηση της οικονομίας''. Όταν το ΚΚΕ έλεγε οτι τα όρια ηλικίας είναι προαποφασισμένο να αυξηθούν, το πασόκ και ο Ψευδολόγος έλεγαν οτι δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Ή στο ΚΚΕ έχουν μέντιουμ με κληρονομικό χάρισμα ή στο πασόκ είναι πολιτικοί απατεώνες και ψευδολόγοι.
2) ΔΕΝ-ΥΠΑΡΧΟΥΝ-ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΙ, αυτό το παραμύθι περι κερδοσκόπων το έφτιαξε ο πασοκικός μηχανισμός για να τα ρίξει όλα στον ''εξωτερικό εχθρό''. Δεν ανακάλυψε τον τροχό ο Ψευδολόγος Τζέφρυ και το επιτελείο του, η κατασκευή εχθρών έχει γίνει και άλλες φορές για να δικαιολογηθούν ακραίες μορφές και πρακτικές διακυβέρνησης.
Το να θέλει να αποκτήσει κέρδος κάποιος που σε δανείζει είναι αυτονόητο. Δεν σου δανείζει ο άλλος χρήματα για την ψυχή της μάνας του. Από την στιγμή που σε βλέπει να παραπαίεις τότε θα έρθει για να σου πατήσει τον κάλο και να βάλει επαχθείς όρους. Και από την άλλη να μην περιμένουμε ηθικές συμπεριφορές και πρακτικές στα πλαίσια ενός ανήθικου οικονομικού συστήματος.
3) Αυτά που βλέπαμε στις ειδήσεις για την οικονομική κατάσταση σε άλλες χώρες τώρα θα τα δούμε live στους δρόμους της χώρας μας. Η Ελλάδα στα μάτια των οικονομικών διαχειριστών, κερδοσκόπων ή όπως αλλιώς θέλετε να τους πείτε για να καταλαβαινόμαστε, είναι ΑΠΛΑ μια αγορά 11 εκατομμυρίων ανθρώπων. Το αν οι φτωχοί αυξηθούν από το 15% στο 20 ή 25% και πάει κορδόνι ΔΕΝ ΤΟΥΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. Δεν τους καίγεται ΚΑΡΦΙ! Πάλι θα υπάρχουν πλούσιοι που θα συντηρούν τις επιχειρήσεις τους, πάλι θα υπάρχουν δημοσιογράφοι - διαμορφωτές της κοινής γνώμης που θα ζουν στα περιποιημένα και σιδηρόφραχτα προάστιά τους για να αποφύγουν την πλέμπα. ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΠΡΩΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΥΠΟΣΤΕΙ! Υπάρχει διεθνές προηγούμενο και οι Έλληνες απλά θα μπουν στην λίστα των οικονομικά εξαθλιωμένων λαών.
4) Το πασόκ τρώει τα παιδιά του. Η πράσινη κυβέρνηση στους πρώτους που επιτέθηκε ήταν οι Δημόσιοι Υπάλληλοι δηλαδή Η ΒΑΣΙΚΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ πασόκ! Αυτό έγινε και με την συναίνεση μεγάλου μέρους της κοινωνίας η οποία δεν έβλεπε οτι το μαστίγιο θα πέσει και στην πλάτη των υπολοίπων. Το καλό της υπόθεσης είναι οτι οι Δημόσιοι Υπάλληλοι που έδιναν τόσα χρόνια στο πασόκ εκλογική βάση 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ψήφων ΙΣΩΣ ξυπνήσουν από τον λήθαργο και καταδικάσουν το πασόκ. Αυτό οι πασόκοι το ξέρουν, οτι δηλαδή κάποιο μέρος των ψηφοφόρων τους θα το χάσουν.
farma9a.jpg
ΚΟΥΙΖ: ¨Ποιο είναι το όνομα του αναλώσιμου υλικού με το οποίο θα κλείσει την τρύπα από την απώλεια ψηφοφόρων το πασόκ; ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Οι μετανάστες! Το πασόκ νομιμοποιώντας και δίνοντας δικαίωμα ψήφου σε μέρος των (λαθρο)μεταναστών έχει διττό στόχο: i) να αναπληρώσει τις εκλογικές απώλειες από τους Δημοσίους Υπαλλήλους όπως είπαμε ii) Να απαλλαγεί από τους μετανάστες που θα νομιμοποιήσει, γιατί οι δεύτεροι έχοντας γίνει πλέον Ευρωπαίοι πολίτες, βλέποντας οτι η κατάσταση γίνεται δύσκολη και ανεξέλεγκτη στην χώρα μας και μην έχοντας να αφήσουν πίσω τους περιουσιακά στοιχεία κλπ, ΘΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥ. Οπότε θα έχουμε προσεχώς φάμπρικα κατασκευής αναλώσιμων ψηφοφόρων για την διατήρηση του ''Σοσιαλισμού''.

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP