Σάββατο, 17 Απριλίου 2010

Ο πρώτος πρωθυπουργός υπό κατοχήν...

Ο πρώτος πρωθυπουργός υπό κατοχήν στη μεταπολιτευτική περίοδο.Είναι γνωστό ότι το ψέμα είναι το συστατικό στοιχείο κάθε εξουσιαστικής πολιτικής.
Γνωστό είναι, επίσης, ότι σήμερα αυτό το ψέμα έχει πάρει τερατώδεις διαστάσεις και σου φέρνει παραζάλη.
Σήμερα βρισκόμαστε στην εποχή της απόλυτης ψευτιάς, της ολοκληρωτικής και αυθάδους ψευτιάς των κυβερνητικών μηχανισμών και των βιομηχανιών της «ενημέρωσης»: τα μεγάλα προπαγανδιστικά λαρύγγια του ψεύδους, της παραποίησης, της πλαστογραφίας και της απάτης…
Πηκτά κύματα ψευτιάς μάς κατακλύζουν, σαν χείμαρρος, καθημερινά από όλες τις εστίες του καθεστώτος και τις «πόρνες» του: πολιτικές, δημοσιογραφικές και «ακαδημαϊκές»…
Ζούμε την πιο βάρβαρη δικτατορία της γλοιώδους και τυποποιημένης συνοχής του ψεύδους.

Η πιο απαίσια έκφραση αυτής της δικτατορίας του ψεύδους είναι το μεταλλαγμένο ΠΑΣΟΚ: Η «βουλιμία του ψεύδους» στην πιο ακραία της διάσταση.
Η αποκρουστική και η πλέον μοχθηρή γκριμάτσα αυτής της «απληστίας» του ψεύδους είναι ο σημερινός πρωθυπουργός, Γ. Παπανδρέου και ο θίασός του: Η αυθάδεια της χοντροκοπιάς του ψεύδους, η ολοκληρωτική παράκρουση του ανενδοίαστου, κυνικού, και χοντροκομμένου ψεύδους: Η πώρωση του γλοιώδους και βλακώδους ψεύδους.

Ο Γιώργος Παπανδρέου θα εγκαταλείψει την σκηνή σαν ένα από τα πλέον στιγματισμένα πρόσωπα της ιστορίας. Όχι μόνο για τα πολιτικά του εγκλήματα, αλλά και τη θηριώδη, γελοία χοντροκοπιά της ψευτιάς του.

Θα είναι η μοναδική περίπτωση ψεύτη που αυτό-αναιρέθηκε τόσο χοντρά μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα:

Προεκλογικά κραύγαζε: «Υπάρχουν λεφτά», έχοντας τη γνώση ότι δεν υπάρχουν!!!

Μόλις έγινε Πρωθυπουργός ΑΜΕΣΩΣ άλλαξε πλάκα: «είμαστε ταπί»!!!

Αμέσως μετά στήθηκε το σκηνικό της τρομοκρατίας του ψεύδους και της γνωστής «εκσυγχρονιστικής» λογιστικής: Της αφαίμαξης των εισοδηματικών, Ασφαλιστικών και «άλλων» υπολειμμάτων του ελληνικού λαού.

Το «επιχείρημα» της κανιβαλικής αυτής «αφαίμαξης» ήταν και αυτό ένα ανενδοίαστα χοντροκομμένο και γελοίο ψεύδος: «Να σωθεί η Ελλάδα από τη χρεοκοπία»!!!

Δηλαδή με τη χρεοκοπία και εξόντωση του ελληνικού λαού (αυτή είναι η Ελλάδα), θα …σωθεί η Ελλάδα!!!

Η αλήθεια ήταν βεβαίως άλλη: Τη βάρβαρη και θηριώδη αφαίμαξη του ελληνικού λαού την πρόσταζαν τα διεθνή κέντρα της χρηματοπιστωτικής αναισχυντίας για να αυξήσουν τα υπερκέρδη τους.

Ο Γ. Παπανδρέου το γνώριζε, γιατί εκτελούσε, ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ τις εντολές τους. Δεν είναι μόνο ένας ωμός ψεύτης και πολιτικός απατεώνας, αλλά και δωσίλογος:

Συνειδητά οδήγησε την Ελλάδα
σε αυτή την κατάσταση για να παραδώσει τα κλειδιά της χώρας στους διεθνείς ληστές και στους κομισάριους του ΔΝΤ…

Γι’ αυτό θα περάσει στις μαύρες σελίδες της ιστορίας, ως ο πρωθυπουργός ΚΑΤΟΧΗΣ της μεταπολεμικής Ελλάδας.

Από την ημέρα που ανέλαβε την πρωθυπουργία «ανασκούμπωσε τα μανίκια», όχι για να διαχειριστή την καπιταλιστική κρίση, όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά, προς το συμφέρον του ελληνικού καπιταλισμού, αλλά για να ρίξει τον ελληνικό καπιταλισμό στα έσχατα όρια της χρεοκοπίας του, προκειμένου να παραδοθεί η χώρα στους μεγάλους «προστάτες»: Στους διεθνείς κερδοσκόπους και στους κομισάριους του ΔΝΤ.

Γι’ αυτό επιδόθηκε,
σαν περιφερόμενη μακέτα φλύαρης ανοησίας και τρομοκρατίας, σε διατεταγμένες «πολιτικές» τρομοκρατικής καταστροφολογίας και κινδυνολογίας.

Μίλησε σε όλους τους τόνους και σε όλη την υφήλιο για «απώλεια της εθνικής μας κυριαρχίας», για «τιτανικούς», για «εντατικές» και «κώματα», για το «βουλιάζει η χώρα», για «πιστόλια στο τραπέζι» και άλλα τέτοια φαιδρά και κωμικοτραγικά…

Με τέτοιες πολιτικές συμπεριφορές και μικρότητες,
με τέτοια ψεύδη και ισχυρές δονήσεις τρομοκρατικής καταστροφολογίας και κινδυνολογίας, ο γκρεμός για την Ελλάδα ερχόταν τεράστια βήματα μπροστά.

Ακόμα και κρίση να μην υπήρχε, πάλι η Ελλάδα θα όδευε σε δραματικές περιπέτειες, αν ο πρωθυπουργός της συμπεριφερόταν όπως ο Γ. Παπανδρέου…

ΟΤΑΝ κραυγάζεις ότι «βυθίζεσαι» τα χρηματοπιστωτικά κοράκια οσμίζονται υπερκέρδη και σπεύδουν για «βοήθεια»!!!

Ο Γ. Παπανδρέου ενήργησε συνειδητά για να παραδώσει την Ελλάδα στους επικυρίαρχους του κόσμου.

Από την πρώτη στιγμή, πριν ακόμα γίνει πρωθυπουργός ο Γιωργάκης, «ουρλιάζουμε»: Ο ΓΑΠ και ο θίασός του έρχονται για να εκτελέσουν «συμβόλαια», τα «συμβόλαια» θανάτου της ελληνικής κοινωνίας και του ελληνικού λαού…

Η τιμωρία, όμως ακολουθεί το έγκλημα.

Το έγκλημα της σημερινής κυβέρνησης θα έχει την τιμωρία του: Ανάλογη του εγκλήματος.


Η ιστορία δεν ξεχνά…

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP