Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Νάτος και ο βρικόλακας
Χθες βράδυ στο "Δελτίο Ειδήσεων" του MEGA επανεμφανίστη (για πολλοστή φορά) ο βρικόλακας του αστισμού Μητσοτάκης για να (ξανά)πει για την αναγκαία αναδόμηση της κυβέρνησης και την (αστική) ανάγκη στήριξης των μέτρων "από όλους", ή άντε όχι από όλους, ας διαφωνήσει η αριστερά αλλά "εντός πλαισίων", από όλους τους "υπόλοιπους" λοιπόν.

Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος αναλυτής για να καταλάβει ότι ο βρικόλακας πιέζει τον Σαμαρά να στηρίξει τα μέτρα ώστε να αποκτήσει κοινοβουλευτικό μανδύα η εκτροπή από την (αστική) συνταγματική τάξη, γιατί αυτό γίνεται με τις αποφάσεις ΗΠΑ-ΕΕ που υλοποιεί ο "τοις κείνων ρήμασι πειθόμενος" Γιώργος Παπανδρέου.

Ούτε χρειάζεται να είμαστε βαθείς γνώστες της πολιτικής για να καταλάβουμε ότι η Ντόρα, η κόρη του βρικόλακα, ετοιμάζεται να υπερψηφίσει τα μέτρα, θέλοντας να δείξει (στον διεθνή παράγοντα, που λένε και οι επαγγελματίες αναλυτές) είτε ότι αυτή "τράβηξε" τον Σαμαρά είτε ότι έχει τα κότσια να σπάσει τη ΝΔ για αυτό το μείζον για το διεθνή καπιταλισμό ζήτημα.

Ένα μικρό ενδιαφέρον έχει ότι Τρέμη και Σία "ξέχασαν" να υπενθυμίσουν στον βρικόλακα ότι δεν πάει πολύς καιρός από τότε που (πάλι από το "Δελτίο" του MEGA) είχε δηλώσει για τον Παπανδρέου τον μικρό "το παιδί δεν μπορεί".

Οι πάντες βέβαια γνωρίζουν ότι ο βρικόλακας προσπαθεί να κάνει τη μόνη δουλειά που ξέρει, επιχειρεί δηλαδή, άλλη μια φορά, να στήσει κυβέρνηση "εκτάκτων συνθηκών" ώστε να περισωθεί το σύστημα. Αυτό έκανε με την Αποστασία, αυτό κάνει και τώρα.

Άλλωστε μια ζωή "δυνάμενος να πωλήσει ακόμη και την Ακρόπολιν" ήταν!

Αυτό που έχει σημασία -για όσους ακόμη δεν το έχουν κατανοήσει- είναι ότι όταν αυτό το τσίρκο, βρικολάκων της πολιτικής, μιντιακών υπηρετών του συστήματος και ανεπάγγελτων που δηλώνονται "πολιτικό προσωπικό" των κομμάτων εξουσίας, μιλά για "τέλος της μεταπολίτευσης" εννοεί τέλος της μεταπολιτευτικής αστικής δημοκρατίας, τέλος των εθνικοανεξαρτησιακών αιτημάτων, τέλος των λαϊκών κατακτήσεων σε κάθε τομέα.

Η Ελλάδα του αστερισμού των ΗΠΑ-ΕΕ, η Ελλάδα του πλαισίου "η τρόικα αποφασίζει και το νεοφιλελεύθερο ΠΑΣΟΚ εκτελεί", η Ελλάδα τους, δεν είναι η χώρα μας αλλά το προτεκτοράτο που ανέλαβαν εντολή να στήσουν.

Διαβάστε και εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4449

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP