Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Ο ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΟΣ « ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ » ΣΤΟ ΙΝΤERNET




Όλοι οι φίλοι του παλιού,ανεξάρτητου, μη κερδοσκοπικού, δημοτικού, ραδιοσταθμού «ΡΑΔΙΟ ΚΥΚΛΟΣ,94,8 f.m.”,ξανασυναντιόμαστε πλέον στο INTERNET.Mε τη νέα, διαδικτυακή του ονομασία, όπως μια απλή ιστοσελίδα:

www.neoskyklos.gr. Έχουμε ήδη ξεκινήσει την παρέα μας εδώ κι ένα μήνα περίπου.

Όπως κατεβάζουμε οποιαδήποτε ιστοσελίδα, το ίδιο ακριβώς κάνουμε και ακούμε το ΝΕΟ ΚΥΚΛΟ. Για να ξαναζήσουμε εκείνες τις καλές μέρες του παλιού ΚΥΚΛΟΥ, 1988-2001, που δεν μπορέσαμε ποτέ να μάθουμε ποιοί και γιατί τον έκλεισαν..

Η ίδια παρέα,ο ίδιος χαρακτήρας, η ίδια καλή ελληνική μουσική. Παλιά και σύγχρονα καλά ελληνικά τραγούδια.Από τα Δημοτικά μας ως τον Αττίκ και το Γούναρη και από το Μίκη Θεοδωράκη και τη μελοποιημένη ελληνική ποίηση μέχρι τα τραγούδια των μεγάλων αγώνων.

Και όπως πάντα,κάπου-κάπου,μερικά μικρά και μεγάλα σημαντικά κείμενα που μας προβληματίζουν πάνω σε μεγάλα θέματα του καιρού μας,του τόπου μας και του κόσμου ολόκληρου.

Χωρίς ειδήσεις,χωρίς διαφημίσεις,χωρίς περιττά λόγια.


Έχουμε κρατήσει πολλές, χαραχτηριστικές,εκπομπές μας από το ΡΑΔΙΟ-ΚΥΚΛΟΣ 94,8 f.m. και θα τις αναμεταδίδουμε όπως τότε, χωρίς να έχουμε αλλάξει τίποτα. Και,με συγκίνηση, θα διαπιστώνουμε κι εσείς κι εμείς πόσο επίκαιρα,πόσο διαχρονικά,είναι όλα, μουσικές και κείμενα. Ιδιαίτερα σήμερα, σ’αυτή τη δύσκολη εποχή ισοπέδωσης των πάντων..

Συναντιόμαστε ,προσωρινά, κάθε μέρα από τις 2 το μεσημέρι μέχρι τις 10 το βράδυ..Και ελπίζουμε,πολύ σύντομα, να είμαστε μαζί πιο πολλές ώρες. Με μοναδική μας απολαβή το κέφι μας και το κέφι σας.

Καλή παρέα λοιπόν.. www.neoskyklos.gr .-

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP