Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Κυβερνητικές τρομοκρατικές ταχυδακτυλουργίες




Η Κυβέρνηση και τα παπαγαλάκια της δεν αρκούνται μόνο στα ψεύδη και στα τρόμο-σήριαλ για να επιφέρουν σύγχυση. Επιδίδονται και σε ταχυδακτυλουργίες «διαρροών» για να θολώσουν τα νερά, να αποπροσανατολίσουν και να παρακάμψουν τα πελώρια ερωτηματικά της «λογικής».
Ο «μαέστρος» των προβοκατόρικων διαρροών, κ. Χρυσοχοΐδης, φαίνεται ότι έχει θητεύσει με καλό βαθμό στα παρακρατικά «σχολεία» της Αμερικής. Έτσι μέσω των ΜΜΕ και των αχρείων «ειδώλων»-δούλων της αμερικανοκρατίας «κατασκευάζουν» το εξής κλίμα: Ότι, από το 2007, είχε σταματήσει η παρακολούθηση του φερόμενου ως εγκεφάλου του «Επαναστατικού Αγώνα», Ν. Μαζιώτη.
Με αυτή την ταχυδακτυλουργία δεν επιδιώκεται απλώς η συσκότιση και η παράκαμψη του κυρίαρχου ερωτήματος: πώς γίνεται δηλαδή να δρουν ανενόχλητα οι διάφορες «τρομοκρατικές» ομάδες, ενώ βρίσκονταν κάτω από τη διαρκή παρακολούθηση των εντεταλμένων μηχανισμών του κράτους.
Επιδιώκεται και η μετάθεση της ευθύνης στην προηγούμενη κυβέρνηση και η ολοκληρωτική μετατόπιση και επικάλυψη του ζητήματος της τρομοκρατίας με τις πολιτικές κονταρομαχίες ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ.

Πιο απλά: το όλο ζήτημα μετατοπίζεται στην αρένα των πολιτικών απατεώνων, στις αποπροσανατολιστικές κοκορομαχίες των διπλωματών της ψευτιάς.
Έτσι το όλο ζήτημα μετατίθεται στις εικονικές συγκρούσεις…

Ο Πρ. Παυλόπουλος και Χρ. Μαρκογιαννάκης
με δηλώσεις τους διαψεύδουν κατηγορηματικά την κυβέρνηση, η οποία διαρρέει ότι δόθηκε τέτοια εντολή, να σταματήσει, δηλαδή, η παρακολούθηση των γνωστών «αντιεξουσιαστών».

Αντίθετα, όπως δήλωσε (στον «Ρίαλ») ο Χρ. Μαρκογιαννάκης «επί των ημερών μου γινόταν κανονικά η παρακολούθηση».
Παρ’ όλες αυτές τις θεατρικές παραστάσεις, τα αμείλικτα ερωτήματα δεν επικαλύπτονται και παραμένουν: Πώς γίνεται να χτυπούν ανενόχλητα οι «τρομοκράτες» ενώ παρακολουθούνται από τους διώκτες τους; Ποιον βολεύει και για ποιον «δουλεύει» τελικά η «τρομοκρατία»;

Αλλά, ακόμα και αν δεχτούμε, ως υπόθεση εργασίας, ότι οι διωκτικές αρχές αδράνησαν ή είναι ανίκανες, πάλι προκύπτει το πελώριο, καταλυτικό ερώτημα: Οι ξένες μυστικές υπηρεσίες που έχουν αλώσει την Ελλάδα (ιδιαίτερα η CIA) και οι οποίες είναι κράτος εν κράτει παρέμειναν και αυτές αδρανείς και ανίκανες;

Να θυμίσουμε τη ρουκέτα (!!) εναντίον της Αμερικάνικης Πρεσβείας;


Ή μήπως υπάρχει Έλληνας πολίτης που να πιστεύει ότι αυτές οι υπηρεσίες εξαρτώνται και παίρνουν εντολές από τις εκάστοτε κυβερνήσεις;

Το αντίθετο: Αυτές δίνουν τις εντολές.

Γίνεται φανερό, ολοφάνερο, ότι αυτές οι υπηρεσίες και τα ελληνικά παρακρατικά τους όργανα σκηνοθετούν το πότε και το πώς θα προβούν σε συλλήψεις και ποιους θα συλλάβουν!!!
Ο Μαζιώτης και η παρέα του, καθώς και άλλες τρομοκρατικές «ποικιλίες» βρίσκονται κάτω από άμεσο και «άγρυπνο» έλεγχο και καθοδήγηση των μυστικών υπηρεσιών.

Το ΠΟΤΕ και το ΠΩΣ θα σκηνοθετηθούν κάποιες «περιφερειακές εξαρθρώσεις» (τα κέντρα ποτέ, γιατί είναι οι ίδιες οι μυστικές υπηρεσίες), αυτό εξαρτάται ΠΑΝΤΑ από τα πολιτικά παιχνίδια που έχουν στα σκαριά.

Οι πολιτικάντηδες σε αυτό το χορό σύρονται: άλλοι γνωρίζουν, άλλοι υποπτεύονται αλλά σιωπούν και άλλοι ζουν τον ύπνο του δικαίου και της ηλιθιότητάς τους.

Το ίδιο και τα παρασιτικά όργανα της δημοσιογραφίας.

Ο Χρυσοχοΐδης γνωρίζει. Και όχι μόνο: Είναι ο «μαέστρος»!!!


Ανοίξτε και εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4377

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP