Τρίτη, 20 Απριλίου 2010

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ: Η ανακύκλωση του φασισμού...

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΕΝΑΣ "ΕΞΥΠΝΟΣ" ΤΡΟΠΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ
Πηγή:
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2010/04/blog-post_1178.html
Οι προσπάθειες της κυβέρνησης να αποπροσανατολίσουν τον υπό εξόντωση ελληνικό λαό δοκιμάζοντας ακόμα και την "ανακύκλωση" μερικών αναλωσίμων εγκληματιών από το χώρο της κατασκευασμένης τρομοκρατίας, όντως ήταν σοβαρές και έτυχαν της πλήρους υποστήριξης των ΜΜΕ.

Αυτό όμως που μας προβλημάτισε είναι ότι δεν βρέθηκε ούτε ένας από δαύτους να πεί έστω και για τα μάτια του κόσμου δυο τρείς κουβέντες για την πηγή που γεννάει αυτά τα υβρίδια .


Μέρες τώρα και ενώ μας σπρώχνουν με το σκουπόξυλο στο γκρεμό, πρώτη είδηση κοντεύει να γίνει ακόμα και το χρώμα από το σώβρακο του τάδε γελοίου "τρομοκράτη" ή το πόσα όπλα και τι είδους εκρηκτικά χρησιμοποιούσαν στις ....επαναστατικές τους δραστηριότητες.

Εμείς και άλλοι καλύτεροι από μας το έχουμε πει χιλιάδες φορές. Η τρομοκρατία δεν είναι ένα φαινόμενο που έχει έστω και χαλαρή σχέση με την λαϊκή θέληση, ούτε είναι το αποτέλεσμα πολιτικών ζυμώσεων της μιας ή της άλλης ιδεολογίας.

Αυτές οι εγκληματικές οργανώσεις όπως και τα πρωτοξάδερφά τους κουκουλοφόροι και ψευτοαντιεξουσιατές αποτελούν την εμπροσθοφυλακή της ιδεολογικής τρομοκρατίας που έχει εξαπολύσει εναντίον ΟΛΩΝ των λαών η "Νέα Τάξη Πραγμάτων" όπως προς το παρόν εκφράζεται με την Pax Americana.

Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε
είναι ότι η τρομοκρατία στην καλύτερη περίπτωση (αν υπάρχει τέτοια) αποτελεί μια διεστραμμένη έκφραση κίβδηλων πολιτικών απόψεων και μια ψευδεπίγραφη αποτύπωση της λαϊκής βούλησης.

Ακόμα και να καταπιούμε το "ζαχαρωτό" των αντιτρομοκρατικών επιτυχιών του Χρυσοχοϊδη και των σαπροφυτικών δημοσιογραφικών οργανισμών, και πάλι δεν θα καταφέρουμε να χωνέψουμε ότι δήθεν είμαστε ασφαλείς και προστατευμένοι. Ποιός και από ποιόν θα μας προστατεύσει; Αυτοί που συνυπέγραψαν τόσες και τόσες συνθήκες της Ε.Ε που καταργούν με μια μονοκοντυλιά τα εθνικά συντάγματα και καταρρακώνουν κάθε έννοια της προστασίας του πολίτη;

Από ποιούς θα μας προστατέψουν;

Μήπως από εκείνους που αν κρίνουν ότι η δημοκρατία μας δεν λειτουργεί καλά θα εισβάλλουν στην χώρα μας και θα αναθέσουν σε μια Βlack Waters να σε σφάξει μέχρι να κατανοήσεις το πραγματικό νόημα της δημοκρατίας;

Ποιοί και από ποιούς θα μας προστατέψουν;

Μήπως αυτοί που μας οδήγησαν στα νύχια της Αμερικανικής οικονομικής αστυνομίας (βλέπε ΔΝΤ) η οποία θα εισβάλλει για να εξοντώσει τα 2/3 του ελληνικού πληθυσμού;

Τις τρομοκρατικές οργανώσεις του ΝΑΤΟ του ΟΗΕ της Ε.Ε του Δ.Ν.Τ της λέσχης Μπίλντερμεργκ των ιδρυμάτων του Σόρος και των κομματικών παραφυάδων της "Νέας Εποχής" ποιός θα τις εξαρθρώσει; Επειδή συνέλαβαν μερικά από τα παιδιά των παραπάνω, διότι παιδιά τους είναι οι εγκληματίες των τρομοκρατικών οργανώσεων.

Αν δούμε τα πράγματα με ψυχραιμία και χωρίς συναισθηματικές φορτίσεις, τότε είναι εύκολο να αντιληφθούμε ότι αυτό που ονόμασαν κάποτε τρομοκρατία ήταν ένα εργαλείο που κατασκεύασε η "Νέα Τάξη Πραγμάτων" και το οποίο άλλοτε χρησιμοποιείται ως προβοκατόρικος μηχανισμός και άλλοτε ως αόρατος εκτελεστής.

Ταυτόχρονα δίνοντας ένα ψευτοϊδεολογικό υπόβαθρο σε αυτές τις εγκληματικές οργανώσεις τις μετατρέπουν σε έναν έξυπνο μηχανισμό ο οποίος ανακυκλώνει τις ιδεολογίες παράγοντας σωρηδόν τα δομικά υλικά ενός σύγχρονου φασιστικού και αντίχριστου "παγκόσμιου κράτους".

Η τρομοκρατία δεν περιορίζεται μόνο σε μερικές συμμορίες μισθωμένων δολοφόνων και γελοίων κουκουλοφόρων.

Η τρομοκρατία είναι η θεμελιώδης αρχή πάνω στην οποία βασίζεται όλο το οικοδόμημα της "Νέας Εποχής" που είναι και ο πυρήνας της αναδυόμενης παγκόσμιας κυβέρνησης.


Οι αληθινοί τρομοκράτες είναι όλοι αυτοί που δια της βίας θέλουν να εξαφανίσουν το πρόσωπο από την ανθρώπινη ύπαρξη ώστε στερημένη εξ επιλογής από τα Θεόσδοτα δώρα του αυτεξουσίου και της ελευθερίας να απωλέσει άπαξ και δια παντός την δυνατότητα της Ανάστασης.


Διαβάστε και εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4411

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP