Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Αγ. Παντελεήμονας: Πολυσήμαντη νεοταξική επίθεσηΤο νεοταξικό κράτος και τα ιερατεία του κλιμακώνουν τις επιθέσεις τους εναντίον του ελληνικού έθνους.
Τα καθεστωτικά πυρά εναντίον του Αγ. Παντελεήμονα είναι σταθερά, με συνέχεια και βάθος, πολύμορφα και πολυσήμαντα.
Η περιοχή του Αγ. Παντελεήμονα έχει μπει στο στόχαστρο των καθεστωτικών μηχανισμών εδώ και πολύ καιρό. Έχει μπει στο στόχαστρο ο Αγ. Παντελεήμονας, ακριβώς γιατί οι κάτοικοι αυτό-οργανώθηκαν και δημιούργησαν ένα έμβρυο λαϊκής αντίστασης στην κοινωνική και πολιτισμική ισοπέδωση της περιοχής.
Ο Αγ. Παντελεήμονας αποτελεί μια λαϊκή εστία, ή ζωντανή «σπίθα» εθνικής ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ εναντίον της αλλοδαπής κατοχής της περιοχής και γενικότερα της ελληνικής κοινωνίας. Μια «εστία» επικίνδυνη που έθετε έμπρακτα τα καυτά προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας και αγωνιζόταν για την απελευθέρωση («εθνική απελευθέρωση») της περιοχής από την αλλοδαπή κατοχή και τις εφιαλτικές συνέπειές της.
Τέτοιες εστίες λαϊκής φωτιάς και αυτό-οργάνωσης είναι πολύ επικίνδυνες για το καθεστώς, ιδιαίτερα σήμερα, γιατί μπορεί να μεταδώσουν τη φλόγα σε όλη την κατεχόμενη Αθήνα και γενικότερα την Ελλάδα.

Γι αυτό, το λαϊκό αυτό έμβρυο του Αγ. Παντελεήμονα κτυπήθηκε και συκοφαντήθηκε αγρίως από όλες τις δυνάμεις του καθεστώτος, ιδιαιτέρως από τους «αριστερούς» μπράβους της Νέας Τάξης.

Πρώτα ανέλαβαν το έργο της επίθεσης οι επιδοτούμενες ομάδες του «αντιρατσισμού», όλη αυτή η πολυμορφία των επαγγελματιών «αντιρατσιστών».
Προσπάθησαν με όλα τα μέσα (από συναυλίες μέχρι ανοικτούς τραμπουκισμούς) και πάντα με σύμμαχο τις δυνάμεις καταστολής του κράτους, να επιβάλλουν την «τάξη» στον Αγ. Παντελεήμονα: Την «τάξη» της αλλοδαπής κατοχής…

Απέτυχαν παταγωδώς. Όχι μόνο δεν έκαμψαν την αντίσταση των κατοίκων της περιοχής, αλλά την ατσάλωσαν και την έκαναν πιο μαζική…

Οι ορδές των επιδοτούμενων «αποσπασμάτων» του καθεστώτος όχι μόνο απέτυχαν, αλλά αποτέλεσαν και το φυσερό που φούντωνε και εξάπλωνε τη φλόγα.

Σήμερα, πλέον, έρχεται το ίδιο το κράτος, με τα νεοταξικά ιερατεία των εξουσιών του να επιτεθεί στον Αγ. Παντελεήμονα.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, η Κυβέρνηση, η ηγεσία της Εκκλησίας και το προπαγανδιστικό ιερατείο του καθεστώτος (λαμπρακιστάν) φανερά, ανοικτά και ξετσίπωτα προσπαθούν να ολοκληρώσουν το έργο που τα επιδοτούμενα «αριστερά» τσιράκια τους δεν κατάφεραν.

Ασφαλώς, ανοικτά ή σιωπηρά, έχουν τη στήριξη όλων των κομμάτων και ιδιαίτερα των «αριστερών» κομμάτων.

Η σημερινή επίθεση εναντίον της περιοχής είναι πολυσήμαντη ΕΘΝΙΚΑ.

Δεν νομιμοποιεί και εδραιώνει απλώς την αλλοδαπή κατοχή, ιδιαίτερα την κατοχική αυθάδεια του μουσουλμανικού στοιχείου και των ποικίλων μαφιών που λυμαίνονται την περιοχή, αλλά κτυπά ΕΥΘΕΩΣ και ΒΑΝΑΥΣΩΣ τον εθνικό ιστό της ελληνικής κοινωνίας: Την Ορθόδοξη Εκκλησία.

«Μουσικοχορευτικές», κοσμικές εκδηλώσεις και τελετουργικά σώου εντός του ναού του Αγ. Παντελεήμονα με Νταλάρες κ.λπ, αποτελούν ΑΛΩΣΗ της Ορθόδοξης Εκκλησίας.

ΑΛΩΣΗ του εθνικού ιστού της Ορθοδοξίας και ταυτόχρονα ΥΠΟΤΑΓΗ στον κατακλυσμιαίο αλλοδαπό φανατισμό.
Ο συμβολισμός αυτής της πράξης, σε μια περίοδο που οι οργανωμένες και κατευθυνόμενες απαιτήσεις των Μουσουλμάνων προσλαμβάνουν επιδημική διάσταση, είναι εφιαλτικός.

Το ίδιο το κράτος, τα όργανά του και τα ιερατεία του, με πρώτο το εκκλησιαστικό ιερατείο, ανοίγουν διάπλατα και ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ τις πόρτες στην ΕΠΕΛΑΣΗ της μουσουλμανικής κατοχή μας.

Ο Ιερώνυμος, ανοικτά πλέον διατρανώνει ότι είναι συνειδητός «ιμάντας» της Νέας Τάξης.

Συνειδητό όργανο του καθεστώτος για την ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ και την ΑΛΩΣΗ της Ορθόδοξης Εκκλησίας, συνακόλουθα για την αποδόμηση και διάλυση της εθνικής υπόστασης της ελληνικής κοινωνίας.

Η Εκκλησιαστική γραφειοκρατία, με οδηγό την ηγεσία της, προωθούν ανοικτά τις εντολές της Νέας Τάξης.

Ο Ιερώνυμος ταυτίζεται ΠΛΗΡΩΣ με το ελληνικό κράτος της Νέας Τάξης, τα όργανά του και τα κυβερνητικά ανδρείκελα που επιδιώκουν την κατάλυση του ελληνικού έθνους και του συνεκτικού του ιστού: Της Ορθοδοξίας…

Ο Αγ. Παντελεήμονας αποκαλύπτει πλέον ξεκάθαρα όλη αυτή την «ιερή συμμαχία» των νεοταξικών δυνάμεων και ιερατείων…

Μπροστά σε αυτή την ανοικτή και έμπρακτη «ευλογία» της Νέας Τάξης από την ηγεσία της Εκκλησίας, η ΣΙΩΠΗ πολλών ανθρώπων της Εκκλησίας σημαίνει ΑΠΟΔΟΧΗ και ΠΡΟΔΟΣΙΑ…


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5192

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP