Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Παιδιά σηκωθείτε να βγούμε στους δρόμους με φέησμπουκ, τουίτερ και λάπτοπ στους ώμους.

Του Β.Σ. 


Η προσπάθεια στην οποία μάς καλεί ο Μίκης, είναι πλέρια εθνικοαπελευθερωτική. Άρα και αντιπαγκοσμιοποιητική. Αρκεί να "δικτυωθούμε κοινωνικά" χάρη στα προγράμματα "κοινωνικής δικτύωσης". Δεν χρειάζεται καν να κατέβουμε στους δρόμους. Ένα λαπτοπ μόνο χρειάζεται. Έτσι θα είμαστε σε προνομιακή και ξεκούραστη θέση να παρακολουθούμε την εξέλιξη της σοβαρότατης προσπάθειας στην οποία ηγήθηκε ο Μίκης, μιας και έκανε το καθήκον του, έβαλε την σπίθα του, και αποχώρησε αφήνωντας τα υπόλοιπα σε εμάς.
Σε εμάς τους "αντιρατσιστές" βεβαίως-βεβαίως και τους "αντικαπιταλιστές" με τα άσφαιρα πυρά κατά του Συστήματος, γιατί νομίζω ότι ο Μίκης ούτε που προτίμησε να βγάλει μια άχνα για τον λαθρομεταναστευτικό Μεσαίωνα, την ενελέητη υποθήκη και επίσημη ταφόπλακα στις αγωνιστικές παραδόσεις του λαού από τον οποίο -υποτίθεται- ότι εμπνεύστηκε.

Ένα "κίνημα" καναλιζαρίσματος αποπειράται να σωρεύσει ο Μίκης, και η Νέα Τάξη, η οποία τον φοβήθηκε τόσο πολύ ώστε να τον διαφημίσει μέχρι και μέσα από τις εφημερίδες της και τις τηλεοράσεις της, ελπίζει ότι με αυτό τον τρόπο θα κερδίσει πίστωση χρόνου και ότι θα εκφυλίσει σε αντιαισθητικές διαδικασίες εκτόνωσης το ένστικτο αυτοσυντήρησης του απειλούμενου λαού.Για τους πιο ρομαντικούς, που δεν πολυσυμπαθούν τα προγράμματα κοινωνικής δικτύωσης, υπάρχουν και οι επιτροπές. Είναι τόσο απλό. Δημιουργήστε μια με το πάτημα ενός κουμπιού. Μονάχα προσέχτε να πατήσετε το σωστό κουμπί γιατί υπάρχει κίνδυνος να βγεί και μια χοντρή.


  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP