Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Το βραβείο της απάτης: Η υποκρισία δίχως όρια και αναστολές


 Κυπριανός Χριστοδουλίδης

Το φετινό "Νόμπελ Ειρήνης" δόθηκε σε ένα Κινέζο βιολιστή, τον Liu Xiaobo, στον οποίο η Κίνα δεν του επέτρεψε να παραλάβει. Δεν του έδωσε την άδεια να πάει στη Νορβηγία. Σε αντίθεση με άλλους, όπως, ας πούμε, ο κύριος Κίσσινγκερ, που κι αυτός βραβεύτηκε για την Ειρήνη.



Η είδηση καταχωρήθηκε καθώς θα τη διαβάσετε παρακάτω. Αλλά και με το διάκοσμο αυτό :

"Η Κίνα γίνεται πλεόν η μόνη χώρα μαζί με την χιτλερική Γερμανία που δεν επετρεψε σε βραβευμένο με Nobel να παραλάβει το βραβείο του".

Και να, τώρα, η είδηση :

"Το Πεκίνο θορυβημένο εδώ και καιρό από την ανακοίνωση της βράβευσης του Κινέζου συγγραφέα, κριτικού και καθηγητή, κρατάει όμηρο τη γυναίκα του, έχει υπό παρακολούθηση όλους τους συγγενείς του και κατηγορεί την Νορβηγική Επιτροπή Νόμπελ ότι με την κίνηση της αυτή επιτέθηκε εναντίον του Κινεζικου πολιτευματος. Από την μεριά της η επιτροπή απαντά δια στόματος του προέδρου της δήλωσε ότι "η βράβευση αυτή δεν είναι εναντίον της Κινας αλλά υπέρ της ελευθερίας του ανθρώπου".

Αλλά και το σχόλιο :


Το γνωστό τέχνασμα των Δυτικών διαφθορέων και διαστροφέων. Φυσικά, δεν είναι καλύτερη η Κίνα, δεν ψεύδεται όμως τόσο ασύστολα και δεν υποκρίνεται.

Όλα για την ελευθερία, όλα για τη δημοκρατία, του ελεγχόμενου "ορνιθώνα". Τα κοτόπουλα σιτίζονται με το σιταράκι made in terrorism, στο φυσικό περιβάλλον (υποτίθεται) της πράσινης ανάπτυξης. Σε λίγο καιρό ο free world θα ανακαλύψει ακόμη ένα Σαντάμ Χουσεΐν, κάποιες θερμοκοιτίδες νεοογνών όπου γίνονται πειράματα και άλλα διάφορα.

Καθόλου δεν τους ενοχλεί ότι παραλαμβάνουν όργανα από θανατοποινίτες, που εκτελούνται δια σφαιριδίου στον εγκέφαλο και τα όργανά τους δίνουν ζωή σ΄ αυτή τη δημοκρατία (τη Δυτική) του εγκλήματος και την ελευθερία της προστυχιάς.


Από το http://ksipnistere.blogspot.com/2010/12/blog-post_7008.html


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5195

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP