Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

ΚΕΡΚΥΡΑ: Ο εντυπωσιακός Χριστουγεννιάτικος στολισμός είναι γεγονός !!!


 ΛΙΣΤΟΝ

Φθάσαμε δύο εβδομάδες πριν τις γιορτές και αυτό που όλοι στην Κέρκυρα περίμεναν (δηλ. ο Χριστουγεννιάτικος στολισμός της) είναι γεγονός.
Σε μία πανηγυρική συνεδρίαση όλων των Δημάρχων του Νησιού (ίσως και την τελευταία τους) ομόφωνα (για πρώτη φορά) αποφάσισαν για φέτος να στολίσουν την Κέρκυρα πρωτότυπα, ομοιόμορφα και οικονομικά για να μην μεγαλώσουν περισσότερο το ήδη τεράστιο χρέος του νέου Δήμου Κέρκυρας!

Ο τρόπος ήταν απλός και έξυπνος! Δεν πλήρωσαν τα χρέη τους (για πολλοστή φορά) στο Φορέα Διαχείρισης Απορριμμάτων ώστε αυτός να μην έχει χρήματα να πληρώσει τους εργαζόμενους σε αυτόν, με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι να κάνουν κατάληψη στον ΧΥΤΑ Τεμπλονίου και να μη μαζεύουν τα σκουπίδια.

Έτσι με αυτό το έξυπνο και σατανικό σχέδιο όλη η Κέρκυρα γέμισε με πολύχρωμους και αρωματικούς σάκους σκουπιδιών.

Μάλιστα για να είναι απολύτως σίγουροι ότι το σχέδιο τους θα πετύχαινε και θέλοντας να αποτρέψουν το ενδεχόμενο να σαμποταριστεί από τους εργαζόμενους, που τους είχαν ικανούς να δουλέψουν αφιλοκερδώς με σκοπό να χαλάσουν το στολισμό, δεν πλήρωσαν ούτε τα βενζινάδικα που προμηθεύουν με καύσιμα τα σκουπιδιάρικα.Η μέθοδος αυτή έχει διπλό όφελος για τον τόπο:
1) Τα οχήματα μένουν σίγουρα ακινητοποιημένα και 2) Λόγω αυτού βελτιώνεται και το κυκλοφοριακό.

Πρέπει ακόμη να επισημάνουμε ότι μία ακόμη εντυπωσιακή παράμετρος αυτού του πρωτοποριακού στολισμού (μαθηματικώς επιβεβαιωμένη) είναι ότι κάθε μέρα που περνά αυτός μεγαλώνει σε όγκο και άρωμα!!!

Φήμες λένε δε ότι τόσο πολύ εντυπωσιάστηκαν βλέποντας τα αποτελέσματα του σχεδίου τους κατά τις πρώτες μέρες, ώστε έτρεξαν αμέσως να κατοχυρώσουν την πατέντα προσδοκώντας σε μελλοντικά οφέλη.

ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ
Liston 


ΣΧΟΛΙΑ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5187

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP