Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Η κουρδιστή τρομοκρατία και τα κουρδιστά δημοσιογραφικά «βαποράκια» της


Δεν θα μπορούσε να κλείσει η χρονιά χωρίς το ανάλογο σκηνοθετημένο τρομοθέαμα. Πρέπει να μην ξεχνάμε ΠΟΤΕ, ιδιαίτερα σε μέρες που κλείνει ο χρόνος και αρχίζει ο νέος, ότι υπάρχει πάντα η αόρατη και θανάσιμη απειλή: ο «δαίμονας» της τρομοκρατίας.
Η ελληνική κοινωνία και ο λαός της πρέπει να ζουν μέσα σε διαρκή ΤΡΟΜΟ, μέσα σε μια θανάσιμη «μονομαχία» των «τρομοκρατών» με το κράτος.
Μια σκηνοθετημένη μονομαχία του κράτους-παρακράτους με τα κατασκευάσματα του κράτους- παρακράτους.
Ένα ευφυές και δοκιμασμένο στρατήγημα των μυστικών υπηρεσιών που σπέρνει τον τρόμο και ομοβροντίες υστερικού τρόμο-θεάματος αποπροσανατολισμού, έτσι ώστε να παραπλανηθούν οι λαοί και να οδηγηθούν στην υπνωτική υποταγή τους στο κράτος και παρακράτος.

Ο στόχος των ποικίλων τρομοκρατικών κατασκευών μπορεί να διατυπωθεί απλά στο παρακάτω σχήμα της «μονομαχίας» κράτους και «τρομοκρατίας»: Το «καλό» και το «κακό»

Το κράτος, λοιπόν το «καλό» (συνολικά το καθεστώς) δίνει θανάσιμο αγώνα με το «κακό», τον άγνωστο, αόρατο και τρομερό «δαίμονα».

Μπροστά σε αυτή τη μεγάλη και μακάβρια απειλή ΠΡΕΠΕΙ οι πάντες να συνταχθούν με τον κράτος-προστάτη!!!

Ο λαός πρέπει να σταματήσει να «γκρινιάζει», πολύ περισσότερο να κινητοποιείται εναντίον του προστάτη- κράτους. Ο λαός πρέπει να περάσει σε δεύτερη και τρίτη μοίρα τα υπαρκτά του προβλήματα, πρέπει να ξεχάσει την κατοχή του και όλες τις άλλες συμφορές των δυναστών του και να συμμαχήσει (δηλαδή να υποταχθεί) στο κράτος και τους δημίους του για να καταπολεμηθεί ο ΚΟΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ: η τρομοκρατία.

Αυτή είναι η συνταγή της κατασκευασμένης τρομοκρατίας που ζούμε: Να παραιτηθούμε από τα προβλήματα, από τις «απαιτήσεις» μας και τα δικαιώματά μας και να εκχωρήσουμε τα πάντα στο κράτος-προστάτη: Στο κράτος προτεκτοράτο των διεθνών μαφιών του χρήματος και των οργάνων τους…

Να αποδεχτούμε όλες τις χειροπέδες και τα ηλεκτρονικά φακελώματα (κάρτα του Πολίτη) για να καταπολεμηθεί αποτελεσματικά η «τρομοκρατία»: Η τρομοκρατία των «κουρδιστών παιχνιδιών» του κράτους!!!!

Έξυπνη συνταγή: Το κράτος και παρακράτος κατασκευάζει την τρομοκρατία, σκηνοθετεί το τρόμο-θέαμα και μας ζητά να πολεμήσουμε μαζί του εναντίων όλων αυτών που το κράτος και παρακράτος κατασκευάζει…

Αυτός είναι ο λόγος που η τρομοκρατία του κράτους και παρακράτους, όσο η κρίση και η σήψη του καθεστώτος βαθαίνει, θα πολλαπλασιάζεται και θα εμφανίζεται με ποικίλες μεταμφιέσεις και «επαναστατικές» υπογραφές…

Όταν ένα σύστημα καταρρέει, τόσο και περισσότερο, οι μυστικές του υπηρεσίες ασκούν την «υψηλή πολιτική» των τρομοκρατικών συνωμοσιών και του τρόμο-θεάματος…

Αυτό το καθεστώς της τρομοκρατίας θα πάρει ακόμα μεγαλύτερες και τρομακτικότερες διαστάσεις στην περίοδο της κατοχικής μας δικτατορίας, η οποία μας οδηγεί στην ολοκληρωτική χρεοκοπία και κατάρρευση.

Τέτοιες τρομοκρατικές πράξεις κουρδισμένες από το κράτος και το παρακράτος θα ζήσουμε ακόμα πολλές…

Κάποια «αναλώσιμα υλικά» (κουρδισμένα τα περισσότερα) θα συλλαμβάνονται, απλώς, για να διασκεδάζουν τις αμφιβολίες της κοινής γνώμης και να εμφανίζουν και κάποιες νίκες του κράτος εναντίον του …εαυτού του!!!

Ο ελληνικός λαός, βεβαίως, έχει αντιληφθεί όλο αυτό το δόλιο και βρώμικο παιχνίδι της τρομοκρατίας.

Γι’ αυτό ματώνουν, τόσο πολύ, και οι άλλοι κουρδιστοί του τρόμο-θεάματος: Οι ύαινες των ΜΜΕ

Εναγωνίως τα κουρδιστά αυτά «βαποράκια» του καθεστώτος προσπαθούν να πείσουν τον ελληνικό λαό ότι υπάρχουν οι καταχθόνιοι αυτοί και φοβεροί τρομοκράτες που κτυπούν όποτε θέλουν και ό,τι θέλουν, δίχως να εντοπίζονται τα μεγάλα τους δίκτυα και τα εξοπλισμένα «κάστρα» τους από τις μυστικές υπηρεσίες που έχουν ακτινογραφήσει τα πάντα και γνωρίζουν τα πάντα….

Έρχονται τώρα και κάποια κουρδιστά ιστολόγια-βαποράκια, τα οποία έχουν θητεύσει στα λαγούμια της αστυνομίας και των μυστικών υπηρεσιών, να παπαγαλίσουν αυτά που έγραφαν οι μυστικές υπηρεσίες και τα ΜΜΕ, εδώ και δεκαετίας από την εποχή της «17Ν»: Περί «επαναστατικής» τρομοκρατίας…

Το φιάσκο της «17Ν» έχει αποδειχτεί, όπως και αυτό του ΕΛΑ (πρακτορικά κατασκευάσματα) και αυτά τα κουρδιστά «βαποράκια», παπαγαλίζουν τα ίδια «επιχειρήματα» της «αντιτρομοκρατικής»!!!

Σκαρίσανε όλοι οι κουρδιστοί…

Για να μας πουν τι; Τα χιλιοειπωμένα κλισέ της «αντιτρομοκρατικής», και των ποικίλων καθεστωτικών υπαλλήλων: Κλισέ που εμφανίζουν, με χυδαίες κοινωνιολογικές απλουστεύσεις, την τρομοκρατία έργο των αγανακτισμένων πολιτών.

Διαβάστε ένα τέτοιοι κουρδιστό βαποράκι:

«Κάτω από αυτές τις συνθήκες, η εππική επιστροφή της Τρομοκρατίας δεν θα εκπλήξει κανέναν. Άλλωστε η μη απόδοση δικαιοσύνης, το καθεστώς ανομίας και αρπαχτής που εξακολουθεί να υπερασπίζεται η κυβέρνηση Παπανδρέου, αφήνει μια πικρή γεύση στους πολίτες οι οποίοι όλο και πιο συχνά απειλούν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Κι αυτοί οι πολίτες δεν είναι από τη κούνια τους αναρχικοί η αντιεξουσιαστές…»

Μόνο ο Χρυσοχοΐδης θα έγραφε τόσο ξετσίπωτα τα αμερικάνικα σενάρια περί τρομοκρατίας…


 ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5251

 

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP